Arkadaslar siz yanlıs anladınız. Benım demek istediğim şuydu hiç bir alım gücü bile yokken bana bunları yaptı yanı böyle deger verdi. Ben sadece sevdim onu heeseyiyle benı sevmeyen ailesini bile sevdim
40 bin liralık pırlantalı hayatların derdi de kendi gibi büyük oluyorsa demek...
Umarim kolay atlatirsiniz eğer igrendigini hissettiysen çok da kendini küçük düşürme derim herşeyde bi hayır var belki evlenmeden önce böyle olmasi daha iyidir bilemeyiz sakın ayrilmayalim deme o istiyosa demekki gerçekten sevmemis seni olumlu olumsuz bizede bildir sonucu kolay bi durum da değilAllah tamamını erdirsin işh canım bilmiyorum inan bilmiyorum ama nekadar üzüldügümü anlatamam okadar güzel karakterli bi insandı kı yan yana görsen kıskanırsın üzerime titrerdi. Biz cok kavgalar ettik hiç kendi yanlışlarını görmedi bnde her yanlısımda özür diledim affetmesini istedim . Sonuc bu 1 ay önce gekinlik damatlık konusurken simdi igreniyo gibi konustu ve ayrılık nasıl atlatıcam hiç bilniyorum
Daha önce yaptıgı işlerden alacagına karsılık almıstı bunları. Benım anlatmak istwdigim neydi ve siz nereye odaklanıyorsunuz. Allah işh size daha cogunu versin . Keske bunu konusmak yerine benı anlayabılseydiniz
Büyük başın derdi büyük oluyormuş baksana Lalecim. :)
Eskı yaptıgı işlerden alacagına karsılık almıştı. Onuda geri aldı zatenAlım gücü yokken pırlantaya 40 bin lira yerine boncuk mu verdi?
Çok bi duygu hissetmedim.. Yok eşyaları kim kullanacak yok bilmemkaç binlik pırlanta yok kıyafetlerimin %70ini o aldı..
Maddi şeylerden çok bahsetmişsiniz.. İtici geldi biraz..
Kullanıldığını hissetmiştir adam.. Kaçmıştır ondan..
Ciddi misiniz? :)
Merak ettim sadece kusura bakmayın.
Bende tam tersini düşündüm. "1 ayda " değişti deyince konu sahibi aklıma hemen başka biri geldi.
Ya da bir üye demişti bana bu forumda;
Daha iyisini (!) [kendince daha iyisini- yoksa karpuz muyuz biz] bulan insan bırakır ne olursa olsun.'" gibi bir şeyi.
Fikrinize saygım var sadece meraktan sordum. :)
Ve konu sahibi; eleştiren, kısıtlayan sizi bir metâ gibi gören bir adammış, şükür edelim. Hayırlısı olsun.
Ayrıca sizin hayata tutunma, ayaklarınızı yere basma aracınız olan eğitiminizi sizden almış biri ne kadar iyiliğinizi düşünüyor olabilir?
Haklı oldugunuz cok yer var cok tavız verdim ama ben istediklerini yapınca daha cok sever sandım. Evet hemde öyle büyük sorumluluk almıstım kı cocugunada bakmak istedim benı istemeyen ailesini de kabullendim. Onun eski evinden olan esyalarını bile kabullendim. Beni okadar inandırdıkı olucagın devam etmedim hiç bişeyebu forumda konuları okurken bazen çok geriliyorum.bu konuda o konulardan biri oldu.sana hem üzüldüm hem de çok kızdım.34 yaşındayım.senin ablan hatta teyzen yaşındayım.sen gene de ablayı tercih et.
1: 21 yaşında başlamışsın galiba ilişkiye.bir kadının en kolay kendini kaptıracağı yaşlar.tanışıyor olsaydık ilişkiye başlamaman için seni uyarırdım.en azından iyi düşün derdim.adam evlenmiş ve çocuğu var.aşk bir yere kadar tatlım.hadi böyle olup güzel örnekleri olup var mı?vardır.ama artı bir sorumluk alacaktın.
2:saf mısın işini ve okulunu bırakıyon?adam zengin olabilir.iflas etmek vs. gibi şeyleri duymadın mı?adam hasta olabilir,boşayabilir.ha al ayrılmışsın şimdi ne olacak.bu devirde çalışıyor mu diye de soruyorlar kızları.
3: aklın fikrin yok mu da ne derse yaptın.
4: nasıl kendine hakaret ettiriyorsun.diyemedin mi ne yanlışımı gördün diye.sesinden bile iğreniyormuş.bizimki hala ay kiminle kullanacak derdinde.hala seviyor ve özlüyor olabilirsin.duygular öyle kolay düzene girmez;ama kısa zamanda girer.
5:Allah ne kadar büyük sana işaret göndermiş.bu bile yeterli olmalı bence.
