Evlilik niyetiyle tanıştığım erkeklerin cinsel beklentileri...

side75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
92
0
96
45
İstanbul
Ben 4 yıl önce boşandım. Karşıma düzgün bir insan çıkarsa tekrar evlenmek istiyorum ve bu doğrultuda tanıştığım insanlar oluyor. Ancak tanışma olduktan kısa bir süre sonra konu bir şekilde dönüp cinselliğe geliyor. Telefonda sanal sex yapmak isteyenler, çıplak resim isteyenler... Bunları reddedip amacımın evlilik olduğunu belirttiğim halde bu istekler çok normalmiş gibi davrananlar. Artık kadın olmaktan nefret etmeye ve kendimi bir et parçası gibi hissetmeye başladım. Karşıma biri çıkarsa tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum...Bu arada cinsellikten filan nefret etmiyorum, sadece birkaç saattir tanıdığı bir kadına nasıl böyle şeyler teklif edebiliyorlar buna şaşırıyorum. Artık karşıma düzgün bir insan çıkacağı konusunda umutsuzum (...

Maalesef bayan olmak bizim toplumumuzda zor
Boşanmış bir bayan olmak daha da zor
Umarım karşınıza hayırlı Allah korkusu olan biri çıkar...

Sen neden kadinliginligindan utaniyorsun ki onların beyinleri bir et parçası olmaktan öteye gidememis belli ki...
tanışılan ortam da önemli bu arada internette tanisilan adamın başka beklentisi olmama ihtimali yüksek zaten ama arkadaşlar akrabalar vasıtasıyla birileriyle tanjsirsaniz daha güvenilir olur

bence görüştüğünüz kişilerde problem var. bütün erkekler böyle çıplak resim, sanal sex falan istemez. bunların ahlak sorunu var. görüşeceğiniz kişileri netten falan mı seçiyorsunuz ? evlilik kolay bişi değil güvenilir aile çevresi, arkadaş çevresi ya da ne bileyim iyi birinin referans olması gerekir. ha başka şeyler çıkar olmaz bişi dememç ama ben etrafımda bunları konuşan erkek görmedim arkadaşlardanda duymadım açıkçası.

yanlız ben bunun kadının taviz vermesiyle olusucagını düsünüyorum eger sen ilk günden elini tutar 1 ay sonra öpüsürsen genel olarak yazıyorum yani sana degil

erkekte bu yüzü bulur bence kadından kaynaklı biz esimle 3 sene cıktık ve ailemin cevresi cok genis di kısıtlı bulustugumuz icin eve en yakın cafede bulusur 2 saat oturur ayrılırdık esimin evi yakındı mesela diyebilirdi kimse bizi görmez rahat bulusuruz eve gel asla diyemedi cünkü bilir benim böyle biseye cok kızıp ayrılcagımı bunu söyleyen bana esim düsün her erkek cinsellik ister yeterki kadında meyil görsün

Karşına çıkanlar da insanın kendisine bağlı maalesef az çok. Mesela bu insanları nerede buldunuz? Giyim kusaminiz gösterişli mi? Vs vs. Bi de önerim bu konudaki en küçük bir hissiyatta o insanı anında terk etmek

boşandıktan sonra kimseye güvenemez insan. beklemek gerekir sanırım. aylarca yıllarca doğru insanı. aşk bi gün cıkagelir sanırım aramakla olmuyo bu işler. arayınca mallar denk geliyo. allah yardımcımız olsun

Neredeyse konu sahibi hak etmiş diyeceksiniz arkadaşlar.Anlam veremedim tavizle falan ne ilgisi var her şey kişinin beyninde.Zaman önceki gibi değil arkadaşlar herkes çıkar peşinde malum evli erkeklerin bile çoğunluğu eşini aldattığı bir dönemdeyiz..Sevgili konu sahibi sabır mutlaka seni hak eden saygın bir insan çıkacaktır karşına .Acele etme hiç ummadığın anda çıkı verir karşına .Öpüyorum cnm

Duzgun insan arayin o zaman. Ben boyle durumlarda araci ile birileriyle gorusmenin dogru olacagini dusunuyorum..
Aracı çıkmıyor herkese nedense ya.8yıldır bana birkaç kişiden öteye gitmedi.İş çevremden oldu ama aile çevremden bir kişi bile olmadı.

Tanidiklar; ozellikle akraba ve yakin dostlar, aile dostlarindan birilerinin vasitasiyla birileriyle tanistirilmaniz; internette tanismanizdan daha saglikli olacaktir.
Ah olsa olmuyor ki.30yaşında boşanmışken hiç evlenmemiş olsam görücüm olurdu ama olmadı çünkü etraf boşanmış kaynamıyor.Hadi tektük çıktı diyelim uyuşamıyorsunki öyle kolay.Görücu usulü hiç evlenmemiş erkek söylenmezdi ki.

Ya bu ikinci evliliğini yapanlar nasıl yaptı bir yazarlar mı?
Bu konuda konu açmak bile aklımdan gelip geçmişti.

Evlenip bosanmis olma, dul olma durumunu icinizde cozmeniz gerekiyor. Sorun evlenmek bosanmak nisanlanmak ayrilmak degil, bunlari goz ardi edin, mesele kaliteli ve uygun bir sekilde bir iliskiye baslayabilmek. Kendinizi oldugunuz gibi kabullenip bu konuyu ardinizda birakmaya calisin, bu konuda bir uzmandan yardim almanizi oneririm.

Ben aştım zaten daha boşanır boşanmaz bile kötü düşünmüyordum ki teşhisiniz yanlış.Ama gerçekler bunlar..8yıl sonunda bu gerçeği anlamam normal yani..Takıyormuyum boşanmışlığı yok.Ama başkaları takmış ki hala yalnızım..Dediğim gibi etraf boşanmış kaynamıyor...

Insallah gonlunuze gore biri cikar karsiniza, ama internetten, sosyal medya araclarindan cikmasi cok zor.
Yolunuz acik olsun :)

Ben konu sahibi değilim yalnız.Bir gerçeğe vurgu yaptım yalnızca.Ben nette kimseyle görüşmüyor ve bunlara maruz kalmıyorum.Kalmıyorum da yok yok işte:)

Aracı çıkmıyor herkese nedense ya.8yıldır bana birkaç kişiden öteye gitmedi.İş çevremden oldu ama aile çevremden bir kişi bile olmadı.
yaa evet neden böyle oluyor ??? ban ada öyle olmuştu halbuki bir sürü kaynananınn özellikle peşine düştüğü bir kızdım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…