Evlilik nasıl yürütülür?

Yorumlarınızı okudum hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bir önce ki konuma da yorum yazanlar olmuş. Birisi “sen kötü niyetli bir insansın, yaptıklarından kimseyi sorumlu tutamazsın, yanlışlarına kılıf uydurma, senin gibi biriyle uğraşmak istemezdim” yazmış. Yaşadıklarımın sadece anlattığım kadarını biliyorsunuz. Elbette benden daha zor durumda olanlar belki çok daha kötü şeyler yaşamış olanlar var ama kimin neyi ne kadar aşabileceğini kimse bilemez ki. Bugün doktora gittim mesela. Burda anlattıklarımı biraz daha açık bi dille anlattım şuan utanç içinde hissediyorum. Anne bidaha gidemem ben o doktora dedim keşke çok anlatmasaydım diye içim içimi yiyor. Ben bu kadar utanç içindeyken bana bunları yaşatan babam olacak adam da hayatına bakıyor. Utanması sıkılması yok keyif çatıyor. Derdimi anlatabiliyor muyum? Ben hep böyle bir insandım. Evet kendimi yeterince kötü hissediyorum zaten bunun için ölmeyi isteyecek duruma geldim. Annem üzülür annem hayatına devam edemez diyip vazgeçiyorum. Sırf bu yüzden bu düşünceyi hiç bir zaman eyleme geçiremeyeceğimi de biliyorum. Lütfen yargılamayın anlayın beni. Elimde olmuyor yaptıklarım. Yaptıktan sonra zaten kendimden nefret ediyorum yeterince suçluyorum kendimi. İnsan üzüleceğini bile bile isteyerek zarar verir mi kendine, çevresindekilere?

12 aralıkta barış muslu nun anne babayı affetme demosu var, instagramda 22.30 da
Katılın, ücretsiz demo,fayda sağlayacağına inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…