Evlilik öncesi ayrıldık

Arkadaslar siz yanlıs anladınız. Benım demek istediğim şuydu hiç bir alım gücü bile yokken bana bunları yaptı yanı böyle deger verdi. Ben sadece sevdim onu heeseyiyle benı sevmeyen ailesini bile sevdim

Alım gücü yokken 40bin liralık pırlanta dimi?

Kimseyle maddiyat için beraber olmadım yanlış anlasılmasın. Evet kendimden cok odun verdim tavız verdim ne dediyse onu öyle yapmaya calıstım. Kıymet bilir sandım. Sonunda durum bu oldu bu günlere kadar geldik. Ben sandım kı ben onun sözünü dinledikce benı daha cok sever daha xok yanımda olmak ister

Umarim kolay atlatirsiniz eğer igrendigini hissettiysen çok da kendini küçük düşürme derim herşeyde bi hayır var belki evlenmeden önce böyle olmasi daha iyidir bilemeyiz sakın ayrilmayalim deme o istiyosa demekki gerçekten sevmemis seni olumlu olumsuz bizede bildir sonucu kolay bi durum da değil

Bence şükür namazı kılmalısın böyle birinden kurtuldugun icin.

Sandığınız kadar matah bir şey olsaydı ilk eşi bırakmazdı onu. Namazlarınızda bundan sonra ondan kurtulduğunuz için şükredin.

Büyük başın derdi büyük oluyormuş baksana Lalecim. :)
Daha önce yaptıgı işlerden alacagına karsılık almıstı bunları. Benım anlatmak istwdigim neydi ve siz nereye odaklanıyorsunuz. Allah işh size daha cogunu versin . Keske bunu konusmak yerine benı anlayabılseydiniz

Ciddi misiniz? :)

Merak ettim sadece kusura bakmayın.
Bende tam tersini düşündüm. "1 ayda " değişti deyince konu sahibi aklıma hemen başka biri geldi.

Ya da bir üye demişti bana bu forumda;
Daha iyisini (!) [kendince daha iyisini- yoksa karpuz muyuz biz] bulan insan bırakır ne olursa olsun.'" gibi bir şeyi.

Fikrinize saygım var sadece meraktan sordum. :)

Ve konu sahibi; eleştiren, kısıtlayan sizi bir metâ gibi gören bir adammış, vardır bir hayır, şükür edelim. Hayırlısı olsun.

Ayrıca sizin hayata tutunma, ayaklarınızı yere basma aracınız olan eğitiminizi sizden almış biri ne kadar iyiliğinizi düşünüyor olabilir?

Ciddi misiniz derken? :)

Haklı oldugunuz cok yer var cok tavız verdim ama ben istediklerini yapınca daha cok sever sandım. Evet hemde öyle büyük sorumluluk almıstım kı cocugunada bakmak istedim benı istemeyen ailesini de kabullendim. Onun eski evinden olan esyalarını bile kabullendim. Beni okadar inandırdıkı olucagın devam etmedim hiç bişeye

Ciddi misiniz derken? :)

Konu sahibinden kaçmış mıdır sevgilisi yani gerçekten? :))

Çünkü ayrılırken yaptığın yanlışlardan sıkıldım demiş;

Kısıtlamış kısıtlamış, kendi yaşantısında mutlu birini almış başka bir hayata çevirmiş yaşamını.

Bir de eğitim hayatı var ortada.

Bütün bunları pahalı hediyelerle, maddiyatla süslemiş.

Sonra da sanki elzem bir suç işlemiş gibi yanlış yaptın bana kaldıramıyorum demiş.

O yüzden sordum.

Yanlış anlamayın lütfen :)

İki dk susmayan karı benzetmeniz hiç hoş değil

YorumunuZa düşünceniZe saygı duyuyorum ...bn ve nişanlım maddiyat delisi değiliz aldıgi hediyeler ufacık küçücük şeyler ama bizim için manevi değeri yüksek ve değerli. .. bn ona köle değilim aşk sevgi bambaşka allah herkeze tattirsin bana hediye aldı diye her dediğini de yapmiyorum sadece atamam olana kadar özel de çalışmama karşı çıkıyor buda gayet normal bence çünkü bnde özelde çalışmak zor dediğim için ikimizin ortak kararı. .

Arkadaş çevremede çok karıştı bazen çok bunaltti bu konuda ama hakliydi pis bi çevrem vardı şimdi iyiki de onlardan uzaklasmisim diyorum

Nasıl evleniyorsunuz diyorsunuz ya o adamı tanımıyorsunuz o yüzden tek yorumumla önyargıli cvb yazdiniz bizim ilişkimiz de bn ne desem oluyo şimdiye dek kalbim kırılmasın diye hep iyi kötü herseyime tamam dedi

Kisacasi bnı bn olmaktan cikaran bi durum asla olmadı çok şukür

cunku kucucuk yasta baslamissiniz iliskiye. ne kadar o yasta insanlar evleniyor olsa bile 21 yas cok ama cok kucuk bir yas koru korune birine baglanmak icin. adam da bundan istifade etmis iste.. ohh taze pilic demistir icinden..

Aynı fikirdeyim ne bir eksik ne bir fazla.
Fikirlerimize, duygularımıza bizi biz yapan şeylere sahip çıkalım.

Allah yardımcımız olsun.

Baska biri olmadıgına eminim onun hattı benım üzerimeydi bütün konustufu kişilere baktım 1 tane kız bile yok ben onun içinde bitmişim bana karsı hiç bişey hissetmiyormus o yüzden kahroluyorum

ölüyorum dese bile yüzüne bile bakma.

o benzetmeyi ben oyle dusundugum icin yapmadim ama sanirim yeterince acik ifade edilmemis. soyle diyeyim o zaman. 'calismiyorsunuz ve tum gun evdesiniz ve dogal olarak esiniz isten gelince onunla konusmak ozlem gidermek ve sohbet etmek istiyorsunuz. siz tum gun evde veya maksimum komsu ziyaretinde olacaginiz icin konulariniz adamin gozunde cok bir onem arzetmeyecek. ve siz sohbet konusu actikca uff yeter artik bi sussana diyecek ilk zamanlar icinden sonra disindan.' o zaman da iki dk susmayan kari olayina gelecek mevzu. Sen zamirini de orneklemek icin kullandim yanlis anlamayin.
Herkesin durumu kendine ozel olabilir ama cgunlukla hele de kk da acilan konulara baktigimizde bu kisitlama veya calismasina izin vermeme drumu cok sik karsimiza cikiyor ve inanin cok sinir bozucu oluyor. hele ki bu ulkede. bence mesajinizda siz de devlette atananincaya kadar calismayacagim yazsaydiniz daha acik olurdu ve uzerinize alinacak birsey demek istemedigimi anlardiniz. neyse konu uzamasin. ben ulkemin kadinlari guclu olsun istiyorum hepsi bu. sanirim bu da ortak dilegimizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…