• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik-miş !!!

Ben bu kaynana - eş konusunda birşey öğrendiysem o da şudur: Ben ne kadar annen şöyle yaptı böyle dedi dediysem hep suçlu oldum. Ne zaman sustum şikayet etmeyi bıraktım eşim o zaman "Evet annem seni bu bu sözüyle üzdü. Cahilliğine ver. Sen haklısın" demeye başladı. :51:
Kayınvalideyle sorun yaşıyorsanız ya kendisiyle halledin ya da sineye çekin. Eşlerinizi araya bu şekilde katmayın. Sitem edin üzüldüğünüzü söyleyin ama annesi yüzünden şikayet bombardımanına tutmayın. Bunun sonu bitmeyen kavgalar ve huzursuzluk. Başka birşey değil. :ssz:

Yani "ben bunları geri götüreceğim" diye bağırıp çağıracağınıza". "Ben bugün annenin verdiği eşarba baktım. Üstünde kocaman bir leke var. Bilerek mi verdi acaba? Görmedi desem kocaman leke... Beni üzmek için yapmıyordur değil mi?" Bunun gibi ifadeler kullanabilirsiniz. Eşiniz de hemen parlamaz. Bir kaç olay daha olduktan sonra zaten kvnin size karşı bir art niyeti varsa eşinize de dank edecektir.:44:

Ben bu konularda biraz taktik üretmekten yanayım. Kavga ancak zıtlaşmaya gider.:51:

Oyle deseydimde yeter artik sacmalama bilerek olurmu diyecekti..
Cunku anasi hep hakli cok sukur uzaktayim

Ewet hersey bitti yolun sonuna geldim sanirim ayriliyoruz.Esim evi terketti iki gecedir bekar arkadasinda kaliyor.Anneme anlatnistim babama soylemis babam benle konustu hepinz gibi oda cok kizdi.Sonra bu aksam esimi aramis oglum evine git demis esimde baba benim amacim bosanmk falan degil asla boyle birsey olamaz eve gidecegim demis.Sonra beni aradi babanin yuzune gelemedim boyle dedim ama seni isyemiyorum hersy bitti evden git dedi.Bir evlilik daha bitiyor.Belkide hayirlsi bu olacak.Hep suclu olmusum evet ama hicmi onun sucu yoktu..Sokaktaki baska kadina bakarken suc benimmiydi? yalanlarini yakaladim suc benimni.bir kere beni savun zaten annen duymuyor bana beni savunaciksn derken savunmadi suc benimmi? ailesi yuzunden maddi sikintilar cekiyor suc benimmi? huysuz biriyim evet aksiyim ama hep durust hep acik sozluydum.Neysem oydum rol yapmadim.Hayirlisi olsn ne diyim.
insallah mutlu olur

Konularıni hayretle takip ediyorum şoktayim yani
Adama bi gün yüzü gostermedin ki senden yana olsun
Nisanlanma yıldönümünüzu unuttu diye ortalığı birbirine kattin
Komşulara kendini rezil eden sensin.
Adama iki gun mutluluk sevgi ve4medin hep sorun hep problem. Tabiiki anasini tutar boyle yaptigin icin baglayamadin kendine.
Ev hanimisin ugrasacak bi seyin yok diye adamcagiza taktin kafayi
Bencede ayril da bi huzur bulsun cocuk

Konularını az çok biliyorum bu adam seni boşar. Çalışmıyorsun bildiğim kadarıyla bi işe gir çalış. Eşinin desteğini istiyorsan önce huzur ver tatlı dille her şeyi çözersin. Tüm konuların kocan ve kocanın yaptığı olumsuz bişi göremedim

Esinizle mutluysaniz neden ailesi yuzunden tartisiyosunuz anlamiyorum kaynanan ayrimcilik yaptiysa yapti mesafeni koy olsun bitsin bence sen haksizsin ve butun kavgalariniz bu yuzden cikiyosa dahada haksizsin madem istemiyo ailesini kotulemenizi kotulemeyin olsun bitsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konu eşarp değil diyorsun birikim diyorsun 8 ayda ne birikti senin adama yaptıkların ,diğer konularınida biliyoruz inan kendini hasta edeceksin bir yardım al, adami tırnaklariji geçiriyorsun ses çıkarmıyor diye yapıyorsun bunları ama inan onunda sabri bitecek bosanmak isteyince ne yapacaksın merak ediyorum yazik ediyorsun kendine yardım al yoksa normal bir insanin hep böyle saçma şeylerden boşanmayi dile getirip hala haklıyim diye gezmesi normal değil

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

ve ayrıca sırf bu yüzden yaptığın tartışma yüzünden eşin boşanmak isterse gayet haklı

ya sen eşine bir iyilik yap bırak o evi terk et adam daha sana ne yapsın evelendiğin günden beri adam bence alttan almış.

hepimizin kv çok mu iyi şeyler yaptı ama sorun yapmadım aldım baktım hoşuma gideni aldım gitmeyeni dağıttım ki hiç hoşuma giden olmadı yani bekliyorsun ne istiyorsun anlamadım.

