• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik-miş !!!

size boşanma sebebini ettiren asıl olay bu muydu ? Birikim diyorsunuz bu olay belki birikiminize katkısı olur ama bu kadar sinirlendrecek birsey olduğunu düşünmüyorum. Farkındaysanız burda ki kimse size hak vermemiş asıl sizi bu hale getiren olay nedir merak ettim belki diğer olayda size hak verebilirim ama biraz daha sabretmeyi öğrenmelisniz. Bir yuva bir daha bu kadar kolay kurulmaz kurulsa da eskisi gibi olmaz gelen gideni çok iyi aratyor...

Allah aşkına bu evlilikler bu kadar ucuzladı mı ?? nerede eski yıllarca süren evlilikler...

herşeyin birikimi diyorsunuz da sizin şuan cicim aylarında olmanız gerekiyor 8 ayda neyin birikimi bu kadar...

Allah sonunuzu hayır etsin inş..
ben bu sitede evleneli tam bir hafta olmuş buraya boşanma konusu açan bile duydum o yüzden şaşırmadım
:50:

nasıl bir öfkeyse, eşinin eve dönmesinide bekleyememiş..
eşiniz umarım sizin gibi birinden kurtulur..

benim ablamda 36 beden, ablam istemediği halde kayınvalidedi ona üst baş ayakkabı getirdi. gelen etekler 42 40 bedenlerdi.. eniştemin amcasının elinde satılmayan mallardı..doğru bir davranışmı? hayır değil.. ama ablam kendine olan saygısıda kaybetmedi.. ne oldu bu gün ablamı yere göğe sığdıramıyorlar :nazar:

benimkide tam tersi 40-42 giyerim iç çamaşırları bile 36-34 bedendi ama sorun yapmadım aldım baktım ve giyemem yani küçük dağıttım.

kendine göre gecelik almış hepsi 36 beden...hangi akılla almış bilmiyorum yani ya inat ya başka bir şey ama sorun yapacak büyütecek bir şey yok.

Bence siz evlenmemeliy-mişiniz !!!..Ya pişman oldunuz ya buna hazır değldiniz yada siz öyle bir insan değilsinz. Herkez evliliği yüretebilecek bir yapıda olmayabilir..Eşiniz ve ailesine herşeye bir problem ,bunalım gözlüğünden bakıyorsunuz.Herşey size karşı ve bir problem..
Kayınvalidenizin tavırlarının nedenide bence sizsiniz....Bakın hiç tanımıyoruz sizi ama burada bile bir negatif elektrik yayıyorsunuz...Tüm konularınızda
herkez aynı şeyi söylüyor...Hiç mi özeleştiri yapmıyorsunuz..Sanırım bende problem var ve bunu aşmalıyım kendimi değiştirmeliyim diye hiç mi düşünmüyorsunuzz..

prensesler hata yapmaz :ssz:

Arkadaşım bişey sorcam sen ev hanımımısın ve çocuğun varmı

Kiskanclik sorunmu ve baska sacma sapan sorunlarimi hallettmistim..
Ama artik yoruldum..
Neden huzurumuz yok. Komsularima bagirma sesleri gittigi icin utaniyorum evine gitmeye..
Olayi anlatayim kayinvalidem bana igne ucu kadr birsey yapmadi esim yapti ama sorun o degil diger eltilerime heeseyini aldi ayrimcilik yapti bana
Bende tesadufen bugun bohca yapmisti eski pusku dur bi acayim dedim actim ve aldigi esarpta kacaman leke var ustelk belli gormemesi imkansz cnku kenarina oya yapan oydu. bende esime annenin yaptigigi oyaya bak geri goturecem dedim.. basladi olurmu oyle sey yeter artik ben biktim usandim anneme olan dusmanligin nedir benim ailemden soguyup kendi ailenle beni yakinlastrmak istiyorsn vs vs..
Bu arada bu konsma telde geciyor calisiyor suan ama rahat konusabilir yani..
Ben artik gidecegim dedim herey bitti dedim.
Oda yoruldum dedi.
Sabah eve gelimce kapiyi acmicam yeter artik.
bir kerede bana hakli desim ya bir kere.
konu bunama altinda yatanlar cok.
birikti artik.
evliligimi yikmak istemiyorm ama sirtimda koca bir yuk ne yapmam lazim.. vazgecemiyorum bir turlu ama kavga gurultuden biktim

kv ye kızıp kocayı mı boşayacaksın
:26:
gidip geri verme tepkini abartılı buldum
belkide başka abartılı tepkilerin nedeni ile kavganız eksik olmuyordur
ayrıca nasıl komşuları rahatsız edecek ölçüde tartışıyorsunuz ki
yüzyüze bakmaya bile utandıüını söylemişsin
bilemedim ben
bişeyler eksik bu kesin
ama hatalar tek taraflı değil sanki
:50:

kv misafir geldi,sende gel dediğinde yazmayı lekesi görünür bi şekilde tak gitt..sorarlarsada herkesin içinde anlatırsın bohçadandı filan die olur biterr :37:

