- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
daha 5 ay oldu evleneli ama simdiden cok yoruldum gelecegimi dusunemiyorum bile..oysa ben evliligi toz pembe zannetmistim esimle birbirimizi cok severek evlendik...Bu kadar zorluk bu kadar sorumluluk cok agir geliyor...ben cok serbest yetisdirildim ailem tarafindan simdi her istedigimi alan her istedigimi yapan ailem cok uzakta esim isteklerimi hep erteliyor belkide hakli ama ben buna aliskin degilimmm...ise git ev de temizlik yap yemek yap cok bunaltici bi hayat...eskiden birlikte yemek bile yesek birlikte olabilsek diye hayal kurardim simdi hergun ayni seyleri yaptigimiz icin hicte istekli gelmiyor...sizde de oylemi nedir bu duygulari yasamamin sebebi...
daha 5 ay oldu evleneli ama simdiden cok yoruldum gelecegimi dusunemiyorum bile..oysa ben evliligi toz pembe zannetmistim esimle birbirimizi cok severek evlendik...Bu kadar zorluk bu kadar sorumluluk cok agir geliyor...ben cok serbest yetisdirildim ailem tarafindan simdi her istedigimi alan her istedigimi yapan ailem cok uzakta esim isteklerimi hep erteliyor belkide hakli ama ben buna aliskin degilimmm...ise git ev de temizlik yap yemek yap cok bunaltici bi hayat...eskiden birlikte yemek bile yesek birlikte olabilsek diye hayal kurardim simdi hergun ayni seyleri yaptigimiz icin hicte istekli gelmiyor...sizde de oylemi nedir bu duygulari yasamamin sebebi...
Düşüncelerimde haklı olduğumu nickini okuduğumda bi kez daha destekledim.Herkes üfürükten prenses
bende 2,5 yıllık evliyim severek evlendik bizde.herşey çok güzel olcak diye düşünüyorsun evlenmeden önce.ama evleniyorsun biranda herşeyim tüm hayatın değişiyor.hatta kişiliğin bile değişiyor.evlendik 2 hafta sonra problemler başladı.alıştım artık eşime ve ben kendi kişiliğimi unuttum.onun kişiliğine yakın oldum resmen.bazen diyorum sana ne oluyor diye ama evlilik işte fedakarlık yapmak şart.ama hep tek bir yerden fedekarlık oluncada bizler üzülüyoruz.ben hep alttan alıyorum herşeye pozitif yaklaşmaya çalışıyorum eşim yıkıcı ben yapıcı ama bunaldım artık bi küseriz 1 hafta konuşmayız ve bana düşmanıymışım gibi davranır sanki hayatında yokum ben..bunlarada alışıyorsun valla zor arkadaşlar evlilik o kadar çok zorki.tamam çok güzel bir duygusuda var iyi olursanız herşeyini dört dörtlük yapar mutlu ederseniz sizi mutlu etmeyi biliyor orasıda güzel yane....
Bu da mutsuz insanların bütün dünyayı mutsuz sanma oyunu bence.
Bu da mutsuzluğu dayanabilir kılıyor.
Evli olup mutlu olanlar da var herkes her kararından beklentisini alamayabilir.
Belki de yanlış karar vermiştir,acele etmiştir,laf dinlememiştir?
Kendisi mutsuz diye neden herkesi mutsuz ilan etsin ki insan ?
Herkes mutlu aile oyunu oynuyor genellemesi bence yanlış.
canım neden böylesin anlayamadım
bende evlenmeden 2 yıl önce çıkmaya başladık
bizde çok severek evlendik
ama şimdide evlenince de çok mutluyuz
hatta evlenince nişanlılıktan falan daha sorunsuz yaşıyorum evliliğimizi
inan akşam eve gitsem de bir an önce kocamın yanında olsam diye can atıyorum
2.5 yıllık evliyiz bir kızımız var halen birbirimize doyamadık
bence canım insan evlilikten çok şeyler beklemeyecek ki mutlu olsun
yüksek kriterler bekleyince evlenince hayal kırıklığına uğruyorsunuz
benim eşim evlenmeden yapamayacağı hiç bir sözü vermedi bana
bende o yüzden yüksek beklenti içine girmedim ve şimdi
elinden gelirse yapabilirse gene esirgemiyor hiç bir şeyi ama yapamazsa da
beklemiyorum bende hiç bir şey
o yüzden mutlu mutlu geçinip gidiyoruz
inan yemeğimi seve seve içine sevgimi kata kata yapıyorum
temizliğimi de öyle arada bir sahile gezmeye gidiyoruz arada birde
ayda bir falan yemeği dışarda yiyoruz
ohooo tamam işte bizden mutlusu yokkkkkkk
küçük şeylerle mutlu olmaya çalış tatlım
anlıyorum seni baba evinde kriterlerin yüksekmiş
ama canım artık da böyle yaşamaya kendini alıştırmalısın
eşinle mutluysan seni kırmamaya özen gösteriyorsa beklentilerini düşürmelisin ki mutlu olasın
haa eşinlede mutsuzsan o zaman sana diyebileceğim bişe yok
inşallah daha mutlu olursun canım hoşçakallllllll
Issızcım seni o kadar iyi anlıyorum ki canım,aynı şeyleri bende yaşadım ve 2.5 yıldır da hala yaşıyorum.Senle oturup şöyyle uzun uzun dertleşmeyi çok isterdm.Çünkü insan her zaman böyle hissettiklerini açıkca söyleyen kişileri bulamıyo etrafında.Herkes mutlu aile oyunu oynama,mutluluk pozları vermenin peşinde malesef.
