• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik mi? Bekarlık mı?

Eşim benimle tanışmadan 1 yıl önce boşanmış , beni görene kadar bir daha evlenmem diyormuş ama beni görünce işler değişmiş şimdi 14 aylık evliyiz , benim ilk (ve inş sondur) evliliğim olduğu için ailemi ikna etmem çok zor olmuştu. İyi ki ikna etmişim diyorum . Böyle bir Adamı elinden kaçıran derdine yansın diyorum bazen içimden :KK36: Benim ailem bizimle aynı şehirde eşiminki başka şehirde . Kafam genelde rahat . Senin ailen benim ailem konulu tartışma henüz hiç yapmadık , yapmayız herhalde.

Eşim beni her anlamda tamamlıyor . Temizlik desen beraber yapıyoruz , ütü desen benim ütüm çok ama eşimin çok az, yemek yapmayı çok seviyorum , bulaşığı beraber yıkıyoruz bazen beni tv karşısına yollar ve her şeyi o halleder , çayımızı eşim demler ve doldurur. Ha bunlar görev olarak değil , birbirinizi sevdiğimiz kıyamadığımız için böyle yapıyoruz .

Bekarken de mutluydum , şimdi de mutluyum. Evliyken de hayat güzel, kışın özellikle sıkıca sarılıp uyumak ayrı keyifli. Yazdıkça daha da iyi anladım , doğru kişiyi bulmak çok önemliymiş .Ben bu adamı çok seviyorum ya.:KK36:

Eşim benimle tanışmadan 1 yıl önce boşanmış , beni görene kadar bir daha evlenmem diyormuş ama beni görünce işler değişmiş şimdi 14 aylık evliyiz , benim ilk (ve inş sondur) evliliğim olduğu için ailemi ikna etmem çok zor olmuştu. İyi ki ikna etmişim diyorum . Böyle bir Adamı elinden kaçıran derdine yansın diyorum bazen içimden :KK36: Benim ailem bizimle aynı şehirde eşiminki başka şehirde . Kafam genelde rahat . Senin ailen benim ailem konulu tartışma henüz hiç yapmadık , yapmayız herhalde.

Eşim beni her anlamda tamamlıyor . Temizlik desen beraber yapıyoruz , ütü desen benim ütüm çok ama eşimin çok az, yemek yapmayı çok seviyorum , bulaşığı beraber yıkıyoruz bazen beni tv karşısına yollar ve her şeyi o halleder , çayımızı eşim demler ve doldurur. Ha bunlar görev olarak değil , birbirinizi sevdiğimiz kıyamadığımız için böyle yapıyoruz .

Bekarken de mutluydum , şimdi de mutluyum. Evliyken de hayat güzel, kışın özellikle sıkıca sarılıp uyumak ayrı keyifli. Yazdıkça daha da iyi anladım , doğru kişiyi bulmak çok önemliymiş .Ben bu adamı çok seviyorum ya.:KK36:
maşallah ne güzel allah mutluluğunuzu daim etsin :)

bekarlara nispet:KK53: allahim bizi de duyyy. bu arada masallah barekallah:nazar:

Genelde evliler bekarlık günlerini özlüyor keşke bekar olsam gezsem tozsam diyor, bekarlar ise bir yuvam olsun cocuklarım olsun diye çabalıyor.
Peki sizce hangisi bayanlar?
Evlendikten sonra daha mutluyum bekarkenki günlerimden diyenler var mı aranızda?

Buarada soruyu sorma amacımı acıklayayım bide kendimi tanıtayım; 25 yaşındayım boşanma aşamasındayım. Aylardır bekar gibi yaşıyorum eşimden haberim yok. bazen diyorum ki eski soyadıma kavuşur kavuşmaz gezicem tozucam uçucam yurt dışına taşınıcam birdaha evlenmek mi?asla. zaten kısa sürmüştü evliliğim. Çilesini yada sefasını hic süremedim. bişey anlayamadan boşanma aşamasına geliverdim. Ama boşanma aşaması cok zor geldi. Baba soyadımı özledim. Diyorumki ne eşeklik etmişimde evlenmişim hiç yoktan bu kadar ugrastım durdum. Hem bir ömür o adamla gecirecektim o kadar sorumluluğun altından nasıl kalkacaktımki, bir özgürlüğümde kalmayacaktı. Asla evlenmem birdaha diyorum.
Ama bazende evlenmezsem hic, bi 50 yaşından sonra napıcam. Anneme babama bişey olursa napıcam. İyice yaşlanınca kimse kapıma gelmeyecek hic cocuk doğurmayacak mıyım.
Cok değişik bir psikolojideyim sürekli. Her boşanan bu süreci yaşıyor mu acaba merak ediyorum?
iyi bir eşle tabiki evlilik cok güzel birsey bekarlikta güzel ama hersey zamaninda güzel. belli bir yaşa gelince insan bekarliktan keyif almaz bence. yaninda bi nefes arar, evinde bir ses. ama bu ses sana huzur veren bir ses olmali. doğru insan olduğuna emin oldugun biri cikarsa karsina yeniden dene derim :KK66: tecrubeli oldugun icin bu sefer ne istedigini ne aradigini da daha iyi bilirsin