çevrende hiç mutlu evlilik yok bence o yüzden sorunlu bir evlilik hayatı yaşıyorsun yanı bırak artık adamı huzursuz etme yazık günah

Biraz şey gibi olmuş:

aa dur bakıyım bugün neyden kavga çıkartsam ki acaba şu kaç ayyy öncesinin bohçasına bir bakayım aa bunda leke var hemen eşimi arayıp ağzına etmeliyim

insan durup dururken neden huzurunu bozmak ister ki :44::44::44:

nasıl bir öfkeyse, eşinin eve dönmesinide bekleyememiş..
eşiniz umarım sizin gibi birinden kurtulur..

benim ablamda 36 beden, ablam istemediği halde kayınvalidedi ona üst baş ayakkabı getirdi. gelen etekler 42 40 bedenlerdi.. eniştemin amcasının elinde satılmayan mallardı..doğru bir davranışmı? hayır değil.. ama ablam kendine olan saygısıda kaybetmedi.. ne oldu bu gün ablamı yere göğe sığdıramıyorlar :nazar:

Benim k.v bana bohça yapmadı eşarp da koymadı. Zoraki aldığı bir kaç iç çamaşırını poşetiyle getirdi eve bıraktı gitti. Daha bi sürü şey... Sizce evlenmemeli miydim? Oysa ben eşimle çok mutluyum. Biraz politik olmaya çalışın bosvermeye çalışın bunlar ufak şeyler aranızı bozmayin

Bence siz evlenmemeliy-mişiniz !!!..Ya pişman oldunuz ya buna hazır değldiniz yada siz öyle bir insan değilsinz. Herkez evliliği yüretebilecek bir yapıda olmayabilir..Eşiniz ve ailesine herşeye bir problem ,bunalım gözlüğünden bakıyorsunuz.Herşey size karşı ve bir problem..
Kayınvalidenizin tavırlarının nedenide bence sizsiniz....Bakın hiç tanımıyoruz sizi ama burada bile bir negatif elektrik yayıyorsunuz...Tüm konularınızda
herkez aynı şeyi söylüyor...Hiç mi özeleştiri yapmıyorsunuz..Sanırım bende problem var ve bunu aşmalıyım kendimi değiştirmeliyim diye hiç mi düşünmüyorsunuzz..

size boşanma sebebini ettiren asıl olay bu muydu ? Birikim diyorsunuz bu olay belki birikiminize katkısı olur ama bu kadar sinirlendrecek birsey olduğunu düşünmüyorum. Farkındaysanız burda ki kimse size hak vermemiş asıl sizi bu hale getiren olay nedir merak ettim belki diğer olayda size hak verebilirim ama biraz daha sabretmeyi öğrenmelisniz. Bir yuva bir daha bu kadar kolay kurulmaz kurulsa da eskisi gibi olmaz gelen gideni çok iyi aratyor...

benimkide tam tersi 40-42 giyerim iç çamaşırları bile 36-34 bedendi ama sorun yapmadım aldım baktım ve giyemem yani küçük dağıttım.

kendine göre gecelik almış hepsi 36 beden...hangi akılla almış bilmiyorum yani ya inat ya başka bir şey ama sorun yapacak büyütecek bir şey yok.

Arkadaşım bişey sorcam sen ev hanımımısın ve çocuğun varmı

kv ye kızıp kocayı mı boşayacaksın
:26:
gidip geri verme tepkini abartılı buldum
belkide başka abartılı tepkilerin nedeni ile kavganız eksik olmuyordur
ayrıca nasıl komşuları rahatsız edecek ölçüde tartışıyorsunuz ki
yüzyüze bakmaya bile utandıüını söylemişsin
bilemedim ben
bişeyler eksik bu kesin
ama hatalar tek taraflı değil sanki
:50:

kv misafir geldi,sende gel dediğinde yazmayı lekesi görünür bi şekilde tak gitt..sorarlarsada herkesin içinde anlatırsın bohçadandı filan die olur biterr :37:

