- 24 Şubat 2013
- 928
- 84
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bide eşim bana sosyal olmam gerektiğini söylüyor evleneli 9ay oldu ama hala evde kendine yer edemedin diyor katılıyorum ona bu konuda sizce nasıl davranmalıyım sevğili ablalarım:)
yok bea ne çok konuşması fikir alış verişi yapıyoruz sadece
sen nerelisin beyaaaa kızıuçem![]()
ya bide eşim bana sosyal olmam gerektiğini söylüyor evleneli 9ay oldu ama hala evde kendine yer edemedin diyor katılıyorum ona bu konuda sizce nasıl davranmalıyım sevğili ablalarım:)
evlilik tabi zor, yaşamadan anlamıyor insan, ama sevdiğin insansa bi şekilde katlanırsın her zorluğa, yani eşini sevdiğine eminsen...
ama şöyle de bişey var sanırım aranızı bozan tek yaş farkı değil, kayınveliden de var işin içinde gibi:26::26::26:
maraşta doğdum büyüdüm ama bandırmada yaşıyorum ablacım
canm ben üniv bitirdim hemen evlendim 3 ay calısmadım eşimde tam tersi sosyal olma diyodu ama ben calısmaya basladım meslegimi yapıyorum we mutluyum ..sende bi iş bul hani bi sekreterlik olur bi konfeksiyon olur ..günlerini öyle gecir ..belki onu kastetmiştir .. yada yaşam tarzınızı degistirin gezin eğlenin . yürüyüşe cıkın ..sosyalleştirin birbirinizi ..
canm ben üniv bitirdim hemen evlendim 3 ay calısmadım eşimde tam tersi sosyal olma diyodu ama ben calısmaya basladım meslegimi yapıyorum we mutluyum ..sende bi iş bul hani bi sekreterlik olur bi konfeksiyon olur ..günlerini öyle gecir ..belki onu kastetmiştir .. yada yaşam tarzınızı degistirin gezin eğlenin . yürüyüşe cıkın ..sosyalleştirin birbirinizi ..
valla canim o konuda evde yasadigin diger bireylerde onemli ben bu konuda pek sıkntı yasamadim kaynvalidem falan kendi kizi gibi davrandi ve cok cabuk alistim ama gelen akraba ve misafirlere daha alisamadim esimde gelenlerin kizlariyla gelinleriyle konus falan diyoda kolay kolay oyle sohbet ortamina katilamiyorum zamanla aşarsin sende
baya uzaklaşmışsınn onunda zorlukları olur elbett ama eşinin dediği gibi sosyalleşirsen aşarsın bunuda bu arada bnm en yakın dostumda maraşlııı![]()
yok tatlım saolsun kayınvalidem annem gibi davranır onunla sorunum yok yani eşimide seviyorum hemde ççççççççoooooooooooooookkkkkkkkkk ama ilgisizliğinden şikayetçiyim işte:)