evlilik nasıl bir başlangıç ?

canım soylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Mesala bizim evde elektrik kesilse muhabbet ederiz kaynasırız falan .. ama elektirk olunca biri tv de biri pc basında ee herkes baska bi dunya içinde ... gerçek dunya dısında..

Bu yazıyı kesinlikle not almalıyım !

Keslinlikle en güzel cevap

Ay çok hoş yaa... Bizde görebilcezmi o günleri acaba

:)))) canım valla guzel bi site sevdimm baksana kocanda biliyor neler okuduğunu bari soyle evlilik tecrubelerimi yazıyorum dye :)))

yazdığımı söylemiyorum, sadece okuyor biliyor genelde boşanma konuları olduğu için okuyup okuyup sorular soruyorum çaktırmadan, anlıyor tabi yine ne okudun diyor:) herkesin evliliği mutlu sürer umarım,çocuğumuzda olursa tamamlanmış olucak ailemiz

ben 1.5 yıllık evliyim canım ve sorduğun soruya istinaden bikaç bişey yazmak istedim,görünce...

bi insan 7'sinde neyse 70'inde de odur lafını çok doğru bulurum,örneklerle tecrübelerle de sabit..ama evlenmeden önce başka,evlenince başka olan öyle görünen insanlarda olmuyo değil tabi..aslında belkide kişi hep aynı ama evlendikten sonra çıkıyo ortaya..

mesela benim eşim hiç değişmedi..bekarken neyse hala o..bu bi şans mı bilemedim ama neyse bekarken kişinin birbirine tavırları,davranışları farklı evlenince farklı oluyo haliyle..tüm arkadaşların dediği gibi hem hayat şartları,hem sorumluluklar hemde eşlerin birbirine olan samimiyeti giriyo devreye..ama duyguların değiştiğini düşünmüyorum ben..çünkü duyguların bitmesi demek,o ilişkinin artık sürmeyeceği demek olur bana göre..

Maşallah, maşallah, maşallah. Nazar değdireceğim diye kendi kendimden korktum. İmrenerek okudum yazdıklarınızı. Öyle güzel anlatmışsınızki. İşte herkesin hayalini kurduğu bir evlilik. Oturup sızlanmakla, bana kocam istediğim evliliği versin demekle olmadığını çok güzel gösterdiniz. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.

Kimisine göre iyi, kimisine göre kötü bir başlangıçtır
Tek cevabı olamaz bunun

Her iki tarafında anlayışlı, sadık, sevecen olması şart mutlu olunabilmesi için
Hayat müşterek lafı lafta kalmamalı
Sorunları konuşarak çözebilmelisiniz

Tek tarafın iyi olması fedakar olması çözüm değil, bi nokta da patlar illa ki..

ne de güzel aciklamissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…