Herkes kızmış size ama nişanlımın ailesinden çeken biri olarak ben size hak veriyorum:49: Ayrımcılık yapılması incitir herkesi. Burdaki herkeste böyle bi durumla karşılaşsa bozulurdu ama bu şekilde yorum yapmalarını ben akıllıca ve taktiksel buluyorum:49:
Şöyleki, bu olay onur kırıcı ve üzücü bi durum hemfikiriz ama eşinize bunu bahsedişiniz çok acemice. Bende yapıyorum bu hataları çoğu zaman, şikayet etmek çözüm değil önemli olan idare etmektir.
Bundan sonra bide böylesini deneyin sizde sahte olun görün bakın herşey daha güzel olacak:7:

ya ben sizin gibi kadınları anlayamıyorum erkekler bıkmakta usanmakta haklı nedır ya bı yandan sen bı yandan annesı...bırak yapmasın bırak senı kayırsın cok mu lazım sana yaptıgı yazma...o kadar muhtacmısın ...evlılık bole sacma sapan seyler yuzunden hıce sayılacak kadar basit değildir..eşiniz haklı bıktım demekle bırakın kötü olan kaynanaız olsun siz anlayıslı taraf olmayı neden tercıh etmıyorsunuz ...saçma sapan bı bohça nedenıyle kocanızı bezdırıp size olan aşkını sevgisini neden köreltıyorsunuz...ben de ılk gelındım benım bohcamı gorseydın nenelerın gıydıgı rulo yaparak ındırdıgı kulotsuz ten rengı coraplar var ya ondan vardı..ayagıma kucuk sımlı ev ayakkabısı ki asla gıymıcegımı bılır...tütün kolonyası vb..köylü insanıydı hesapçıydı ilk gücüme gitti ama ev terketmek veya kocana kızmak da neyın nesi..sadece saçma sapan basit bir davranıs ...bence kendine gel ve evlılıgını bu kadar basıt gorme bunlar fani şeyler saygı sevgı anlayıs herseyden onemlı...benden sonrakı gelıne daha cok altın takıldı ama sormadım bıle kaynanama ne taktınız dıye...allaha sukur ne gr altına ne de uydururk bohçalara muhtacım...bana kocaman yureklı bır eş yeter de artar bıle...onun anlayısının sebebı de su ...asla burnundan getırmedım ...ama kazanan ben oldum...sakın bana kızma ...ıyılıgın ıcın bu kadar acık ve net yazdım.

Eşinizin önüne bahane niyetine hep bu tür şeyler getiriyorsanız, size hak vermemesi normal bence.

Sen sıcak evinde oturmaktan rahat batsın git bohçanı filan karıştır, sonra gece görev yapan eşini (sanırım gece çünkü sabah eve gelince kapıyı açmıcam demişsin) arayıp bağır çağır. Bir de adam kızdığı için suçlu olmuş, konuşabilecek durumdaymış sana göre. Adam az bile demiş habire onu doğuran büyüten annesini çekiştiren bir kadına kim ne kadar dayanabilir ki. belki kayınvaliden eltilerini de bu yüzden kayırıyordur senin tuhaf huylarını görüp sana ısınamamıştır ve sevememiştir, kıskançlık yapacağına güzellikle davran kendini sevdirmeye çalış

arkadaşım tüm konularına baktım... ve gerçekten çıkardığın kavgalar tamamen senin suçun, seninde kabul ettğin gibi gereksiz kıskançlıkların adamı bunaltmış artık gereksiz yere bu kadar sorun çıkarma psikoloğa git bence adamın önünede pişirip pişirip ailesini koyma önüne... sorun varsa aileyi öyle kabullen ve bunu adamdan çıkarma

ee yani?? valla böyle yaparanız sürmez zaten o evlilik. eşin her şeyini yapmış işte, ben ilk evlendiğimde evimde halı yoktu kayınvalidemden eski kullanmadığın bi halın varsa verir misim demiştim yok demişti
ama eltim kaçarak evlendi ona ev döşedi.
bende bir çöpü bile olmamasına çok seviniyorum şimdi, boşver bunun iç'n eşinle kavga etmeye değer mi????

diğer konularınıda göz gezdirdim. psikolojik sorunlarınızın olduğunu düşünüyorum. eşin işteyken (eşin gitmeni istemiyormuş) acil bir psikiyatriste git...

inş. sorunlarını atlatırsın...

Bana göre kayınvalide olsun görümce olsun aranızda geçen herşeyi kocanıza anlatmanız çok doğru degil eğer gercten eşinizi seviyorsanız hani belli ki canınıza tak etmiş bunu uslıbunca eşinizin haberi olmadan halledebilirsiniz sanki. Bir eşarp için olay çıkmadığı belli kimse eşarp için durduk yere olay çıkarıp ayrılalım demez kusura bakmayın ama bunu ancak bir çocuk düşünebilşr.

