• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik-miş !!!

Edemedim :(
simdi cok uzgunum ama biraz gelmese daha iyi olacak ikimi icinde ama taniyorsam geleck.İnanin biraz sert ciksaydi bole olmayackti.
Ben napayim.pismanim.tamam haksizim.ama diyorum ki onum hicmi suci yok

canım ilk mesajlarda bende sana kızanlardanım hatta bir yanım hala kızıyo
ama yazılan şeyler biraz ağır oldu gibi sonlara doğru
evet bazen çenemizi tutamıyoruz biz kadınlar eşin evi terk ettiyse çok önemli sorunlar oluşmuş
biraz kendini dinle ve hatalarını gör canım biraz yumuşamaya ihtiyacın var
Allah kolaylık versin

Adamla 2 yil nisanli kaldi we o sure icnde cok yanyana geldik annemlere gelir bir hafta kalirdi o zaman benim huysuz olgumi biliyordu hatta babam konusma yapti benim.kizim huysuz cok simarik bak kabul ediyorsan evlen dedi.Ben ondn gizlemedimki

Böyle bir lüks yok yahu:) Mecbur mu adam çekmeye ?

Huysuzluk bir meziyet değil ki,biraz kendini törpülemeye çalış.
Ufak tefek nazlar,kaprisler,flört zamanı hoşa gider ama aynı çatı altına girince çekilmez olur.
Seninkiler zaten ufak tefek de değil,bayağı abartmışsın olayı.

Eşin belki dönebilir ama devam etmek istiyorsan kendine çeki düzen vermen lazım.

simdi cok uzgunum ama biraz gelmese daha iyi olacak ikimi icinde ama taniyorsam geleck.İnanin biraz sert ciksaydi bole olmayackti.

yok, onun hiç suçu yok.. dönerse de mazoşist derim zaten ben ona.. demek ki kendine eziyet etmeyi seviyor adamcağız.. bana kalırsa sen ve senin gibi olanlar facebook, twitter gibi yerlerde gördüğünüz aforizmaları çok uyduruyorsunuz kendinize.. hani "ben zaten kralın kızıyım, prensesim" diye diye prenses sendromu oluşmuş sende.. sen şimdi nasıl istiyorsun dönsün burnunu sürttüreyim diye değil mi? aman kendinde hata arama, allah korusun düzelir mutlu falan olursun.. sen hep karşı tarafı suçla, "ne yapayım hem huysuz hem şımarığım" modunda gez.. helal, süper , devam..

Son düzenleme:
Merhaba
Esim eve geldi ve artik olmuyor kendine ceko duzen ver yoksa bu evi terk dedi.Ben birsey diyemedim.sonra aksam oldu ise gitti saat on gibi basim agridi benim biraz basim agriuor diye mesaj attim hemen geleyim dedi hayir dedim hayir gelecegim dedi ekip arabasiyla geldi doktra gitti dokte hamilelkten suphelendi test yapalim dedi peki dedim ama ben biliyordm hamile degildim ama bello olmaz diye yaptrdik mide bulantim vardi nyse ekip gitti esim benimle bekledi o sirada canin birsey istiyormu acmisin sabah eve gelecegim dedi.test yaptik sonra eve geldik aradi beni gidince eve gittinmi iyimisin birsey olursa ara dedi.Esim iyi bir insan onu uzmeyecegim artik.seytan vesvese veriyor kizlara bakiyor diye hastanede bile bakiyor saniyordm bir kac kez gordum ama umursamadim bile.. oyle iste.hepinize tesekkir ederim ne olur kirici yorim yapmayin artik lutfen ben sizinle paylasmak icin yazdm sadece

QUOTE=KoYu_MaVi;35648647]Boşanırsanız kocan için çok hayırlı olacaktır. Peygamber sabrı varmış adamda. Acilen tedavi olmalısın.[/QUOTE]

