bence görüştüğünüz kişilerde problem var. bütün erkekler böyle çıplak resim, sanal sex falan istemez. bunların ahlak sorunu var. görüşeceğiniz kişileri netten falan mı seçiyorsunuz ? evlilik kolay bişi değil güvenilir aile çevresi, arkadaş çevresi ya da ne bileyim iyi birinin referans olması gerekir. ha başka şeyler çıkar olmaz bişi dememç ama ben etrafımda bunları konuşan erkek görmedim arkadaşlardanda duymadım açıkçası.Ben 4 yıl önce boşandım. Karşıma düzgün bir insan çıkarsa tekrar evlenmek istiyorum ve bu doğrultuda tanıştığım insanlar oluyor. Ancak tanışma olduktan kısa bir süre sonra konu bir şekilde dönüp cinselliğe geliyor. Telefonda sanal sex yapmak isteyenler, çıplak resim isteyenler... Bunları reddedip amacımın evlilik olduğunu belirttiğim halde bu istekler çok normalmiş gibi davrananlar. Artık kadın olmaktan nefret etmeye ve kendimi bir et parçası gibi hissetmeye başladım. Karşıma biri çıkarsa tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum...Bu arada cinsellikten filan nefret etmiyorum, sadece birkaç saattir tanıdığı bir kadına nasıl böyle şeyler teklif edebiliyorlar buna şaşırıyorum. Artık karşıma düzgün bir insan çıkacağı konusunda umutsuzum(...
yanlız ben bunun kadının taviz vermesiyle olusucagını düsünüyorum eger sen ilk günden elini tutar 1 ay sonra öpüsürsen genel olarak yazıyorum yani sana degilBen 4 yıl önce boşandım. Karşıma düzgün bir insan çıkarsa tekrar evlenmek istiyorum ve bu doğrultuda tanıştığım insanlar oluyor. Ancak tanışma olduktan kısa bir süre sonra konu bir şekilde dönüp cinselliğe geliyor. Telefonda sanal sex yapmak isteyenler, çıplak resim isteyenler... Bunları reddedip amacımın evlilik olduğunu belirttiğim halde bu istekler çok normalmiş gibi davrananlar. Artık kadın olmaktan nefret etmeye ve kendimi bir et parçası gibi hissetmeye başladım. Karşıma biri çıkarsa tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum...Bu arada cinsellikten filan nefret etmiyorum, sadece birkaç saattir tanıdığı bir kadına nasıl böyle şeyler teklif edebiliyorlar buna şaşırıyorum. Artık karşıma düzgün bir insan çıkacağı konusunda umutsuzum(...
Aracı çıkmıyor herkese nedense ya.8yıldır bana birkaç kişiden öteye gitmedi.İş çevremden oldu ama aile çevremden bir kişi bile olmadı.Duzgun insan arayin o zaman. Ben boyle durumlarda araci ile birileriyle gorusmenin dogru olacagini dusunuyorum..
Ah olsa olmuyor ki.30yaşında boşanmışken hiç evlenmemiş olsam görücüm olurdu ama olmadı çünkü etraf boşanmış kaynamıyor.Hadi tektük çıktı diyelim uyuşamıyorsunki öyle kolay.Görücu usulü hiç evlenmemiş erkek söylenmezdi ki.Tanidiklar; ozellikle akraba ve yakin dostlar, aile dostlarindan birilerinin vasitasiyla birileriyle tanistirilmaniz; internette tanismanizdan daha saglikli olacaktir.
Evlenip bosanmis olma, dul olma durumunu icinizde cozmeniz gerekiyor. Sorun evlenmek bosanmak nisanlanmak ayrilmak degil, bunlari goz ardi edin, mesele kaliteli ve uygun bir sekilde bir iliskiye baslayabilmek. Kendinizi oldugunuz gibi kabullenip bu konuyu ardinizda birakmaya calisin, bu konuda bir uzmandan yardim almanizi oneririm.Ah olsa olmuyor ki.30yaşında boşanmışken hiç evlenmemiş olsam görücüm olurdu ama olmadı çünkü etraf boşanmış kaynamıyor.Hadi tektük çıktı diyelim uyuşamıyorsunki öyle kolay.Görücu usulü hiç evlenmemiş erkek söylenmezdi ki.
Ya bu ikinci evliliğini yapanlar nasıl yaptı bir yazarlar mı?
Bu konuda konu açmak bile aklımdan gelip geçmişti.
Ben aştım zaten daha boşanır boşanmaz bile kötü düşünmüyordum ki teşhisiniz yanlış.Ama gerçekler bunlar..8yıl sonunda bu gerçeği anlamam normal yani..Takıyormuyum boşanmışlığı yok.Ama başkaları takmış ki hala yalnızım..Dediğim gibi etraf boşanmış kaynamıyor...Evlenip bosanmis olma, dul olma durumunu icinizde cozmeniz gerekiyor. Sorun evlenmek bosanmak nisanlanmak ayrilmak degil, bunlari goz ardi edin, mesele kaliteli ve uygun bir sekilde bir iliskiye baslayabilmek. Kendinizi oldugunuz gibi kabullenip bu konuyu ardinizda birakmaya calisin, bu konuda bir uzmandan yardim almanizi oneririm.
yaa evet neden böyle oluyor ??? ban ada öyle olmuştu halbuki bir sürü kaynananınn özellikle peşine düştüğü bir kızdım benAracı çıkmıyor herkese nedense ya.8yıldır bana birkaç kişiden öteye gitmedi.İş çevremden oldu ama aile çevremden bir kişi bile olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?