Eşimin çeyiziyle gelen yorganda da resmen kıllar çıkmıştı, yapışmış ya iğrenç. Daha bir hafta önce açtım gördüm ben de.
Madem doğru düzgün yapamıcaksın hiç yapma ya :19: Kullanılmış şeyi niye gönderiyosun.
Bence bu konuda eşinin üstüne gitme, ben yorgan olayını söylemedim bile. İhtiyacı olan birine vericem.
Eşlerimiz arada kalmasınlar, ben de evlendiğim ilk zamanlar yok ailen şöyle böyle diyodum ama vazgeçtim artık. Pek açmıyorum eski mevzuları.

Arkadaşlar konuya yorum yapmadan önce konu sahibenin eski konularının başlıklarına bakmanız bile yeterli.

Kimseye boşan diyip vebal alınmaz. Ama bu forumda boşanması hayırlı olabilecekler diye bir liste yapılsa Krizentemçiçeği 1 numaralı sırayı alır.

Valla, adamda kurtulsun sende kurtul, yeter artık. Sevmedin, sevmiyorsun kesinlikle.

.

Bence boşan adam rahat etsin bu ne ya buğdayın tozundan nem kap 8 ayda ne biriktide bu kadar boşanacam diyosun işin gücün yokmuda eskileri karıştırıp sorun arıyosun eşin tabiki sen haklısın deyip ailesini atamaz onlar haksız olsa bile daha yeni evlisin ağaç kovuğundanmı çıktı iyi yada kötü onun ailesi ayrıca gösterdiğin saygı ve sevgi kadar değer görürsün öne kendini tart ben onlara nasıl bi gelin oldum ve olacağım

boşanmak istemiyorsanız acil yardım alın bence sinirleriniz çok yıpranmış, bu kadarcık şeyden kavga çıkarılmaz..

Eşin sakin bir adammış
Eşarpta leke varmış bak sen
Aklın neredeydi o bohçayı aylar olmuş açmamışsın
Eşinin yerinde olsam bana ve aileme verdiğin değer bu kadar, ancak mı gördün eşarbı diye bozardım direk
Bohçayı iade etmek yapılabilecek en büyük saygısızlık
Evliliğini yürütmek istiyorsan takılmayacaksın bunlara
Ama eski konularından ve bu konudan da anlaşılan yürütmek istemediğin
Dolandırma fazla boşan gitsin, sende rahat et, kocanda

Siz ne evliliginize deger veriyorsunuz ne de saygi duyuyorsunuz.
Böyle sacma konularla hergün tartisma cikarirsaniz bugün yoruldum diyen adam yarin biktim artik istemiyorum seni der.
Ailesi zaten uzaktaymis, bunun keyfini cikaracaginiza neden hergün evinizde tartisma konusu olarak ailesinin yaptiklarini, yapmadiklarini aciyorsunuz ki?
Esiniz size deger veriyor mu? Iste bu önemli.
Size hediye edillmis birseyi geri götürüp vermek cok büyük bir saygisizlik, size böyle birsey yapilsa hosunuza gider mi?

kayınvalidemin bana verdiği yorganlarda hep lekeliydi. sonra bir gün konusu açıldı dedi ki onlar benim çeyizimden :27: :27: :27:

ben şokkk :53: :53: :53:

lekeleri görünce çaktırmadan atmıştım ben. hatta eşime attırmıştım :9::9::9:

canım bak bunlar çok kirlenmiş. yıkamak zor olur; kurumaz, küflenir. en iyisi suyu da ziyan etmeden atalım dedim. aldı paşa paşa attı. :35::35::35:

baktın eşarpta leke mi var? kaç kuruşluk şey at gitsin. eşine hiç bir şey deme. k.validenle başbaşayken anne böyle böyle, görünce içim bir hoş oldu attım gitti dersin. o ne demek istediğini paşa paşa anlar :34:

her şeyi eşine yansıtma. k.validenle tekten savaş :27: :27: :27:

Krizantem eski konularını okudum da benim yaşadıklarımı duysan mangalda kül bırakmazdın demekki:1:Evlilik fedakarlık ister bende çooookkk şey yaşadım ama biçoğunu yuttum. Ya yutacaksın yada hiç evlilik işlerine girmeyeceksin:20:

arkadaşım alınma kırılma da bütün konularını okudum hep saçma sapan nedenlerden kavga çıkarmışsın eşin nasıl sabretmiş hayret ettim. Bir leke için bohça geri verilir mi? Onlar eşinin ailesi sonuçta eşinin hatırı için saygı göstermen gerekiyor diye düşünüyorum. 8 ayda çok yıpratmışsın evliliğini ve eşini...

