evlilik okulu

symt

canım ailem
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
158
0
296
Diğer
arkadaşlar çok güzel biproğram.tavsiye ederim herkese.BURÇ FWDE.arşivden giriyosunuz.evlilik okulu diye yazıyor.orda bölüm bölüm dinliyorsunuz.evlilik danışmanı yasemin yalçın aktosun sunuyor.biz eşimle dinlemeye başladık.sizede bölümlerin konusunu buraya yazarım dinledikçe.ama şiddetle tavsiye ediyorum.İnanın herkes için çok faydalı olacak.
1.Bölüm:EVLİLİĞİNİZİ ÖNEMSEYİN.
2.BÖLÜM:EŞİNİZİ HER ŞEYE RAĞMEN SEVİN
3.BÖLÜM:ÇİFTLER FITRATLARINI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURMALI.

Bi ara bende dinliyodum sonra eşimle dinleemeye başladık ama bu aralar dinlemiyoruz..Bencede çok faydalı çok güzel tavsiyelerde bulunuyor..

Bi ara bende dinliyodum sonra eşimle dinleemeye başladık ama bu aralar dinlemiyoruz..Bencede çok faydalı çok güzel tavsiyelerde bulunuyor..

evet gerçekten öyle.ama kararalı olmalı ve söylenilen tavsiyelere uymalı.o zaman mutluluğu yakalarız diye düşünüyorumopuyorumnanaktan

Ben bu programı evlenmeden önce dinlemiştim. Şimdi tekrar dinleyeyim diye Google arama yaparken başlığı gördüm evli bekar herkes dinlemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…