Evlilik ne zaman oturur

Bizimki 9. 10 yıldan sonra oturdu...birbirimizi iyice tanıdıktan sonra...ben herşeyi sallamaya başladım önceden kızdıklarıma artık kızmamaya,takılıklarıma takılmamaya,yeyip içip gezip hayatımı yaşamaya başladıktan sonra...eltime mesafe koyup kaynanama yakınlaştıktan sonra(evlendiğim günden beni kötü yönlendirmeye eşimi ve ailesini çekiştirmeye aramızı bozmaya bayılırdı)...eşimle insan içinde tartışmamaya ne söylerse söylesin peki tamm sen ne dersen o deyip,cezasını evde vermeye ,insan içinde eşimi yüceltip evde kukla gibi kullanmaya başlayınca...
Birkaç kötü badire de üstüne tuz biber oldu...
17 yıllık evliyim son 7 yıldan öncesinin olmamasını dilerdim..
Şimdi yaş 37. Oda 41...

Sehid nereye gittin? 13. fake hesabı mı açtın, naptın yine?

ya aslında öyle aman aman bi düşkünlüğü yok yani biraz törpüledi. bende ilk aylarda biraz fazla takıyordum kardesi annesi ne dese ona ne bu bizim hayatımız o da hep ya desinler dursunlar önemli olan biziz diyordu şimdi dusunuyorumda adam haklıymış. Kızkardesı sülaleden biri hasta olsa haber veriyor ara diyor aradın mı diyor yani haber verdin bitti aramak yada aramamak eşimnde aklı fikri vardr herhlde diye söyleyemıyorum eskiden olsa çat çat evlilikte çat çat işe yaramıyor pek :)
Başınız sağolsun çok üzüldüm :(
Ya telefondan yazdım yanlışlık olmuş .Çocuk oldu yazmak istemiştim .Hata olmuş ..

Bu durum sevgiliyken, nişanlıyken farkedilmiyor mu? Arkadaş ortamınızda, aile ortamınızda falan.. yani kararlarınıza saygı duymaması yada size düşkün olmaması bunlar gerçekten sinir bozucu..
Yok maalesef böyle tam anlamıyla belli olmuyor belli olanları konuşuyorsun ama bu seferde evlendikten sonra unutuluyor yada konusttgun gbi olmuyor

Bizimki 9. 10 yıldan sonra oturdu...birbirimizi iyice tanıdıktan sonra...ben herşeyi sallamaya başladım önceden kızdıklarıma artık kızmamaya,takılıklarıma takılmamaya,yeyip içip gezip hayatımı yaşamaya başladıktan sonra...eltime mesafe koyup kaynanama yakınlaştıktan sonra(evlendiğim günden beni kötü yönlendirmeye eşimi ve ailesini çekiştirmeye aramızı bozmaya bayılırdı)...eşimle insan içinde tartışmamaya ne söylerse söylesin peki tamm sen ne dersen o deyip,cezasını evde vermeye ,insan içinde eşimi yüceltip evde kukla gibi kullanmaya başlayınca...
Birkaç kötü badire de üstüne tuz biber oldu...
17 yıllık evliyim son 7 yıldan öncesinin olmamasını dilerdim..
Şimdi yaş 37. Oda 41...
Sanırım bende o hatayı yapıyorum az önce yine sorun oldu ben senn sürekli dibinde dolanamam ki dedi ne istiyorsun sen göster onu yapayım o zaman de bu de o olsun dedi aslında söylemek istediğim o değildi millet yönlendirrken sesin çıkmıyor ama karın ses edince neden sorun oluyo dedim. Sanırım benmde kendi halimde takılmam gerek boşvermek gerek Sanırım biraz eltim yok ama görümcem var aramam sormam kv iyidir aram arada onunla konusurm yeter.. benmde eşim konusunda biraz salmam gerek tamam diyorum kendme artık karışma ne yaparsa yapsın ama tutamıyorum kendmi sanırım az sabretmem gerek

Back
X