alisirsiniz alisirsiniz kizlar korkmayin, ben daha hayatimda , evine alisamadigi icin baba evine geri tasinan bir kiz görmedim
en gec aksam olunca iyiki evlenmisim der cogu kiz yinede, biricik esinin omuzunda uykuya dalmak varken, eve alisamadim diye dönmezsiniz geriye , o yüzden süreyi atlatacaginizdan emin olabilirsiniz:)
Gerçekten yazdığın her cümle benim yaşadıklarım, inanamıyorum, ben de aynen, yemek yiyemiyorum, sürekli bişeyler yarım, eskiden yapmayı sevdiğin hiçbir şey keyif vermiyor ve dediğin gibi sürekli ben de annemleri arıyorum telefonla. Bana da kimse bahsetmemişti bu durumdan ve ben de şoka girdim ve korktum, heralde dedim ben evlenmek istemiyordum ve eşimi sevmiyorum şimdi anladım, boyle sorgulamalar oluştu. Tabi işin içinden çıkamayınca evli ve çok yakın arkadaşlarımla konuştum, bir sordum bin işittim resmen hepsi aynı şeyi yaşamışlar. Ben de çalışıyorum neyse ki, işe gelmek hiç bu kadar iyi gelmemişti. Benim bir ardaşım bu süreci psikoloğa giderek atlatmış, ama sanırım biz biraz zamana bırakarak ve böyle dertleşerek atlatabileceğiz, inşallah.
daha 5 ay oldu evleneli ama simdiden cok yoruldum gelecegimi dusunemiyorum bile..oysa ben evliligi toz pembe zannetmistim esimle birbirimizi cok severek evlendik...Bu kadar zorluk bu kadar sorumluluk cok agir geliyor...ben cok serbest yetisdirildim ailem tarafindan simdi her istedigimi alan her istedigimi yapan ailem cok uzakta esim isteklerimi hep erteliyor belkide hakli ama ben buna aliskin degilimmm...ise git ev de temizlik yap yemek yap cok bunaltici bi hayat...eskiden birlikte yemek bile yesek birlikte olabilsek diye hayal kurardim simdi hergun ayni seyleri yaptigimiz icin hicte istekli gelmiyor...sizde de oylemi nedir bu duygulari yasamamin sebebi...
aynı şeyleri hisseden birine rastlamak inan beni sevindirdi kendimden şüphe etmeye başlamıştımm bu akşam annemlere gidioruz içimde bir mutluluk anlatamam kaç gündür böyle hisseden birilerini arıyordum kiii buldumm marifet değil keşke olmasa ama geçicekk inanıorum:) atlatıcasss
Ben de dün akşam, düğünden beri ilk defa iyiydim ve ağlama krizine girmedim, demek ki bende de aynı his oldu, ben de benim gibi hisseden birilerini arıyordum ve aynı hisleri yaşayan birilerinin olduğunu bilmek rahatlattı, evet keşke kimse de olmasa bu hisler ama napalım oluyor. Bu şekilde dertleşmeye devam edersek süreci kısaltabileceğiz inşallah.[/QUOTE
tek olmadığını bilince biraz yük hafifliyor sanırım .
akşamları dışarı gezmeye gidin arkadaşlarımdan ve annemden böyle tavsiyeler alıyorum tv karşısında oturup kalınca direk bunalıma giriyorsun iftardan sonra gezinti güzel olur biz öyle yapıcaz
Ben de dün akşam, düğünden beri ilk defa iyiydim ve ağlama krizine girmedim, demek ki bende de aynı his oldu, ben de benim gibi hisseden birilerini arıyordum ve aynı hisleri yaşayan birilerinin olduğunu bilmek rahatlattı, evet keşke kimse de olmasa bu hisler ama napalım oluyor. Bu şekilde dertleşmeye devam edersek süreci kısaltabileceğiz inşallah.[/QUOTE
tek olmadığını bilince biraz yük hafifliyor sanırım .
akşamları dışarı gezmeye gidin arkadaşlarımdan ve annemden böyle tavsiyeler alıyorum tv karşısında oturup kalınca direk bunalıma giriyorsun iftardan sonra gezinti güzel olur biz öyle yapıcaz
Bence de doğru teşhis "tek olmadığını bilince yük biraz hafifliyor". Bugün bir arkadaşım aradı, o da 3 yıllık evli, nasılsın diyince anlattım biraz, onun üzerine o da ilk günler yaşadıklarını anlattı, inan aynı bizim yaşadıklarımız. Demek ki "herkes yaşıyor" diyip biraz zaman vereceğiz kendimize. Valla ne yalan söyleyeyim, bugün düne göre daha iyiyim ve en büyük etki buaradaki yazışmalarımız oldu. Sabah da merakla girip okudum var mı yeni bir yorum diye. Bence de annenin dediği doğru, eve alışmak için eve kapanmak doğru değil, eskisi gibi gezmek iyi gelebilir. Umarım bu haftasonundan sonra daha da toparlarız ame ne olur irtibatı koparmayalım.
ocakgamze;.[/QUOTE tek olmadığını bilince biraz yük hafifliyor sanırım . akşamları dışarı gezmeye gidin arkadaşlarımdan ve annemden böyle tavsiyeler alıyorum tv karşısında oturup kalınca direk bunalıma giriyorsun iftardan sonra gezinti güzel olur biz öyle yapıcaz;)[/QUOTE .!.:Bence de doğru teşhis "tek olmadığını bilince yük biraz hafifliyor". Bugün bir arkadaşım aradı, o da 3 yıllık evli, nasılsın diyince anlattım biraz, onun üzerine o da ilk günler yaşadıklarını anlattı, inan aynı bizim yaşadıklarımız. Demek ki "herkes yaşıyor" diyip biraz zaman vereceğiz kendimize. Valla ne yalan söyleyeyim, bugün düne göre daha iyiyim ve en büyük etki buaradaki yazışmalarımız oldu. Sabah da merakla girip okudum var mı yeni bir yorum diye. Bence de annenin dediği doğru, eve alışmak için eve kapanmak doğru değil, eskisi gibi gezmek iyi gelebilir. Umarım bu haftasonundan sonra daha da toparlarız ame ne olur irtibatı koparmayalım
Bence de doğru teşhis "tek olmadığını bilince yük biraz hafifliyor". Bugün bir arkadaşım aradı, o da 3 yıllık evli, nasılsın diyince anlattım biraz, onun üzerine o da ilk günler yaşadıklarını anlattı, inan aynı bizim yaşadıklarımız. Demek ki "herkes yaşıyor" diyip biraz zaman vereceğiz kendimize. Valla ne yalan söyleyeyim, bugün düne göre daha iyiyim ve en büyük etki buaradaki yazışmalarımız oldu. Sabah da merakla girip okudum var mı yeni bir yorum diye. Bence de annenin dediği doğru, eve alışmak için eve kapanmak doğru değil, eskisi gibi gezmek iyi gelebilir. Umarım bu haftasonundan sonra daha da toparlarız ame ne olur irtibatı koparmayalım[/]
sana mesaj göndermeye çalıştım ama olmadı özelden :) nasıl koparmıcaz bilmiyorum :) görüşürüz inş.)
[/ .!.:sana mesaj göndermeye çalıştım ama olmadı özelden :) nasıl koparmıcaz bilmiyorum :) görüşürüz inş.)
Senin mesajı görünce ben de denedim göndermeyi ama sanırım özel mesaj için 100 mesajın falan olmalı diyor. Sanırım buradan yazışmaya devam :)
evlilikten korkuyordum yazdıklarınızı okuyunca korkum büyüdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?