Evlilik noktasında ilişkiden soğumak??

Aslında sizin üzerinize bu kadar düşmese, belki ona duyduğunuz aşk bu kadar kolay alışkanlığa dönüşmeyebilirdi.

Mutlaka onunda hataları vardır belli ki ilişkiyi monotonlaştırmıs...eğer ki sizi gerçekten kaybetmek istemiyorsa beklentilerinizi karşılayabilir.

Öncelikle şu aşamada birbirinizden uzaklaşmanızda fayda var ki, hislerinizi doğru analiz edebilesiniz

Evet evet ateş tutku olayı eksik cidden.. Böyle beklediğim büyük bişi de diil. Bazen insanların içinde sana öyle bir bakar ki sahiplenildiğini hissedersin ya, heh işte öyle bişey. Ya da senin eksiğini sen demeden hisseder gider o şeyi tamamlar. Benim sevgilim doğum günlerine önem vermediği için(kendi doğum günüsü dahil) bana hediye almayan bi insan. Romantik bir akşam yemeği vs. Hiç bahsetmiyorum bile. Yani başlangıçta önemsemezdim ama şimdi önemsiyorum yani. Kadın gibi hissetmek istiyorum, istenildiğimi hissetmek istiyorum. Çok mu şey istiyorum

İşte malesef söylemeden belirtmeden olmuyor. Benim sevgilim dünyanın en romantik adamı sürprizlere de bayılır ama özel günleri önemsemiyor ben özellikle belirtiyorum önemsediğimi, dikkat etmesi gerektiğini. Yılbaşı için bir rezervasyon zor yaptırttım :halay:Siz de söyleye söyleye belki.

O zaten hırs yapmıştır bunca seyden sonra, evlensen bile hi sure sonra ilgisiz kalan taraf sen olacaksın...

her zaman söylüyorum bu sözümünde arkasındayım tanıştıktan sonra maksimum 3-8 ay arası evlenilmeli..
4 yıl Dile kolay:110:
adamada yazık sanada..

Resmen aynı şeyleri yasiyoruz. Bence seviyoruz ama aşık degiliz. O yuzden boyle hissediyoruz ve kimse bizi onlar gibi sevemez gibi geliyor. Gerci benim evlilige bakis acim basimdan beri hayir. Zaten korkutuk aşık olunca isler cok kotu oluyor. Kadinin cok asik oldugu iliskide erkek baska seylere kayiyor kadin mahfoluyor. Özel olmayacaksa sorabilir miyim? Geçmişte birine çok aşık oldunuz da sonu hüsranla mı bitti?

bir an kendimi gördüm sende. bizim de evlenmeden önce eşimle on yıllık bir ilişkimiz vardı. uzak yerlerdeydik iş güç okul falan ayda bir kez falan anca görüşebiliyorduk. sonra nişanlandık. ve ben o süreçti düşündüğüm kadar hiç düşünmemiştim ayrılık fikrini. ama bunda ailelerinde etkisi vardı. iş ciddiye binince korkmak da çok normal. uzun günler düşündüm. sonra bir psikolog arkadaşımdan yardım aldım. uzun günler konuştuk. eşimi seviyordum hem de çok. ama onun dışında arkadaş olmak, sırdaş olmak, bazı duyguların önüne geçmiş. tabi ilk başlardaki tutku da zamanla o kadar yoğun olmuyor. o yüzden o aşkı bulup çıkarmak biraz zaman aldı. ama ayrılsaydık haytımın en büyük pişmanlığı olurdu. bence evlilik için aşk tek başına yetmiyor. bizim yıllar içinde kurduğumuz diğer bağlar aşktan çok değerli belki de. şimdi evliyiz mutluyuz ve birbirimizi anlamak konusunda hiçbir sıkıntımız yok. dünya üzerinde beni onun kadar mutlu eden eğlendiren başka bir kişi olamaz. bence iyi düşünün hatta bi uzmanla görüşün. bu ciddi bir karar.

Ben de isler gitgide evlilige yaklaştığı için korkuyorum. görmezden geliyorum. evlenmiycez kii daha cok var kiii diyorum kendi kendime. evliligin sorumlulugu, ailelerin isin icine girmesi, çocuk sorumlulugun surekli yanyana olunca yasanabilecek hayal kırıklıkları... gibi gibi birsürü faktör uçuşuyor kafamda.

Ayrıca ben de bana olan ilgilerin farkındayım ve elbette bir haz uyandırıyor bu "beğenilme" dürtüsü. ama herhangi bir hata yapıyor muyum, hayır yapmıyorum. beni daha cok begensinler diye çabaya giriyor muyum, hayır girmiyorum. o halde begeniliyorum ve bu da benim egomu oksuyor diye niye triplere gireyim ki?

Aşık mısınız, onunla uyuma fikri onunla hicbir sey yapmadan kendi evinizde kendi koltugumuzda oturma fikri hosunuza gitmiyor mu? neden korkuyorsunuz bunu bir bulun bence icinizde.

Aşk yoksa yoktur.
Sen ona aşık değilsin.

Birine aşık olmayı seçebiliyor olsan eminim onu secerdin. Ama seçemezsin.

Bir dersi olsa oturur çalışırdın. Ama bu duygular içten gelir.

Tam olarak ayni şeyleri bir arkadaşım yasadi. 6 sene ciktilar, ogrenciyiz dedi bekledi, is dedi bekledi, daha iyi is dedi bekledi, sartlar artik ertelemeye mahal birakmadiginda da duygusal olarak emin degilim, cok deger veriyorum ama heyecanim yok dedi. bu arada is yerinde daha farkli kisilerden ilgi gördükçe acaba falan dedi. sonunda ayrildi, adam bir kac sene bekledikten sonra evlendi bu sefer de kiz kudurdu nasil evlenir diye... bu arada hep heyecan aradigindan artik ne ariyorsa bir türlü bulamadi ve hala arayista kadin..

Back
X