Evlilik ne zaman oturur

Orkide34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
1.968
1.443
48
Günaydın herkese.
Ben daha 6 aylık evliyim. Eşim genel olarak iyidir yani düşünür beni ilgilenir genel olarak. O 41 ben 34 yaşındayım yani örnek vermem gerekirse evde işten gelir tatlı yapar ev işlerinde yardım eder. Sever beni bilirim. Ama tek sorun benim düşüncelerimi değilde başkasının düşüncelerinin mantıklı gelmesi aynı şeyler olsa da . Beni sülalesine yanında unutuyor resmen aklına bile gelmiyorum. Ve bu durumlar beni çok üzüyor 2.planda kalıyorum. Yanına gitmesem aaa eşim nerede demiyor. Dayanamadım söyledim aile kavramı yok sende dedim fln sustu zamanla düzelecek her şey dedi .3 gündür kendimi çektim aşkım vs demiyorum soğuğum sessizim o da farkında işine gelmiyor düzelir nasılsa hep böyle oluyo ..kaç ay içinde İstanbuldan gideceğiz il değiştiriyoruz ben çalıştığım için evlilik tazminatım onun tazminatı peşinat gösterip kredi çekeceğiz. İlk ben gideceğim evi aldıktan sonra yerleşme fln o da burada annesinde kalacak hem iş arama hem iş devir için. İş bulunca yanıma gelecek. Ben nasıl bi yol izlemeliyim defalarca konuştuk tartıştık zamanla düzelecek bıktım ya ben nasıl davranacağımı bilmiyorum siz tecrübeliler bana şu yeni evlenmiş birine akıl verebilir mi

Günaydın herkese.
Ben daha 6 aylık evliyim. Eşim genel olarak iyidir yani düşünür beni ilgilenir genel olarak. O 41 ben 34 yaşındayım yani örnek vermem gerekirse evde işten gelir tatlı yapar ev işlerinde yardım eder. Sever beni bilirim. Ama tek sorun benim düşüncelerimi değilde başkasının düşüncelerinin mantıklı gelmesi aynı şeyler olsa da . Beni sülalesine yanında unutuyor resmen aklına bile gelmiyorum. Ve bu durumlar beni çok üzüyor 2.planda kalıyorum. Yanına gitmesem aaa eşim nerede demiyor. Dayanamadım söyledim aile kavramı yok sende dedim fln sustu zamanla düzelecek her şey dedi .3 gündür kendimi çektim aşkım vs demiyorum soğuğum sessizim o da farkında işine gelmiyor düzelir nasılsa hep böyle oluyo ..kaç ay içinde İstanbuldan gideceğiz il değiştiriyoruz ben çalıştığım için evlilik tazminatım onun tazminatı peşinat gösterip kredi çekeceğiz. İlk ben gideceğim evi aldıktan sonra yerleşme fln o da burada annesinde kalacak hem iş arama hem iş devir için. İş bulunca yanıma gelecek. Ben nasıl bi yol izlemeliyim defalarca konuştuk tartıştık zamanla düzelecek bıktım ya ben nasıl davranacağımı bilmiyorum siz tecrübeliler bana şu yeni evlenmiş birine akıl verebilir mi
Bence 2 senede anca oturur evlilik. Ayrıca rahatsız oldugun şeyleri söyle ona. Kendini düzeltsin. Bizde 3aylık evliyiz. Ve eşimde henüz aile oldugumuzun farkında degil. Ama rahatsız oldugum birşey olsun söylüyorum. Çocuk en az 1 2 sene yapma kesınlıkle. Zamanla oturur bence. Sana baglanır. Çünkü bu yaşa kadar aile ile yasamis

neden ayrı ayrı gidiyorsunuz koca evi senmi yerleştireceksin ,

ne kadar ayrı kalacaksınız
Mart ayına kadar gitmemiz lazım benim 2 aylık ihbar süresi düşünürsek ocakta şirkete söylemem lazım bana kredi çıkıyo eşime değil sgk kısmı için . Eşimin patronu parça parça tazminatını veriyor ocağa kadr bitiririm demiş ama çıkacağını bilse vermez. Bu yuzden ocağa kadr evi almamız lazım. O da o süreçte iş arayıp yerine eleman alınacak ve yetiştirecek. Ben de annemle ev yerleştireceğiz. Muhtemelen 1 ay yada 2 ay

Bence 2 senede anca oturur evlilik. Ayrıca rahatsız oldugun şeyleri söyle ona. Kendini düzeltsin. Bizde 3aylık evliyiz. Ve eşimde henüz aile oldugumuzun farkında degil. Ama rahatsız oldugum birşey olsun söylüyorum. Çocuk en az 1 2 sene yapma kesınlıkle. Zamanla oturur bence. Sana baglanır. Çünkü bu yaşa kadar aile ile yasamis
Hep söylüyorum her defasında zaman zaman diyo bende yoruldum artık kendimi çektim.

adam anne evinde kalıp tüm çileyi siz mi çekeceksiniz? gerçekten mantıklı mı yaptığınız şey?
Çile dediğiniz ev yerleştirme mutfak kıyafet. Büyük eşyaları eşimle halledeceğiz. Haftasonu yardıma gelecek

Günaydın herkese.