Ama artik yoruldum..
Neden huzurumuz yok. Komsularima bagirma sesleri gittigi icin utaniyorum evine gitmeye..
Olayi anlatayim kayinvalidem bana igne ucu kadr birsey yapmadi esim yapti ama sorun o degil diger eltilerime heeseyini aldi ayrimcilik yapti bana
Bende tesadufen bugun bohca yapmisti eski pusku dur bi acayim dedim actim ve aldigi esarpta kacaman leke var ustelk belli gormemesi imkansz cnku kenarina oya yapan oydu. bende esime annenin yaptigigi oyaya bak geri goturecem dedim.. basladi olurmu oyle sey yeter artik ben biktim usandim anneme olan dusmanligin nedir benim ailemden soguyup kendi ailenle beni yakinlastrmak istiyorsn vs vs..
Oda yoruldum dedi.
birikti artik.
evliligimi yikmak istemiyorm ama sirtimda koca bir yuk ne yapmam lazim.. vazgecemiyorum bir turlu ama kavga gurultuden biktim

Herkes kızmış size ama nişanlımın ailesinden çeken biri olarak ben size hak veriyorum:49: Ayrımcılık yapılması incitir herkesi. Burdaki herkeste böyle bi durumla karşılaşsa bozulurdu ama bu şekilde yorum yapmalarını ben akıllıca ve taktiksel buluyorum:49:
Şöyleki, bu olay onur kırıcı ve üzücü bi durum hemfikiriz ama eşinize bunu bahsedişiniz çok acemice. Bende yapıyorum bu hataları çoğu zaman, şikayet etmek çözüm değil önemli olan idare etmektir.
Bundan sonra bide böylesini deneyin sizde sahte olun görün bakın herşey daha güzel olacak:7:

Ama artik yoruldum..
Oda yoruldum dedi.
birikti artik.

ya ben sizin gibi kadınları anlayamıyorum erkekler bıkmakta usanmakta haklı nedır ya bı yandan sen bı yandan annesı...bırak yapmasın bırak senı kayırsın cok mu lazım sana yaptıgı yazma...o kadar muhtacmısın ...evlılık bole sacma sapan seyler yuzunden hıce sayılacak kadar basit değildir..eşiniz haklı bıktım demekle bırakın kötü olan kaynanaız olsun siz anlayıslı taraf olmayı neden tercıh etmıyorsunuz ...saçma sapan bı bohça nedenıyle kocanızı bezdırıp size olan aşkını sevgisini neden köreltıyorsunuz...ben de ılk gelındım benım bohcamı gorseydın nenelerın gıydıgı rulo yaparak ındırdıgı kulotsuz ten rengı coraplar var ya ondan vardı..ayagıma kucuk sımlı ev ayakkabısı ki asla gıymıcegımı bılır...tütün kolonyası vb..köylü insanıydı hesapçıydı ilk gücüme gitti ama ev terketmek veya kocana kızmak da neyın nesi..sadece saçma sapan basit bir davranıs ...bence kendine gel ve evlılıgını bu kadar basıt gorme bunlar fani şeyler saygı sevgı anlayıs herseyden onemlı...benden sonrakı gelıne daha cok altın takıldı ama sormadım bıle kaynanama ne taktınız dıye...allaha sukur ne gr altına ne de uydururk bohçalara muhtacım...bana kocaman yureklı bır eş yeter de artar bıle...onun anlayısının sebebı de su ...asla burnundan getırmedım ...ama kazanan ben oldum...sakın bana kızma ...ıyılıgın ıcın bu kadar acık ve net yazdım.

Kv kizi degil diye ayrimcilik yapabilir, sevmek zorunda degil, ama kizcagiz kv ye her turlu saygi duymak zorunda oyle mi ??? Yok boyle bir dunya.

Ben tepkinizi gayet hakli buldum. Eltilerinize her sey yapilmis da size lekeli esarp mi layik gorulmus? Gider hesabini sorardim. Bu durumda beni korumayan koca da koca degildir zaten.

Sanırım bekarsınız, "bekara karı boşamak kolay" tabi :1: Böyle davranırsanız ileride kaybeden siz olursunuz, bu fikrinizden uzaklaşın bir an önce. Evlililer böyle fevri hareketlerle yürümez

Cok tesekkir ederim. gecmis olsun buarada.
Ben yapamiyorm onlara karsi hep kizginlik var icimde. esime anlatinca yeter artik biktim diyor git annenle arkadsnla kuzeninle konus ama bama anltama diyor

Sözüm kesildikten sonra en büyük teyzem beni karşısına alıp bir konuşma yapmıştı. Bir sürü şey söyledi ama bu konuyla ilgisi olduğu için bir başlığı da size yazmak istedim.

