Belki akli basina gelmistir? Belli mi olur?
Bu adamin butun bunlardan sonra methiyelerle geri donmesi icin deli olmasi gerekiyor. Neyine methiye duzsun? Bence sen fazla beklenti icine girme.
Kendinde sevecek sey birakmamissin. Ugrasa ugrasa sogutmussun kendinden. Senin sorunun, senin kavgalarin klasik cift sorunlari degil. Disariya, bizlere nasil bir profil cizdigini keske gorebilsen. Durduk yere kendi kendine evde sinir krizlerine giren, sonra da adamin basini yiyen, isyerlerine kadar telefonlarla pesinden kovalayan, sadece kocasina degil ailesine kadar satasan bir kadin profili cizdin bende. Normal degil bu. Akli basinda insan kacar yani senden. Kusura bakma. O adamin akli basina gelmistir insallah diyorum da, seninki ne zaman gelecek, pek umut vadetmiyorsun. Hala hakliyim diye gezinmen korkunc. Kendi kendinin farkinda degilsin, verdigin zararin farkinda degilsin. Cok samimi soyluyorum bunu, doktora git. Degismezsen de bir daha evlenme, otur evinde, baskasinin da basini yakma. Sen burda tanimadigim biri degil, kardesim ya da arkadasim olsan inan cok daha sert konusurdum, iyice bir silkelerdim seni. Saygimi ve sakinligimi bu forum ortaminda bu kadar koruyarak sana cevap yaziyorum, bunu da bil. Benim mantigim seni almiyor cunku, nasil bir dusunme sistemin var, benim aklim almiyor yani. Allah sonunu hayir etsin.