evliliğin ilk yıllarında bu tür anlaşamama sorunları görülür ama buna hep siz neden olmuşunuz küçük şeyleri büyütüp hayatı kendinize ve eşinize çekilmez kılmışınız bunun sebebi bence orda yanlız olmanız ve kafanızı dağatacak bişeylerin olmaması iş bulamıyorsanız kendinizi geliştirin kurslara gidin el beceri kursları yemek pişirme kursları falan orda çevre edinirsiniz arkadaşlarınız olur kendinizi iyi hissedersiniz tüm gün kurup kurup eşinizle yan yana gelincede sudan sebeplerle kavgalar etmeniz hayattan soğutur insanı takılmayın kimin ne yaptığına kv diğer gelinlerine daha çok şey yaptıysa yapsın geçmiş gitmiş sizde aranızdaki mesafeyi ona göre kurarsınız arayıp kavga etmek bana bunu yapmışın ona bunu yaptın hesaplarına girip kendinizi küçültmenin anlamı yok eşiniz konularınızı okuduğum kadarıyla çok anlayışlı bişi sizde ona karşı biraz anlayış gösterin her özel gününüzü hatırlayamaz ilk öpücük ilk buluşma nişan söz vs tüm bu özel günlerin kutlaması olmaz kimse yapmıyor böyle beklentilere girmeyin evlilik yıl dönümü doğum gününü kutlasın yeter unutabilirde insanız sizde unutabilirsiniz unuttuğunda surat asar kırıldığınızı söylersiniz uzatmazsınız gurbette yanlız olmanız sizi olumsuz etkiliyor kendinize hobiler meşgaleler bulun

daha dur cnm 8 aylık evlsin bende senin gibi 8 aylık evliyim herşeyin rayına oturması 1 yılı bulurmuş bekleyelim. bazen öyle tartışmalar yaşaıyoruz ki hemen boşanmak geçiyor aklımızdan. benden sana tavsiye sabret ve hamile kalma.

Diyorsun ki eşarp bahane herşey üstüste geldi sen evliliğini kurtarmak yerine bu kadar gereksiz bir konu yüzünden ortalığı ayağa kaldırrsan daha herşey çok üst üste gelir bence :50:

Şöyle bir konularınıza bakayım dedim de aman Allah'ım ya! Allah aşkına arkadaşım eşini rahat bırak, adama nefes aldır, huzur ver. Zaten hepsini okuyamadım ama başlıklara bakarken boğuldum. Kocam kocam kocam..... Hep dert, hep sıkıntı kıskançlık, memnuniyetsizlik, sevmiyorumlar, seviyorumlar, terk ettiler, yoruldumlar havalarda uçuşuyo...

Bence adama biraz nefes aldır. Bi kendi haline bırak uğraşma, sorun yaratma. Huzurlu bi evlilik istiyosan herşey sende bitiyo sizin ilişkinizde bu kadar net. Adamın suçu olan olmayan herşeyi ona yüklemekten vazgeç..

ne kadar boş ve zor bir insansınız....
şu mesele ettiğiniz şeye de bir bakın.
zavallı kocanızın ne suçu var bunda...
yuvanın huzurunu bozmaya değer mi?
al başını ellerinin arasına ve dışarıdan bir göz gibi düşün şu yaptıklarını...

ev hanımısın büyük ihtimalle ki böyle şeyleri düşünüp dert etmeye bol bol zmanın var.
çalış arkadaşım, düş şu kocanın yakasından...

Ewet hersey bitti yolun sonuna geldim sanirim ayriliyoruz.Esim evi terketti iki gecedir bekar arkadasinda kaliyor.Anneme anlatnistim babama soylemis babam benle konustu hepinz gibi oda cok kizdi.Sonra bu aksam esimi aramis oglum evine git demis esimde baba benim amacim bosanmk falan degil asla boyle birsey olamaz eve gidecegim demis.Sonra beni aradi babanin yuzune gelemedim boyle dedim ama seni isyemiyorum hersy bitti evden git dedi.Bir evlilik daha bitiyor.Belkide hayirlsi bu olacak.Hep suclu olmusum evet ama hicmi onun sucu yoktu..Sokaktaki baska kadina bakarken suc benimmiydi? yalanlarini yakaladim suc benimni.bir kere beni savun zaten annen duymuyor bana beni savunaciksn derken savunmadi suc benimmi? ailesi yuzunden maddi sikintilar cekiyor suc benimmi? huysuz biriyim evet aksiyim ama hep durust hep acik sozluydum.Neysem oydum rol yapmadim.Hayirlisi olsn ne diyim.
insallah mutlu olur