Belki akli basina gelmistir? Belli mi olur?
Bu adamin butun bunlardan sonra methiyelerle geri donmesi icin deli olmasi gerekiyor. Neyine methiye duzsun? Bence sen fazla beklenti icine girme.
Kendinde sevecek sey birakmamissin. Ugrasa ugrasa sogutmussun kendinden. Senin sorunun, senin kavgalarin klasik cift sorunlari degil. Disariya, bizlere nasil bir profil cizdigini keske gorebilsen. Durduk yere kendi kendine evde sinir krizlerine giren, sonra da adamin basini yiyen, isyerlerine kadar telefonlarla pesinden kovalayan, sadece kocasina degil ailesine kadar satasan bir kadin profili cizdin bende. Normal degil bu. Akli basinda insan kacar yani senden. Kusura bakma. O adamin akli basina gelmistir insallah diyorum da, seninki ne zaman gelecek, pek umut vadetmiyorsun. Hala hakliyim diye gezinmen korkunc. Kendi kendinin farkinda degilsin, verdigin zararin farkinda degilsin. Cok samimi soyluyorum bunu, doktora git. Degismezsen de bir daha evlenme, otur evinde, baskasinin da basini yakma. Sen burda tanimadigim biri degil, kardesim ya da arkadasim olsan inan cok daha sert konusurdum, iyice bir silkelerdim seni. Saygimi ve sakinligimi bu forum ortaminda bu kadar koruyarak sana cevap yaziyorum, bunu da bil. Benim mantigim seni almiyor cunku, nasil bir dusunme sistemin var, benim aklim almiyor yani. Allah sonunu hayir etsin.

canım ilk mesajlarda bende sana kızanlardanım hatta bir yanım hala kızıyo
ama yazılan şeyler biraz ağır oldu gibi sonlara doğru
evet bazen çenemizi tutamıyoruz biz kadınlar eşin evi terk ettiyse çok önemli sorunlar oluşmuş
biraz kendini dinle ve hatalarını gör canım biraz yumuşamaya ihtiyacın var
Allah kolaylık versin

Böyle bir lüks yok yahu:) Mecbur mu adam çekmeye ?

Huysuzluk bir meziyet değil ki,biraz kendini törpülemeye çalış.
Ufak tefek nazlar,kaprisler,flört zamanı hoşa gider ama aynı çatı altına girince çekilmez olur.
Seninkiler zaten ufak tefek de değil,bayağı abartmışsın olayı.

Eşin belki dönebilir ama devam etmek istiyorsan kendine çeki düzen vermen lazım.

yok, onun hiç suçu yok.. dönerse de mazoşist derim zaten ben ona.. demek ki kendine eziyet etmeyi seviyor adamcağız.. bana kalırsa sen ve senin gibi olanlar facebook, twitter gibi yerlerde gördüğünüz aforizmaları çok uyduruyorsunuz kendinize.. hani "ben zaten kralın kızıyım, prensesim" diye diye prenses sendromu oluşmuş sende.. sen şimdi nasıl istiyorsun dönsün burnunu sürttüreyim diye değil mi? aman kendinde hata arama, allah korusun düzelir mutlu falan olursun.. sen hep karşı tarafı suçla, "ne yapayım hem huysuz hem şımarığım" modunda gez.. helal, süper , devam..

Merhaba
Esim eve geldi ve artik olmuyor kendine ceko duzen ver yoksa bu evi terk dedi.Ben birsey diyemedim.sonra aksam oldu ise gitti saat on gibi basim agridi benim biraz basim agriuor diye mesaj attim hemen geleyim dedi hayir dedim hayir gelecegim dedi ekip arabasiyla geldi doktra gitti dokte hamilelkten suphelendi test yapalim dedi peki dedim ama ben biliyordm hamile degildim ama bello olmaz diye yaptrdik mide bulantim vardi nyse ekip gitti esim benimle bekledi o sirada canin birsey istiyormu acmisin sabah eve gelecegim dedi.test yaptik sonra eve geldik aradi beni gidince eve gittinmi iyimisin birsey olursa ara dedi.Esim iyi bir insan onu uzmeyecegim artik.seytan vesvese veriyor kizlara bakiyor diye hastanede bile bakiyor saniyordm bir kac kez gordum ama umursamadim bile.. oyle iste.hepinize tesekkir ederim ne olur kirici yorim yapmayin artik lutfen ben sizinle paylasmak icin yazdm sadece

QUOTE=KoYu_MaVi;35648647]Boşanırsanız kocan için çok hayırlı olacaktır. Peygamber sabrı varmış adamda. Acilen tedavi olmalısın.
[/QUOTE]

Seviyor olduğu için hala merhamet duyuyor, merak ediyor seni.
Ama seviyor diye bir ömür senin kaprislerini çekeceği anlamına gelmez.
Zaten tahammülü tükenmiş.
Sen de anladın umarım.
Buradaki sert yorumlar bir bakıma iyi oldu bence.
Haksız olduğunu kavradın biraz.
Artık ota b.ka kavga çıkaracağına görmezden gelmeyi bil, eşinin çeyreği kadar anlayışlı ol.
Hiç kavga etmeyeceksin değil, insanlık hali bizim de saçmaladığımız olur ama hep olursa ciddiye almaz seni eşin.
Yerinde, az, öz olsun tartışmaların.
Umarım düzelirsiniz..