şimdi siz 20li yaşlarda değilsiniz. adam 41 yaşına gelene kadar sensiz yaşamış ve buna alışmış. ikinizin de belli alışkanlıkları, belli yaşanmışlıkları, zevkleri ve düşünce tarzları var..
20li yaşlarda evlenenler birlikte büyüyor ve hayat tarzını ortalama birlikte oluşturuyorlar..
Sizin işiniz bir parça daha zor.
Bence evliliğin güzel taraflarına, birbirinizi sevmeye, birlikte olduğunuz anlarda güzel ve kaliteli zaman geçirmeye odaklanın..
Zaten belli bir zaman sonra oturacak her şey. Ama bunun için kurallı bir süre beklemeyin ne bileyim şu kadar ay şu kadar yıl gibi..
Akışına bırakın.. Siz de kendiniz olun.. Zaman olumlu veya olumsuz çözüm sunacaktır size..

Evliliğin oturması nasıl oluyor ben anlamıyorum sanki biz hep ayniydik gibi geliyor...5 yıllık evliyim tek fark ilk zamanlar ailesine daha duskundu şimdi yaşanan olumsuzluklarla birlikte daha az duskun.
Bunun dışında hep aynıydık sanki evliligin oturması olayını anlayamıyorum maalesef.

Bizim evlenince hemen bebeğimiz oldu onun etkisi de vardır mutlaka. Adapte olamadık. Birde arkadaş çevresi olumsuz etkiliyordu. Arkadaş çevresi de değişti bu arada. Bizimki 5-6 senede oturdu.

Evliliğin oturması nasıl oluyor ben anlamıyorum sanki biz hep ayniydik gibi geliyor...5 yıllık evliyim tek fark ilk zamanlar ailesine daha duskundu şimdi yaşanan olumsuzluklarla birlikte daha az duskun.
Bunun dışında hep aynıydık sanki evliligin oturması olayını anlayamıyorum maalesef.
Evliliğin oturması derken benim anladığım eşin bekar kafasından çıkması 😅. Ilk yıllar bekar gibi kafasına göre eve istediği saatte gidip gelirken, ev işlerinde kendinde sorumluluk hissetmezken. Evlilik oturunca yeni aile kurduğunu ve ailenin sorumluluk sahibi bir bireyi olduğunu fark ediyor. Eşimin artık öncelikli planı çocukların güzel vakit geçirmesine yönelik oluyor. Yada kendi dışarı çıkacaksa evdeki işleri yapıp öyle çıkıyor.
Eve alış veriş yapılacaksa vaktinde yapıyor vs.

Evliliğin oturması derken benim anladığım eşin bekar kafasından çıkması 😅. Ilk yıllar bekar gibi kafasına göre eve istediği saatte gidip gelirken, ev işlerinde kendinde sorumluluk hissetmezken. Evlilik oturunca yeni aile kurduğunu ve ailenin sorumluluk sahibi bir bireyi olduğunu fark ediyor. Eşimin artık öncelikli planı çocukların güzel vakit geçirmesine yönelik oluyor. Yada kendi dışarı çıkacaksa evdeki işleri yapıp öyle çıkıyor.
Eve alış veriş yapılacaksa vaktinde yapıyor vs.
Çok garip geliyor bana bunlar ya, mental olarak hazır olmadan neden evleniyorlar ki? Hiç böyle sorunlarımız olmadı bizim, ilk günden beri evli bir adam gibi davranıyor 😅

Günaydın herkese.
Anne ve babası ölünce 😁(tövbe tövbe)

tam evlilik oturacakken de boyle ayri ayri yasamak olmaz ki ama,
evi yine simdi alin ama siz tasinmayin, esinizle birlikte tasinin bence.

Bir de esiniz acisindan dusunuyorum,
siz annenizle yeni evi duzeceksiniz, o kendi fikirlerini belki tam soyleyemiyecek, belki annenizden cekinecek vs. Birlikte yapsaniz bu isleri daha guzel olma mi. Gec olsun guc olmasin.

Back
X