Ben de bosanmaktan yana yorum yaptiydim, beni alintilamamissin, hatrim kaldi. :)
Sorularinin hepsine toptan yanit vereyim. Evet, suc senin.
Haksiz yere onun ailesini suclayip dururken niye seni savunsun? Kari-koca olmak demek birbirine surekli yag cekmek, ailesine laf da atsa yarabbi sukur mu demek oluyor?:ssz:
Ben iyi olmus diyorum. Adam bosanmak istemekle en dogrusunu yapiyor. Kimse seni cekmez. Karakter sahibi hicbir adam omur boyu seninle ugrasmaz. Adam evlendigine bin kere pisman degilse ben de ne olayim. O kadar da eminim. Yol yakinken kacsin kurtarsin kendisini ve ailesini.

Sana bosanma sonasinda tedavi oneriyorum. Kendine gel once.

Ben de bosanmaktan yana yorum yaptiydim, beni alintilamamissin, hatrim kaldi. :)
Sorularinin hepsine toptan yanit vereyim. Evet, suc senin.
Haksiz yere onun ailesini suclayip dururken niye seni savunsun? Kari-koca olmak demek birbirine surekli yag cekmek, ailesine laf da atsa yarabbi sukur mu demek oluyor?:ssz:
Ben iyi olmus diyorum. Adam bosanmak istemekle en dogrusunu yapiyor. Kimse seni cekmez. Karakter sahibi hicbir adam omur boyu seninle ugrasmaz. Adam evlendigine bin kere pisman degilse ben de ne olayim. O kadar da eminim. Yol yakinken kacsin kurtarsin kendisini ve ailesini.

Sana bosanma sonasinda tedavi oneriyorum. Kendine gel once.

Bir evliligin bitmesi sizi ne kadrda mutlu olms boyle.Ustelik bu kadr uzgum birine bunlari yazmaniz dusundurucu.
Adamla 2 yil nisanli kaldi we o sure icnde cok yanyana geldik annemlere gelir bir hafta kalirdi o zaman benim huysuz olgumi biliyordu hatta babam konusma yapti benim.kizim huysuz cok simarik bak kabul ediyorsan evlen dedi.Ben ondn gizlemedimki

Bir evliligin bitmesi sizi ne kadrda mutlu olms boyle.Ustelik bu kadr uzgum birine bunlari yazmaniz dusundurucu.
Adamla 2 yil nisanli kaldi we o sure icnde cok yanyana geldik annemlere gelir bir hafta kalirdi o zaman benim huysuz olgumi biliyordu hatta babam konusma yapti benim.kizim huysuz cok simarik bak kabul ediyorsan evlen dedi.Ben ondn gizlemedimki

Ha sen buna hala evlilik diyordun yani.:44:
Bir evliligin bitmesi degil, bir adamin hayatinin kurtulmasina sevindim ben acikcasi. Zira konularindan, adamin cehennem hayati yasadigi izlenimi olustu bende de. Normal bir evliligin bitmesine sevinmem. Ama buna sevinirim.
Keske hala kendini hakli cikarmaya ugrasacagina kendinde birseylerin yanlis oldugunu kabul etsen. Hala daha savunmaya calisiyorsun kendini. Akil almaz bir insansin kusura bakma.
Evet cok sevindim.
O adami delirtemeyecegin icin sevindim. O adamin anasi babasi adina bile sevindim. Butun bunlari bilmiyorlar mi? Elbet biliyorlar, kimbilir nasil icleri aciyordu hem fiziksel hem psikolojik siddet gorup de erkekligini koruyup alttan alan ogullarina. Kendilerinin arkasindan surekli laf atan gelinden de kurtuluyorlar. Valla guzel birsey bu acikcasi. Kimse cocugunu elalemin kizi gelsin de cirmalasin, cehennem gibi evlilik/hayat yasasin diye dogurup buyutmuyor. Sen daha yaptklarinin bile farkinda degilsin ki, ne anlatayim ben sana.

