- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Arkadaşlar konuya yorum yapmadan önce konu sahibenin eski konularının başlıklarına bakmanız bile yeterli.
Kimseye boşan diyip vebal alınmaz. Ama bu forumda boşanması hayırlı olabilecekler diye bir liste yapılsa Krizentemçiçeği 1 numaralı sırayı alır.
Valla, adamda kurtulsun sende kurtul, yeter artık. Sevmedin, sevmiyorsun kesinlikle.
.
kv misafir geldi,sende gel dediğinde yazmayı lekesi görünür bi şekilde tak gitt..sorarlarsada herkesin içinde anlatırsın bohçadandı filan die olur biterr
Hayir hersyin birikimi.. esarp bi bahane oldu..
Ben bunlari geri annene verecegim diyorum
hayir olmaz verilmes diyip sacma sapan konustu.
Hersyin toplami cok yoruldum artik
kiskanclik sorunmu ve baska sacma sapan sorunlarimi hallettmistim..
Ama artik yoruldum..
Neden huzurumuz yok. Komsularima bagirma sesleri gittigi icin utaniyorum evine gitmeye..
Olayi anlatayim kayinvalidem bana igne ucu kadr birsey yapmadi esim yapti ama sorun o degil diger eltilerime heeseyini aldi ayrimcilik yapti bana
bende tesadufen bugun bohca yapmisti eski pusku dur bi acayim dedim actim ve aldigi esarpta kacaman leke var ustelk belli gormemesi imkansz cnku kenarina oya yapan oydu. Bende esime annenin yaptigigi oyaya bak geri goturecem dedim.. Basladi olurmu oyle sey yeter artik ben biktim usandim anneme olan dusmanligin nedir benim ailemden soguyup kendi ailenle beni yakinlastrmak istiyorsn vs vs..
Bu arada bu konsma telde geciyor calisiyor suan ama rahat konusabilir yani..
Ben artik gidecegim dedim herey bitti dedim.
Oda yoruldum dedi.
Sabah eve gelimce kapiyi acmicam yeter artik.
Bir kerede bana hakli desim ya bir kere.
Konu bunama altinda yatanlar cok.
Birikti artik.
Evliligimi yikmak istemiyorm ama sirtimda koca bir yuk ne yapmam lazim.. Vazgecemiyorum bir turlu ama kavga gurultuden biktim
kadın olay sadece bu değil bu işin kıvılcımı demiş anlamıyor musunuz bır esarp yuzunden mı deyip durmussunuz tarıhte en kanlı savşların bıle dandırık bır gorunen sebebı kıvılcımı vardır..
Kiskanclik sorunmu ve baska sacma sapan sorunlarimi hallettmistim..
Ama artik yoruldum..
Neden huzurumuz yok. Komsularima bagirma sesleri gittigi icin utaniyorum evine gitmeye..
Olayi anlatayim kayinvalidem bana igne ucu kadr birsey yapmadi esim yapti ama sorun o degil diger eltilerime heeseyini aldi ayrimcilik yapti bana
Bende tesadufen bugun bohca yapmisti eski pusku dur bi acayim dedim actim ve aldigi esarpta kacaman leke var ustelk belli gormemesi imkansz cnku kenarina oya yapan oydu. bende esime annenin yaptigigi oyaya bak geri goturecem dedim.. basladi olurmu oyle sey yeter artik ben biktim usandim anneme olan dusmanligin nedir benim ailemden soguyup kendi ailenle beni yakinlastrmak istiyorsn vs vs..
Bu arada bu konsma telde geciyor calisiyor suan ama rahat konusabilir yani..
Ben artik gidecegim dedim herey bitti dedim.
Oda yoruldum dedi.
Sabah eve gelimce kapiyi acmicam yeter artik.
bir kerede bana hakli desim ya bir kere.
konu bunama altinda yatanlar cok.
birikti artik.
evliligimi yikmak istemiyorm ama sirtimda koca bir yuk ne yapmam lazim.. vazgecemiyorum bir turlu ama kavga gurultuden biktim
eşinden dolayı çıkan bir tartışma değil bu sorun neyse onu söyleseydi ozaman hakarete mi uğradı dayakmı yedi sebep eşarp değilde nekadın olay sadece bu değil bu işin kıvılcımı demiş anlamıyor musunuz bır esarp yuzunden mı deyip durmussunuz tarıhte en kanlı savşların bıle dandırık bır gorunen sebebı kıvılcımı vardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?