Merhaba

QUOTE=KoYu_MaVi;35648647]Boşanırsanız kocan için çok hayırlı olacaktır. Peygamber sabrı varmış adamda. Acilen tedavi olmalısın.
[/QUOTE]

Test sonucu ne?? :emir_bebek:
İnşallah sözünün arkasında durur eşini üzmezsim, böylece üzülmezsin

Hastanede bakıyordu hala diyorsun adam gözünü dikip bakmıyorsa sırun ne. Hepimiz sağımuza solumuza bakıyoruz bu da normal

Ah be kardesim.ah be yavrum.benim actigim iki baslik var.bir onkari oku da kotu evlilik nasil olurmus bir gor.ben senin yerinde olsam lekeli esarbi direkt cope atar unuturdum.ne diye problem cikarip kocanla arani bozuyorsun.ben senin gibi bir yadantiyi mumla ariyorum.bak uzaktaymissin da.birak eltilete ne kapiyosa yapsin kayinvaliden.sen benim hayatimi bir oku da sonra kovana gidip yalvaracaksin.ben ettim sen etme diye.dunyafa oyle erkekler var ki.git esine ben yaptim sen etme de.biraz da cocuklugu birak.artik evli bir kadinsin sen.bir de cocugun olsa ne yapacaksin

Kiskanclik sorunmu ve baska sacma sapan sorunlarimi hallettmistim..
Ama artik yoruldum..
Neden huzurumuz yok. Komsularima bagirma sesleri gittigi icin utaniyorum evine gitmeye..
Olayi anlatayim kayinvalidem bana igne ucu kadr birsey yapmadi esim yapti ama sorun o degil diger eltilerime heeseyini aldi ayrimcilik yapti bana
Bende tesadufen bugun bohca yapmisti eski pusku dur bi acayim dedim actim ve aldigi esarpta kacaman leke var ustelk belli gormemesi imkansz cnku kenarina oya yapan oydu. bende esime annenin yaptigigi oyaya bak geri goturecem dedim.. basladi olurmu oyle sey yeter artik ben biktim usandim anneme olan dusmanligin nedir benim ailemden soguyup kendi ailenle beni yakinlastrmak istiyorsn vs vs..
Bu arada bu konsma telde geciyor calisiyor suan ama rahat konusabilir yani..
Ben artik gidecegim dedim herey bitti dedim.
Oda yoruldum dedi.
Sabah eve gelimce kapiyi acmicam yeter artik.
bir kerede bana hakli desim ya bir kere.
konu bunama altinda yatanlar cok.
birikti artik.
evliligimi yikmak istemiyorm ama sirtimda koca bir yuk ne yapmam lazim.. vazgecemiyorum bir turlu ama kavga gurultuden biktim

ya yazdıklarını ve yapılan yorumları okudum

Kriziantemcicegi sen iyi misin bir bunalıma girmişsin içinde söndüremediğin bir ateş var hıncını eşinden alıyosun
kayınvalidem sunu yapmadı bunu yapmadı ayrımcılık yaptı üvey evlat gibi gördü diyosun bu kayınvalidenin yaptıkları eşinin suçu mu onu ne diye bunaltıosun sıkıyosun söyler misin ?
öfke kontrolün çok ama çok zayıf eşine sarıyosun. Belki senin yüzünden boşanmanız kayınvalidenin kına yakmasına yada seni çekemeyenlerin sevinmesine neden olcak neden bu fırsatı onlara veresin ekmeklerine yağ süresin söyler misin ? bilgilerinde daha 8 aylık evlisin bnde 10 aylık evliyim aynı sayılırz kyınvalidemin yaptıklarını eşime yansıtmamaya çalışıorum ki böyle küçük şeyler kavga sebebi bile olamaz. Sen kendne uğraşlar bul eşinle uğraşma. Kendine yazık eşine de yazık . Her zaman haklıyı haksızı tespit etmeye çalışırsan böyle evde kavgalar çıkarırsan kocan senden soğur kendni dışarı atar o zaman hatanı anlarsın.
Kendine gel olanların faturasını eşine çıkarma.

Arkadasim ne yapip edip yuvani yikacaksin sen.ben simarigim huysuzum napayim diyerek bi evlilik yururmu Allah askina.esin sabirli adam.hala sert ciksaydi diyosun.daha onceki konulardan birinde esin tokat atti diye kiyameti kopartmamismiydin.sert ciksin derken ne kastediyorsun.sen ne istedigini bilmiyorsun.evliligini de bozuk para gibi harciyorsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim.bn senin tum konularini okudumda sen git bi hocaya falan bence. Bu kadarida olmazki sana muskami yapildi acaba. Cunku bu kadari cok fazla geldi bana.