Kac yil nisanli kaldiginiz farketmez. Insan insani ayni evin icine girince taniyor iste. Yoksa daha senesi dolmadan bosanmaya merakli degildir o da.
Biz seni diger konularinda, hatta bu konunda da uyardik. Kendinde hic suc bulmuyorsan o zaman basina geleni cekeceksin. Omur boyu senin gibi saldirgan birini cekecegini mi sandin esinin? Cok bile dayanmis.
:ssz:

Ha sen buna hala evlilik diyordun yani.:44:
Bir evliligin bitmesi degil, bir adamin hayatinin kurtulmasina sevindim ben acikcasi. Zira konularindan, adamin cehennem hayati yasadigi izlenimi olustu bende de. Normal bir evliligin bitmesine sevinmem. Ama buna sevinirim.
Keske hala kendini hakli cikarmaya ugrasacagina kendinde birseylerin yanlis oldugunu kabul etsen. Hala daha savunmaya calisiyorsun kendini. Akil almaz bir insansin kusura bakma.
Evet cok sevindim.
O adami delirtemeyecegin icin sevindim. O adamin anasi babasi adina bile sevindim. Butun bunlari bilmiyorlar mi? Elbet biliyorlar, kimbilir nasil icleri aciyordu hem fiziksel hem psikolojik siddet gorup de erkekligini koruyup alttan alan ogullarina. Kendilerinin arkasindan surekli laf atan gelinden de kurtuluyorlar. Valla guzel birsey bu acikcasi. Kimse cocugunu elalemin kizi gelsin de cirmalasin, cehennem gibi evlilik/hayat yasasin diye dogurup buyutmuyor. Sen daha yaptklarinin bile farkinda degilsin ki, ne anlatayim ben sana.

Kac yil nisanli kaldiginiz farketmez. Insan insani ayni evin icine girince taniyor iste. Yoksa daha senesi dolmadan bosanmaya merakli degildir o da.
Biz seni diger konularinda, hatta bu konunda da uyardik. Kendinde hic suc bulmuyorsan o zaman basina geleni cekeceksin. Omur boyu senin gibi saldirgan birini cekecegini mi sandin esinin? Cok bile dayanmis.
:ssz:

Esim bugun olmazsa yarin geridonecektir ve methiyer dizmeye devam eder.
Keske dediginiz gibi kararli olabilseydi.
Ayrilmak belkide daha hayirli olacaktir ikiniz icin ama dedim ya yarin gelir biz evliligi beceremedigimz gibi ayrilmayida beceremicez

Esim bugun olmazsa yarin geridonecektir ve methiyer dizmeye devam eder.
Keske dediginiz gibi kararli olabilseydi.
Ayrilmak belkide daha hayirli olacaktir ikiniz icin ama dedim ya yarin gelir biz evliligi beceremedigimz gibi ayrilmayida beceremicez

Belki akli basina gelmistir? Belli mi olur?
Bu adamin butun bunlardan sonra methiyelerle geri donmesi icin deli olmasi gerekiyor. Neyine methiye duzsun? Bence sen fazla beklenti icine girme.
Kendinde sevecek sey birakmamissin. Ugrasa ugrasa sogutmussun kendinden. Senin sorunun, senin kavgalarin klasik cift sorunlari degil. Disariya, bizlere nasil bir profil cizdigini keske gorebilsen. Durduk yere kendi kendine evde sinir krizlerine giren, sonra da adamin basini yiyen, isyerlerine kadar telefonlarla pesinden kovalayan, sadece kocasina degil ailesine kadar satasan bir kadin profili cizdin bende. Normal degil bu. Akli basinda insan kacar yani senden. Kusura bakma. O adamin akli basina gelmistir insallah diyorum da, seninki ne zaman gelecek, pek umut vadetmiyorsun. Hala hakliyim diye gezinmen korkunc. Kendi kendinin farkinda degilsin, verdigin zararin farkinda degilsin. Cok samimi soyluyorum bunu, doktora git. Degismezsen de bir daha evlenme, otur evinde, baskasinin da basini yakma. Sen burda tanimadigim biri degil, kardesim ya da arkadasim olsan inan cok daha sert konusurdum, iyice bir silkelerdim seni. Saygimi ve sakinligimi bu forum ortaminda bu kadar koruyarak sana cevap yaziyorum, bunu da bil. Benim mantigim seni almiyor cunku, nasil bir dusunme sistemin var, benim aklim almiyor yani. Allah sonunu hayir etsin.

Hala hakliyim diyorsun ya inanamıyorum ya
BIde methiye duzecekmis esin ha
HAngi birine methiye duzsun huysuzluguna mi bencilligine mi
IKi gun gecim edemedin bi adamla işte

Hala hakliyim diyorsun ya inanamıyorum ya
BIde methiye duzecekmis esin ha
HAngi birine methiye duzsun huysuzluguna mi bencilligine mi
IKi gun gecim edemedin bi adamla işte

Edemedim :(
simdi cok uzgunum ama biraz gelmese daha iyi olacak ikimi icinde ama taniyorsam geleck.İnanin biraz sert ciksaydi bole olmayackti.
Ben napayim.pismanim.tamam haksizim.ama diyorum ki onum hicmi suci yok

