ben heyecan kavramını anlamıyorum, zamanla herşey rutinleşir, bi örnek vermiştim yine yazayım evereste tırmanmak benim için müthiş olurdu çok heyecanlı bi deneyim olurdu ama sen bunu bide nasuh mahrukiye sor
hani varya diyo sen evliliği rio karnavalı mı sandın :) o geldi aklıma
bizim evliligimiz 2 bucuk seneye yaklastı daha öncedende 3 senemiz vardı yanı 5 senedir birlikteyiz eşimle ilk evlendıgım 1 2 ay evlılıgı hıç sevmemistım iliskimizde hareket kalmamıstı eşim düğün borclarını ödemek icin gece gunduz calısıyordu yüzünü göremıyordum haftasonuda calısıyordu hiç bana göre degilmiş evlılık keske evlenmeseydım gıbı dusunmeye baslamıstım ama sonrasında esim anladı hep çalısarak birsey olmıycanı kendını yıprattıgını ve hayata döndü ozamanda neden arkadaslarınla takılıyosun demeye basladım o benı aılemden kıskandı falan ama 6 ayımıza girmeden onlarıda atlattık ve nerdeyse 2 senedır hiç tartısmıyoruz ufak tefek atısmalar harıç.. hatta bana arada kanka naber falan der eşim araba muhabbetı,kız muhabbetı, erkek muhabbetı falan yaparız çokta eglenırız ıyıkıde evlenmısım diyorum şimdi
heyecan bitme monotonlasma konusunda ise muhakkak bellı seyler rutıne giriyor ama hep gezmekde bizaman sonra zevk vermıyor zaten arada birseyler yapcankı bı degerı olsun.. evlenmeyı dusunuyorsan bence cok guzel bırsey aksam onun oldugun eve gitcek olman ama ilk basta evlılık biraz emek istiyor sonrasında rayına oturuyor önemlı olan emek verırken kendınden cok vermemek ve saglam temeller ustune kurmak yuvanı benım evlılık hakkındakı düsüncelerım bunlar ıns mutlu olursunuz sizde:)
Öncelikle merhaba herkese aklımda bir takım sorular var evli olan tecrubeli bayanlardan duymak istediklerim var :)
severek evlenmek nasıl? Bekarken yapılan romantiklikler o heycean o aşk tutku evlenince devam ediyor mu?
eşler değişiyor mu ?
Bekarken değişmeyeceğim evlenince seni cok mutlu edicem bunu zamanla göreceksin diyen erkekler evlenince hala aynı mı
evet bayanlar cevaplarınızı bekliyorum sabırsızlıklaaa... :)
merhaba..9 aylık evliyim, severek evlendim.Başkası olsa evlenmez ve de böyle mutlu olmazdım sanırım.Aynı iş yerinde çalışıyoruz ama evliliğimiz keyifle devam ediyor.Evdeyken işleri birlikte yardımlaşarak yapıyoruz,akşamları birlikte sarılarak tv izleriz, hafta içi 1-2 defa dışarda yemeğe gideriz, haftasonları mutlaka sevgili zamanımızda olduğu gibi gezmeye sinemaya gideriz, izinlerde tatil programı yapar, turlara katılırız..benim evliliğim böyle keyifli geçiyor..evlenme düşüncem yoktu eşimle tanışana kadar,30 yaşımda evlendim.
gerçekten iyi bi moral oldu ne mutlu size ... geç evlenmişsinz ama tadını çıkarıyorsunz ..
teşekkürler..bence ideal 30 yaş evlenmek için..20 ler erken bence..25-30 olmalı bir kadın için evlilik yaşı.neyse, kocam yine kadınlar kulubündeki boşanmalarımı okuyorsun diyor:)
Bizde 2 yıllık beraberlikten sonra 7 aylık evliyiz. bu süreçte hiç ayrılmadık çünkü kendi işimiz...günün hiç bir saati ayrı kalmasakta çok mutlu bir birlikteliğimiz var hatta evlenince dahada güzelleşti. Kendimize şark odası yaptık, akvaryumla süsledik ve gece 11 de eve gittiğimizde 3 e kadarda muhabbet ederiz sanki ayrı kalmışız gibi. Mesela evde net yoktur işyerimizde vardır buda evlilikte büyük avantaj sohbete zaman kalıyor. Evlilik doğru kişiyi bulduktan sonra şahane oluyor...Kadın eğlenceli olduktan sonra evlilik bence monotonlaşmaz...
gene kadınlara çok iş dusuyor sosyal ağlar zaten insanı evden uzaklastırıyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?