Konunun da yanlış bir noktaya gitmesini istemem.
"Ohh ben mutluyum ,siz halinize bakın " bakış açısı değildir bu.
Mutluluk öyle birinin gelip sizin avucunuza bıraktığı birşey değil.
Siz yaratıyorsunuz.
Eşim ters mi mesela bugün,mutsuz mu gergin mi,gıcık mı davranıyor bana..
Açarım tv'yi veya neti takılırım kahvemi içerim kitabımı okurum,gider alışveriş yaparım.
Olabilir insandır o gün benimle ilgilenecek gücü yoktur.
Ne yapayım helak mı edeyim kendimi o gün?
Kendimi mutlu edecek şeylerle ilgilenirim..
Mutlu değilseniz birilerinin sizi mutlu etmesini bekleyemezsiniz.
Kimse bu görevle yükümlü değil.
Kk da iki ayrı uçurum var.
Kızların bir kısmı resmen silah zoruyla evleniyor gibi mutsuz diğer kısmı da evlenip peri masalı yaşayacağını düşünüyor.
Her iki grup da mutsuz olacak kaçınılmaz.
Eve gelip yemek yapıyorum diye neden mutsuz olsun ki insan ?
Evde yemek yapmayan kaç kadın var bu ülkede?
Aşkı Memnu'da Ziyagil Konağında mı yaşacağını düşünüyordu acaba evlenince,hizmetçiler,görevliler falan..
hahaha son paragraf güzeldi
ama bende yemek yapmayı hiç sevmiyorum ama yapıyorum
yaşamak için yemek lazımm
yemek yapmak istemeyen de aşçı koca bulsun yaniii dimiiii
bende evlenirken kocam cıkarsın ben toplarım arkasında nolcak yaaaeenii diyenlerdendim
şimdi görünce corabını mutfakta ,deli oluyorum ama yine de onu çoooooooook seviyorummmm
haha evet yaa o çorap meselesi bzdede mevcut sennki yne mutfakta bırakıo görüp alıosundur bnmki top haline gtrip basket yapıo araki bulasıneve gelen kadın bigün banyo dolabının üstünde bulduğunu söledi ben hiç taviz vermiorum tabi ''hıı ölemi atsaydın hmen makinaya'' sanki çok normal bişimiş gbi:) ama girdim yern dbne yani ne işi var o çorabın orda
ben nişanlıyım ve kanımca bende evlenmekten daha doğrusu başedememekten korkuyorum
bugune kadar hep mutfaga erkek girmesin istemem diyenlerdendim. geçen akşam nişanlımla bize geldik anneciğimde yorgunmuş sofrayı sen hazırla dedi. normalde birlikte hazırlarız. tamam dedim nişanlıma sesleniyorum ses yok bidaha sesleniyorum gelsin yardım etsin diye gene ses yok zannettimki tuvalete gitti. bi gittim masaya oturmuş benim hazırlamamı bekliyo. tepem attı. napıyosun ya yardım etsene iki saattir bağırıyorum gel diye dedim. duymadım felan dedi.
ahh dedim şimdieden mutfaga girmesin diyen ben... söylediklerimden pişman olmaya başladım. resmen tepem attı onu oyle oturunca görürken. bide evli olsak offff zor geliyo gerçekten. işten eve geliyorum yemeğim hazır çamaşırlarım temiz.....ama birkaç ay sonra oyle olmayacak:2:
hahah dimi normal bizim için
bizde o da var canımolmaz mıı
bi keresinde maça gitmiş bizimki
spor ayakkabıları ve corapları ıslak kalmış fortmantoda allah bişey kokyyo faremi öldü acaba diye nasıl arıyoruzz
anaaaa bi baktık ayakkabıların içinde corap ıslak filan bööööghhh
ama komik gene de yaaa
mutlu olmak herkesin kendi elinde :))))
Konunun da yanlış bir noktaya gitmesini istemem.
"Ohh ben mutluyum ,siz halinize bakın " bakış açısı değildir bu.
Mutluluk öyle birinin gelip sizin avucunuza bıraktığı birşey değil.
Siz yaratıyorsunuz.
Eşim ters mi mesela bugün,mutsuz mu gergin mi,gıcık mı davranıyor bana..
Açarım tv'yi veya neti takılırım kahvemi içerim kitabımı okurum,gider alışveriş yaparım.
Olabilir insandır o gün benimle ilgilenecek gücü yoktur.
Ne yapayım helak mı edeyim kendimi o gün?
Kendimi mutlu edecek şeylerle ilgilenirim..
Mutlu değilseniz birilerinin sizi mutlu etmesini bekleyemezsiniz.
Kimse bu görevle yükümlü değil.
Kk da iki ayrı uçurum var.
Kızların bir kısmı resmen silah zoruyla evleniyor gibi mutsuz diğer kısmı da evlenip peri masalı yaşayacağını düşünüyor.
Her iki grup da mutsuz olacak kaçınılmaz.
Eve gelip yemek yapıyorum diye neden mutsuz olsun ki insan ?
Evde yemek yapmayan kaç kadın var bu ülkede?
Aşkı Memnu'da Ziyagil Konağında mı yaşacağını düşünüyordu acaba evlenince,hizmetçiler,görevliler falan..
ya sen bu ulkeye basbakan olsan yemınle suan uzaydaydık ya gurur duyuyorum senınle kanı bır ınsan hep mı boyle tutarlı hep mı boyle dogrucu olur ornek ınsan senın gıbı evlatlar esler hep cogalsın omrun uzun olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?