Edemedim :(
simdi cok uzgunum ama biraz gelmese daha iyi olacak ikimi icinde ama taniyorsam geleck.İnanin biraz sert ciksaydi bole olmayackti.
Ben napayim.pismanim.tamam haksizim.ama diyorum ki onum hicmi suci yok
Evet hic suçu yok.
Adam gece gündüz calisiyor ev gecindirmeye ugrasiyo. Sen evdesin tum gun adamin basini yedin. Onun sucu ne. Evine ekmeğini getirmek mi.
Sana iyi davranmak mi.
Suc senin. Eger ona iyi yaklassaydin ariza cikarnasaydin baglayabilirdin kendine. Simdi neden beni tutmadi deme hic ugrasmadinki baglamak icin. Seni tutsun.
Hersey yine ayni olacakti.
Simdi biraz sert ciksaydi sen bi sonraki tartismada yine bulacaktin baska bisey. Senn iciin ariza cikarmak sorun yaratmak zor bişey degil zaten.
Boyle gidersen bosanacaksin .
Aklini basina al artik. Ara Esinden ozur dile. Tekrarlama ayni seyleri.
Kadin ol biraz ya. Bu ne boyle ayni köyün delisi gibisin esunde oyle görüyor seni eminim.
Evlat olsan cekilmezsin sen ya..

Ben de seni haksiz bulanlardanim ama yine de uzuldum son duruma. Daha oncede soylemistim bence acilen bi pskiyatriste gidin bi sure sonra da esinizden ozur dileyin gercekten iyilesirseniz yazik bi evlilik yikilmasin..ama hala kendinizi hakli goruyorsaniz ve boyle surecekse adama yazik boaanin da kurtulsun..

Eşin fazla iyi davranmış sana srnde şumarıklık yapıyorsun. Erkekler dayanır dayanır sonra da kararını alır bitirir genelde kadınlar gibi sürekli boşanacağım demez. Eşin için hayırlısı bu o da mutlu olmayı hak ediyor. İşi gücü de yerinde yoluna bakar. Sen hala hatalarını görmyorsun. Dürüst olmak demek aklına ilk geleni söylemek değil. Aynı şeyi bin çeşit yolla söylersin

Bu arada fazla naz asik usandirir doner diye guvenme bence..6yillik evliyim bi tek sunu ogrendim ask vs bi yere kadar erkekler huzuristiyor.sizin evliliginizde bu eksik..

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin burnunu sürttüğünü düşünüp dönecektir elbette ama aynı hızla yakın zamanda gider bu adam. Onunki de can.

Zannedersem sorunlar iyice birikmiş. Yoksa esarptaki leke basit biseymis.ama sunu anlamak lazim aileleri ne yaparsa yapsin erkekler icin pek sorun degil bu.bir muddet sonra umurlarinda bile olmuyor.sen kendiji yiprattiginla kaliyorsun.kendin mücadele etmeyi ogrenmelisin.aile asiri kotuluk yapmiyorsa bosanmaya degmez.

Hâla onun hiç mi suçu yok diyorsunuz.
Demek ki amaç evliliği kurtarmak değil, haklı çıkmak.
Açık-net: Tamamen haksızsınız ve eşinizin hiç suçu yok.

Ama hadi gönlünüz olsun,biraz suçu var diyelim.
Evliliğiniz bitiyor farkında mısınız?
Hâla hak peşindesiniz, evliliğiniz bitiyor sizin.

Eşiniz ömür boyu sizin şımarıklıklarınızı çekemez ki.
Şimdiye kadar iyi dayandı.
Çok ılımlı bir insanmış gerçekten, ama yazık gerçekten, ne kadar yıpranıyor siz fark edemiyor musunuz?
Yoruldum demiş.
Bi durup düşünün, ne kadar yordunuz bu adamı?

Umarım bir şeyleri değiştirme yoluna gidersiniz.
Yoksa eşiniz için en hayırlısı boşanmak gibi duruyor.

Kendinize durup dururken dert yaratmışsınız. Resmen eşinin ailesi ile ilgili bir açık arıyorsun. Öpüp te başına koy eşini. Belli ki herşeye bi kulp takan birisin. Suçu önce kendinde ara,başkasında değil ...

üzüldüm ya inş barışırsınız tüm sorunlarınızı düzeltip. biraz olgunlaşın artık bakın ozaman her şey nasıl düzelicek. İnşallah barışırsınız ya ve bütün sorunlarınızı halledersiniz

Boşanırsanız kocan için çok hayırlı olacaktır. Peygamber sabrı varmış adamda. Acilen tedavi olmalısın.

Back
X