Canim.bn senin tum konularini okudumda sen git bi hocaya falan bence. Bu kadarida olmazki sana muskami yapildi acaba. Cunku bu kadari cok fazla geldi bana.

Bilmem inanmam ama boyle seylrre.
sonicata namz kiliorm allaha yalvariorm allahin takdiri disinda kimse muska buyu falan yapamaz

Ne demiş mevlana "Kusur bulmak için bakma birine,bulmak için bakarsan bulursun,kusuru örtmeyi marifet edin kendine,işte o zaman kusursuz olursun".......................,,,

Bir evliligin bitmesi sizi ne kadrda mutlu olms boyle.Ustelik bu kadr uzgum birine bunlari yazmaniz dusundurucu.
Adamla 2 yil nisanli kaldi we o sure icnde cok yanyana geldik annemlere gelir bir hafta kalirdi o zaman benim huysuz olgumi biliyordu hatta babam konusma yapti benim.kizim huysuz cok simarik bak kabul ediyorsan evlen dedi.Ben ondn gizlemedimki

ee sende büyü artık anam el oğlu çekmez der bak adam çekmiyor işte aaaa yok çekiyor 8 aydır her türlü huysuzluğuna ses çıkarmıyor adam daha ne yapsın!!!!:ssz:

hala diyorsun ki onun hiç mi suçu yok neden sürekli suçlu arıyorsun...

hem ne suçu ortada hırsızlık mı var cinayet mi var ne suçu nedir bu kin nedir bu öfke...

adam sana tıpış tıpış dönecek sende ona eskisi gibi acı çektireceksin yok öyle şey yok öyle dünya....

Kiskanclik sorunmu ve baska sacma sapan sorunlarimi hallettmistim..
Ama artik yoruldum..
Neden huzurumuz yok. Komsularima bagirma sesleri gittigi icin utaniyorum evine gitmeye..
Olayi anlatayim kayinvalidem bana igne ucu kadr birsey yapmadi esim yapti ama sorun o degil diger eltilerime heeseyini aldi ayrimcilik yapti bana
Bende tesadufen bugun bohca yapmisti eski pusku dur bi acayim dedim actim ve aldigi esarpta kacaman leke var ustelk belli gormemesi imkansz cnku kenarina oya yapan oydu. bende esime annenin yaptigigi oyaya bak geri goturecem dedim.. basladi olurmu oyle sey yeter artik ben biktim usandim anneme olan dusmanligin nedir benim ailemden soguyup kendi ailenle beni yakinlastrmak istiyorsn vs vs..
Bu arada bu konsma telde geciyor calisiyor suan ama rahat konusabilir yani..
Ben artik gidecegim dedim herey bitti dedim.
Oda yoruldum dedi.
Sabah eve gelimce kapiyi acmicam yeter artik.
bir kerede bana hakli desim ya bir kere.
konu bunama altinda yatanlar cok.
birikti artik.
evliligimi yikmak istemiyorm ama sirtimda koca bir yuk ne yapmam lazim.. vazgecemiyorum bir turlu ama kavga gurultuden biktim

benim gözümde kv eğer insansa baş tacıdır,insan değilse yüzüne gülünüp dış kapının mandalı muamelesi görecek kişidir..
ama eşimle muhabbetimi zedeleyecek biri olma şerefini ona bahşetmem, avcunu yalasın..
ve eşime annesinin bi hatasını şikayet eder gibi değil, 'dudak büzüp, kahramanımm yardımına ihtiyacım varr' modunda anlatırım..yani: canım annem şöyle dedi, eminim kötü niyeti yoktur ama şöyle hissettim deyip koynunda kırışırım, eşim de anasını savunmaya geçmek yerine beni teselli eder çünkü suçlama yerine ondan yardım istiyorum görüntüsü çizerim..kv.de amacına ulaşamaz...çatlarr :)))
yani bunları yaşamadım ama yaşarsam taktik hazır..biraz politik olmassan ezeler..kv yüzünden kocanla kötü olma kimse annesini yabana atmaz, çaktırmadan hallet işini..Allah yardımcın olsun :)

Son düzenleme:
Bende yaşını çok merak ettim.Bide daha 8 ayda demişsinizya bu tartışmaların ilk 1 yıl içinde çok olduğunu duymuştum yanılıyormuyum? :(

evlilik bence 3 yılda anca oturuyor rayına .. :ssz:
sadakat,hosgörü,saygı gerekli .. :123:

Back
X