• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik muhabbeti açmak kaşınmak mı

Albatrosanda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
1.438
2.359
133
Kızlar evlilik konusu açmak ve evlenmek istediğini söylemek veya erkeğin niyetini sormak kaşınmak mıdır? Yani genelde bu muhabbetler olursa erkek geri adım atar hatta ilişki ayrılığa doğru gider diyorlar. Sizce de böyle mi? Yoksa ne olursa olsun niyetini anlamış olurum diyip söylemeli mi ? Kafam karışık. Akıl verin lütfen.

Senin söylemene, hatirlatmana gerek olan bir konu degil. Erkek isterse direk evlenme teklifi de eder. :D Illa ki bu konulars kendisi gelir. Yok gelmiyorsa düşünmüyordur bu kadar acik. Niyetini sorarak anlayamazsin. Evlenicem diyip senelerce bekleten ve evlenmeyende var derdin buysa.

Hangi soruya doğru cevap veriyorlar ki evlilik konusunda da doğru cevap verip düşündüklerini söylesinler.
O yüzden sormaya lüzum yok. Aklımda varsa açar konuyu yoksa da siz görüşmeyi kesersiniz.

Ne kadardır devam eden bir ilişki?
Eğer daha yeni başlamış 2,3 aylık bir ilişkiyse sormak garip.
Eğer uzun süredir birbirinizi tanıyan bir çiftseniz, sormanın zaten anlamı yok evliliğe gidip gitmediğinizi anlarsınız diye düşünüyorum.
Evlenmek isteyen erkek zaten bunu her türlü belli ediyor.

Eşim bana iki ay olmadan teklif etmişti ama biz çok yüz göz olmuştuk, çoook fazla :KK70:
Ama klasik Türk aile yapısı ilişkisinde bir yıl lafını açmamak daha iyi derim.

Kaşınmak değil de biraz işini bilmemezlikten kaynaklanıyor. Gelinlik dükkanlarını gösteren sevgilime aman benim daha evlenmekle işim olmaz işe gireyim hayatımı yaşayayım diyen ben 8 ay sonra nikah masasındaydım :D

Erkeklerde ters teper tabiki de.Ne kadar geri çeker,ağırdan alırsan kendini o kadar kıymetli olursun.Kaçan kovalanır.

Başlarda konuşturmazdı,hissederdim. Sonraları kendisi de konuyu açmaya başladı. En son ben evliliğe hazır değilim diyerek terketti.

Kızlar evlilik konusu açmak ve evlenmek istediğini söylemek veya erkeğin niyetini sormak kaşınmak mıdır? Yani genelde bu muhabbetler olursa erkek geri adım atar hatta ilişki ayrılığa doğru gider diyorlar. Sizce de böyle mi? Yoksa ne olursa olsun niyetini anlamış olurum diyip söylemeli mi ? Kafam karışık. Akıl verin lütfen.

erkekler evlilik düşünerek bir ilişkiye başlamazlar zamanla ilişki ilerledikçe evlilik kararı verirler o yüzden özellikle yeni bir ilişkiyse sorman anlamsız olur. anı yaşamaya bak. öyle kaçan kovalanır gibi ergence triplere girme bu zihniyet ilişkileri baltalıyor işte.

Kasiyacagini söylemiş iste.
Eğer sizin niyetiniz evlilikse yol verin gitsin.
Üzülmeye ne hacet?

Back
X