"Sakın ola, eşinin ailesini eşine kötüleme". Bir de kendinizi koyun onun yerine, ne kadar kötü olursa olsun annenizi kötülemesini, her fırsatta laf sokmasını ister misiniz? Hiç sanmıyorum, yada ben öyle düşündüğüm içindir bilemiyorum. Ne eşim benim ailemi bana kötüleyebilir, ne de ben eşimin ailesini eşime kötüleyebilirim. İyidir kötüdür , ama ben ne dersem diyim o onun ailesidir.

Kusura bakmayın ama, siz henüz evliliğin ne demek olduğunun farkında değilsiniz. Pembe panjurlu evinizin bahçesinde koşan çocuk hayalleri ile evlenmişsiniz , evet evliliği böyle tıpkı pembe hayallerde ki gibi yaşamakta mümkün, eğer ki siz oyunu kuralına göre oynarsanız. Yoksa tıpkı böyle cehenneme döner hayatınız.

Ve eşinize üzüldüm, ailesine üzüldüm. Daha ne kadar dayanabilir eşiniz, bilemiyorum. Siz dua edin eşiniz eşarpla beraber sizi kapının önüne koymamış.

Eşinizin önüne bahane niyetine hep bu tür şeyler getiriyorsanız, size hak vermemesi normal bence.

hemen boşannnn hemennn !!!

o evde hala durdugun kabahat !!!

kocacıgını da alma eve sakın ,gitsin anasının yanına !

bu açtıgın diger konular gibi çok ciddi bir konu !

senin evde canın çok sıkıldıgından laf ola beri gele konular acıp acıp duruyorsun.....

Sen sıcak evinde oturmaktan rahat batsın git bohçanı filan karıştır, sonra gece görev yapan eşini (sanırım gece çünkü sabah eve gelince kapıyı açmıcam demişsin) arayıp bağır çağır. Bir de adam kızdığı için suçlu olmuş, konuşabilecek durumdaymış sana göre. Adam az bile demiş habire onu doğuran büyüten annesini çekiştiren bir kadına kim ne kadar dayanabilir ki. belki kayınvaliden eltilerini de bu yüzden kayırıyordur senin tuhaf huylarını görüp sana ısınamamıştır ve sevememiştir, kıskançlık yapacağına güzellikle davran kendini sevdirmeye çalış

arkadaşım tüm konularına baktım... ve gerçekten çıkardığın kavgalar tamamen senin suçun, seninde kabul ettğin gibi gereksiz kıskançlıkların adamı bunaltmış artık gereksiz yere bu kadar sorun çıkarma psikoloğa git bence adamın önünede pişirip pişirip ailesini koyma önüne... sorun varsa aileyi öyle kabullen ve bunu adamdan çıkarma

Ama artik yoruldum..
Oda yoruldum dedi.
birikti artik.

eski konularınıda okudum da. sen boşan bence gözünü seveyim adam kurtulsun ya. valla acıdım adama. senle bir ömür geçmez. hayır laftan da anlamıyorsun arkadaşım. bi otur düşün kendini düzeltmeye çalış. evliliği evcilik mi sanıyorsun anlamadım ki. ya senin gibi düşünenler evlenmesi ya. ben boşanmaya karşı bir insanım ne olursa olsun ama adama acıdım. bir ömür bide. içim bir tuhaf oldu

Ama artik yoruldum..
Oda yoruldum dedi.
birikti artik.

ee yani?? valla böyle yaparanız sürmez zaten o evlilik. eşin her şeyini yapmış işte, ben ilk evlendiğimde evimde halı yoktu kayınvalidemden eski kullanmadığın bi halın varsa verir misim demiştim yok demişti
ama eltim kaçarak evlendi ona ev döşedi.
bende bir çöpü bile olmamasına çok seviniyorum şimdi, boşver bunun iç'n eşinle kavga etmeye değer mi????

diğer konularınıda göz gezdirdim. psikolojik sorunlarınızın olduğunu düşünüyorum. eşin işteyken (eşin gitmeni istemiyormuş) acil bir psikiyatriste git...

inş. sorunlarını atlatırsın...

Bana göre kayınvalide olsun görümce olsun aranızda geçen herşeyi kocanıza anlatmanız çok doğru degil eğer gercten eşinizi seviyorsanız hani belli ki canınıza tak etmiş bunu uslıbunca eşinizin haberi olmadan halledebilirsiniz sanki. Bir eşarp için olay çıkmadığı belli kimse eşarp için durduk yere olay çıkarıp ayrılalım demez kusura bakmayın ama bunu ancak bir çocuk düşünebilşr.

Back
X