• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik ne zormuş meger:(

gidiyorum ben yaaa ammma gevezelik yaptım haydinnn hoşçakalın ve kendinize değer verin:nazar:

o kNUDA hklsn .cocuk konusunda herkes kendi hayatını baz alıyo sanırm. benim annemle aramda 40 yaş var we kücüklügümden beri hiç anakuzusu olmadım yakın degildim ..belkide ondan dolayı erken cocuk sahibi olmak güzel gliyo :)

ya bide eşim bana sosyal olmam gerektiğini söylüyor evleneli 9ay oldu ama hala evde kendine yer edemedin diyor katılıyorum ona bu konuda sizce nasıl davranmalıyım sevğili ablalarım:)

ya bide eşim bana sosyal olmam gerektiğini söylüyor evleneli 9ay oldu ama hala evde kendine yer edemedin diyor katılıyorum ona bu konuda sizce nasıl davranmalıyım sevğili ablalarım:)

bak bu gerçekten takdir edilesi birşey onu tebrik ederim seni düşündüğünden diyor öyle ..

ben derim ki ihtiyacın olmasada çalış eğer bir sıkıntı oluşturmayacaksa senin ve ailen için...

ama yok diyorsan,spora git,kurslara git ya da ne biliim özel ilgi alanların varsa ona yönel zaten bunları yaptığında arkadaşlıklar kuracaksın ve gerçekten kendin için bişeyler yapmaya başlamış olacaksın:)

evlilik tabi zor, yaşamadan anlamıyor insan, ama sevdiğin insansa bi şekilde katlanırsın her zorluğa, yani eşini sevdiğine eminsen...
ama şöyle de bişey var sanırım aranızı bozan tek yaş farkı değil, kayınveliden de var işin içinde gibi:26::26::26:

canm ben üniv bitirdim hemen evlendim 3 ay calısmadım eşimde tam tersi sosyal olma diyodu ama ben calısmaya basladım meslegimi yapıyorum we mutluyum ..sende bi iş bul hani bi sekreterlik olur bi konfeksiyon olur ..günlerini öyle gecir ..belki onu kastetmiştir .. yada yaşam tarzınızı degistirin gezin eğlenin . yürüyüşe cıkın ..sosyalleştirin birbirinizi ..

evlilik tabi zor, yaşamadan anlamıyor insan, ama sevdiğin insansa bi şekilde katlanırsın her zorluğa, yani eşini sevdiğine eminsen...
ama şöyle de bişey var sanırım aranızı bozan tek yaş farkı değil, kayınveliden de var işin içinde gibi:26::26::26:

yok tatlım saolsun kayınvalidem annem gibi davranır onunla sorunum yok yani eşimide seviyorum hemde ççççççççoooooooooooooookkkkkkkkkk ama ilgisizliğinden şikayetçiyim işte:)

valla canim o konuda evde yasadigin diger bireylerde onemli ben bu konuda pek sıkntı yasamadim kaynvalidem falan kendi kizi gibi davrandi ve cok cabuk alistim ama gelen akraba ve misafirlere daha alisamadim esimde gelenlerin kizlariyla gelinleriyle konus falan diyoda kolay kolay oyle sohbet ortamina katilamiyorum zamanla aşarsin sende

canm ben üniv bitirdim hemen evlendim 3 ay calısmadım eşimde tam tersi sosyal olma diyodu ama ben calısmaya basladım meslegimi yapıyorum we mutluyum ..sende bi iş bul hani bi sekreterlik olur bi konfeksiyon olur ..günlerini öyle gecir ..belki onu kastetmiştir .. yada yaşam tarzınızı degistirin gezin eğlenin . yürüyüşe cıkın ..sosyalleştirin birbirinizi ..

geziyoruz falan ama ihtiyacımız yok dye eşim çalıştrmak istemiyo sıkıntı oluyo yani

tamda bu demek istediğim şey insanın kendi için bişeyler yapması harika bişey:16:

valla canim o konuda evde yasadigin diger bireylerde onemli ben bu konuda pek sıkntı yasamadim kaynvalidem falan kendi kizi gibi davrandi ve cok cabuk alistim ama gelen akraba ve misafirlere daha alisamadim esimde gelenlerin kizlariyla gelinleriyle konus falan diyoda kolay kolay oyle sohbet ortamina katilamiyorum zamanla aşarsin sende

inşallah tatlım

yok tatlım saolsun kayınvalidem annem gibi davranır onunla sorunum yok yani eşimide seviyorum hemde ççççççççoooooooooooooookkkkkkkkkk ama ilgisizliğinden şikayetçiyim işte:)

yaşın küçük ama eşine küçük olduğunu belli etme, mesela hep olgun gibi görünmeye çalış. kendini geliştir... kitap oku, arkadaşlar edin, çalışmaya başla:13: hayatını monotonlaştırma, eşini heyecanlandır bu konuda. görsün karısının gücünü:16::16::16::16:

Back
X