- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
Hakaret etmek için kullandınız o ifadeyi ama blogger hizmetinden aldığım blogumun adı.
Bana blogumun adıyla hakaret edemezsiniz yani :)
O ifade benim kendimle dalga geçebilme yeteneğimi gösteriyor bundan da memnunum.
Kaldı ki bu yaptığınız 5 yaş çocuk kavgalarında bile yapılmıyor artık ben buradaki kadınları olgun sanıyordum.
Düşüncelerinizi tartışamadığınız savunamadığınız arkasında duramadığınız için saçmasapan detaylarla hakaret etmeye çalışmanız gerçekten mutsuz olduğunuzu gösteriyor.
Dilerim mutluluk sizi bulur,bir gün.. inşallah..
Evet zorlukları var ama o zorlukların mutluluğuda ayrı, evlendikten sonra fırsat yaratmaya çalışırdımki biraz daha fazla kalayım babaocağımda, ama şimdi dönüp geldiğimde ohhhh benim evim benim yastığım benim yatağım.)))))
Merhaba herkese :))
Ben yeni katıldım bu siteye, evleneli 3 hafta oldu ve ben galiba evlilik sonrası bunalımı yaşıyorum, hiç alışamadım. Oysa 3,5 yıldır beraberiz hiç de sorun yok onu seviyorum isteyerek evlendim ve bu süreçte çok şükür hiç sorunumuz da olmadı. Ama düğünün ertesi gününden beri garip bir ruh halindeyim, boşluktayım sanki. Ev ve her şey istediğimiz gibi oldu, taşınmadan önce bile oturacağımız evi daha çok benimsemiştim, şimdi nasıl yani burası benim evim mi burada mı yaşayacağım diye düşünüyorum. eski düzeni ve ailemi arıyorum. Eşim çok anlayışlı allahtan. ama ben niye böyle oldum bilmiorum, sürekli bir ağlama krizi... bu siteye girip bir bakayım dedim ve gördüğüm kadarı ile ilk zamanlar tüm bayanlar böyle şeyler yaşıyor, sanırım eski düzenden kopuşun etkisi. Çoğu kişinin böyle şeyler yaşadığını bilmek ve yalnız olmadığımı bilmek rahatlatıyor, o nedenle katıldım bu siteye, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba herkese :))
Ben yeni katıldım bu siteye, evleneli 3 hafta oldu ve ben galiba evlilik sonrası bunalımı yaşıyorum, hiç alışamadım. Oysa 3,5 yıldır beraberiz hiç de sorun yok onu seviyorum isteyerek evlendim ve bu süreçte çok şükür hiç sorunumuz da olmadı. Ama düğünün ertesi gününden beri garip bir ruh halindeyim, boşluktayım sanki. Ev ve her şey istediğimiz gibi oldu, taşınmadan önce bile oturacağımız evi daha çok benimsemiştim, şimdi nasıl yani burası benim evim mi burada mı yaşayacağım diye düşünüyorum. eski düzeni ve ailemi arıyorum. Eşim çok anlayışlı allahtan. ama ben niye böyle oldum bilmiorum, sürekli bir ağlama krizi... bu siteye girip bir bakayım dedim ve gördüğüm kadarı ile ilk zamanlar tüm bayanlar böyle şeyler yaşıyor, sanırım eski düzenden kopuşun etkisi. Çoğu kişinin böyle şeyler yaşadığını bilmek ve yalnız olmadığımı bilmek rahatlatıyor, o nedenle katıldım bu siteye, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
ayni seyi bende yasamistim dügünün ertesi günü, koca bir devri geride birakmak beni cok hüzünlendirmisti, etrafa duvarlara bakiyor, artik ben babamin o kücük kizi degilim, kocaman kadin olmusum gercektende diye icten ice agladigimi biliyorum:) yuvasindan ucmus yavru bir kusa benzetiyordum kendimi, kanat cirpiyordum ama kanatlarim beni baba evinde gördügüm gibi güclü tasirmi diye bir tasa olusmustu icimde.