Özel olmazsa eğer, eşinizle eski eşi neden ayrılmışlar?

Evliyim , mutluyum şükür :KK200:
Bekarlığa gelince,onun tadı başka. O yüzden bi bayan bence 27 yaşından önce evlenmemeli. Biraz bekarlığın tadını çıkarmalı.herşey zamanında güzel:işsiz:

İnşallah ağzınızin tadı bozulmaz ama elinden kaçıran yansın ifadesi çok da doğru değil bana göre.
Eşinin senden önce nasıl bir evlilik yaptığı, ne gibi kötü huyları olduğunu hiçbir zaman tam olarak bilemezsin. Bir gün ufak ufak sıkıntılar yaşamaya başladığında kendin bile inanamazsın, büyük sok yasarsin, çünkü mükemmel bir profil çiziyorsun gözünde.
Naçizane dikkate alırsan bunları söylemek istedim.

Evlilik!
Bekarlık günlerime kesinlikle dönmek istemem!
Tabi ki nasıl bir adamla nasıl bir aile kurduğunda önemli.
Ben hamdolsun şanslı olanlardanım.

Bir bekar olarak evlilik diyorum. Doğru insanla olduğu takdirde bence harikadır. Benim çevremde gezemeyen, tatile gidemeyen insanlar evlenince yerinde durmuyor en iyisini de yapıyorlar. İnsanın sevdiği yanında olunca her şey daha anlamlı gelir bence. Yanlız olunca hayat daha zor geliyor bana.

evliyim ve oyumu maalesef bekarlikdan yana kullaniyorum
ama anneyimde isin içine çocuklarim girdi degisiyor rengi annelik mi bekarlik mi olur bu soru tabiki annelik diyorum :)

Ya ben evlenmek isterim ama erkeğin o salak egosunu ben erkeğim tavırlarını çekemem, döverim. hayatı bana zorlaştırmaması lazm
ahaaha alemsin :)
nasil doversinn, dövü$ sporlarina fln mi giitin
benim kizimda boyle olsun isterim , gittiysen bi spora bende gpnderem :)))))))

Ister bekar ol ister evli. Hayat boyunca her zaman zorluklar ve basarilmasi gereken durumlar olacaktir. Heleki genc yasta bir ailenin parcalanmasini bir evlat olarak gördükten sonra evlilik ne kadar cile dolu olabilir ki?
Hem o hayati paylastigin insana baglidir. Bende evlilik hazirliklarina girisimde bulunacagim, ve evet yogun ve sabir isteyen döneme de baslamis olduk. Fakat bu yasadikca dahil olan birseydir. Pürüsüzlükler her kosulda olur. Önemli olan o güc ve emek isteyen durumda birbirinize destek olabilmenizdir.

Simdi senin esin ile evlilik limoni gecti diye, her o cinsiyete dahil olan insan aynidir diye bir durum yok. Nice 2. kez evlenenleri görüp yuva cocuk sahibi olanlarini taniyoruz.

Eşim 6 yıldır hayatımda 1 yıldır evliyiz, severek evlendik. Ve ilişkimizin en güzel kısmı evlendikten sonra olan o bir yıl çok şükür. Bekarlık günlerimi hiç özlemiyorum ki ailemle vs hiçbir problemim yoktu bekarken de. Bence bu tamamen iki tarafın karalteriyle alakalı, ben kendimi hiç sıkışmış sıkıstırılmış ve esaret altında gibi hissetmedim. Umarım senin için herşey güzel olur konu sahibi :)

Back
X