bir yanda sevdigim adamla olmanin mutlulugu, diger yandan alistigim düzeni geride birakmak, kolay seyler degilki bunlar. Birden hayatin degisiyor, ve bu degisime alismak zaman aliyor. Tatli bir hüzün senin yasadigin su anda canim, zamanla normallesiyor, hersey yerine oturuyor, bu konuda kalbini ferah tut ve yeni yasantinin ve sevdigin insanla olmanin tadini cikar:) Allah ayirmasin ve yuvanda daima huzur ve mutlululuk olsun insallah
Bir aylık Evliyim bugün, ve balayından döndüğümüzde resmen kafama birşey dank etmişti duvar üstüme gelmişti aman dedim ben nerdeyim burdamı yaşayacağım çok zor bi bir hafta geçirdim ilk dört gün boyunca her akşam ağladımm allahtan eşim anlayışlı dinledi moral verdi daha yeni yeni alışabiliyorum o bile tam değil ama artık bizim evimiz lafı çıkıyor ağzımdan adaptasyon çok zormuş senelerce yaşadığın yeri bırak git başka yerde yaşa.
Daha önceleri giderdim eve otururduk eşimle böyle yaparız şöyle olur konuşurduk ama evlendikten sonra evin kapısından girince iş değişiyormuş artık babanın evi değil senin evin varmış.
Evlenmeden önce hiç bir zaman büyük beklentilere girmedim.neyi nasıl yapacağımı temizlik günüme bile karar vermiştim sağolsun eşimden bana fırsat kalmıyor temizliği yapmak için:) ama işte o alışma dönemi kendi evin hissedebilme olayı büyük başarı. sorduğumdada kafadan bi altı ay diyorlar ama ben çabuk geçsin evden çıkmak istemeyeyim ohbe evim ne rahat diebileceğim döneme gelmek istiorum. evet sevdiğin adam evet senin hayatın senin kararların kuralların ama adapte olamamak zorlaştırıyorgenede mutluyumm kocam yanımda o söleniyor ben kızıyorum ama seviyorum kocamı:) :13:
ayyyy aynı ben, ben de sürekli ağlam krizindeyim, balayı dönüşe içime bir sıkıntı girdi ve çıkmak bilmiyor, sürekli eski düzeni arıyorum. Üstelik ben de evlenmeden önce çok motive idim, oh kendi düzenim olacak falan diyordum, yazdığın her cümleyi neredeyse ben yazmış gibi hissettim. Ben de evli arkadaşlarla konuştum, inan hepsi yaşamış, biraz sabredeceğiz sanırım, allahtan benim eşim de çok sabırlı, geçecek merak etme diyor. Ben de bir an evvel bu evi kendi evim gibi hissetmek istiyorum.
ben ilk başlarda yemek bile yiyemiyordum ama bir süre sonra erkeklerde sıkılıyor bu durumdan söyleyeyim onlar biraz aceleci galiba hemen herşey olsun hemen kendi evin gibi hisset istiyorlar sen ne kadar yansıtmamaya çalışsanda içinde bişiler hep yarım çok mutlu olmamız gerekirken sanki bişeler eksik ben de öle oluyor bilmiyorum.
inşallah geçecek. kendi düzenimi hala oturtamıyorum alıştığımız bi düzen vardı şimdi başka bir ev ve keşif yapıorum resmen. bana kimse bu durumdan bahsetmemişti ve şokları yaşadım daha çok yeni atlatabiliyorum annemleri hergün arardım iki saatte bir ne yapıyosunuz diye hala arıyorum gerçi ama her güne düştü bazen iki kere baba evini merak ediosun ne oluyo ne yapıolar mutlularmı birde o kalabalığa alışmışsın geliyosun eve sadece iki kişi benim canım sıkılıoo valla :)
Birde benm arkadaşım ev hanımı evlendi bir sene de ancak alışabilmişş. bana dediği sen çalışıosun seninki daha uzun sürer aklıma geldikçe afakanlar basıyyoo alışmam lazım deyip kendime suç buluyorum:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?