6:maddiyatı sildi de o hediyeler nereden geldi.
kendine değer ver
Ciddi misiniz derken? :)
İki dk susmayan karı benzetmeniz hiç hoş değilbence
nasil evleniyorsunuz bu adamlarla aklim almiyor. ask bu kadar mi kor ediyor gozunuzu. lutfen bana aciklayin gercekten anlamak istiyorum cunku. sizi siz olmaktan cikaran kisitlayan bir erkegi sevip esim diyecebilecek misiniz? ya da nisanliniz pahali hediyeler almaya devam ettigi muddetce susup sineye mi cekeceksiniz. insallah olmaz rabbimden dilerim ama sizinki de nikahtan once degil sonra koparsa sizden, ortada kalmayacak misiniz? ne kalacak sizden geriye o zaman? erkege bagimli kendi basina duramayan ve aksamlari o yorgun argin isten geldiginde 'iki dk susmayan bir kari' (onun gozunde) olmaktan korkmuyor musunuz?
lutfen beni yanlis anlamayin niyetim sizi kirmak degil ama genc kizlari boyle gorunce cok icime dokunuyor. ask gercekten iki senede biten ve yerini daha saglam birsey yoksa rutinin aldigi bir duygu. o yuzden kadinlar kendini korumali su hayatta hep. eslerinden bile.
Allah tamamını erdirsin işh canım bilmiyorum inan bilmiyorum ama nekadar üzüldügümü anlatamam okadar güzel karakterli bi insandı kı yan yana görsen kıskanırsın üzerime titrerdi. Biz cok kavgalar ettik hiç kendi yanlışlarını görmedi bnde her yanlısımda özür diledim affetmesini istedim . Sonuc bu 1 ay önce gekinlik damatlık konusurken simdi igreniyo gibi konustu ve ayrılık nasıl atlatıcam hiç bilniyorum
cunku kucucuk yasta baslamissiniz iliskiye. ne kadar o yasta insanlar evleniyor olsa bile 21 yas cok ama cok kucuk bir yas koru korune birine baglanmak icin. adam da bundan istifade etmis iste.. ohh taze pilic demistir icinden..Haklı oldugunuz cok yer var cok tavız verdim ama ben istediklerini yapınca daha cok sever sandım. Evet hemde öyle büyük sorumluluk almıstım kı cocugunada bakmak istedim benı istemeyen ailesini de kabullendim. Onun eski evinden olan esyalarını bile kabullendim. Beni okadar inandırdıkı olucagın devam etmedim hiç bişeye
bence
nasil evleniyorsunuz bu adamlarla aklim almiyor. ask bu kadar mi kor ediyor gozunuzu. lutfen bana aciklayin gercekten anlamak istiyorum cunku. sizi siz olmaktan cikaran kisitlayan bir erkegi sevip esim diyecebilecek misiniz? ya da nisanliniz pahali hediyeler almaya devam ettigi muddetce susup sineye mi cekeceksiniz. insallah olmaz rabbimden dilerim ama sizinki de nikahtan once degil sonra koparsa sizden, ortada kalmayacak misiniz? ne kalacak sizden geriye o zaman? erkege bagimli kendi basina duramayan ve aksamlari o yorgun argin isten geldiginde 'iki dk susmayan bir kari' (onun gozunde) olmaktan korkmuyor musunuz?
lutfen beni yanlis anlamayin niyetim sizi kirmak degil ama genc kizlari boyle gorunce cok icime dokunuyor. ask gercekten iki senede biten ve yerini daha saglam birsey yoksa rutinin aldigi bir duygu. o yuzden kadinlar kendini korumali su hayatta hep. eslerinden bile.
Baska biri olmadıgına eminim onun hattı benım üzerimeydi bütün konustufu kişilere baktım 1 tane kız bile yok ben onun içinde bitmişim bana karsı hiç bişey hissetmiyormus o yüzden kahroluyorumCiddi misiniz? :)
Merak ettim sadece kusura bakmayın.
Bende tam tersini düşündüm. "1 ayda " değişti deyince konu sahibi aklıma hemen başka biri geldi.
Ya da bir üye demişti bana bu forumda;
Daha iyisini (!) [kendince daha iyisini- yoksa karpuz muyuz biz] bulan insan bırakır ne olursa olsun.'" gibi bir şeyi.
Fikrinize saygım var sadece meraktan sordum. :)
Ve konu sahibi; eleştiren, kısıtlayan sizi bir metâ gibi gören bir adammış, vardır bir hayır, şükür edelim. Hayırlısı olsun.
Ayrıca sizin hayata tutunma, ayaklarınızı yere basma aracınız olan eğitiminizi sizden almış biri ne kadar iyiliğinizi düşünüyor olabilir?
Haklı oldugunuz cok yer var cok tavız verdim ama ben istediklerini yapınca daha cok sever sandım. Evet hemde öyle büyük sorumluluk almıstım kı cocugunada bakmak istedim benı istemeyen ailesini de kabullendim. Onun eski evinden olan esyalarını bile kabullendim. Beni okadar inandırdıkı olucagın devam etmedim hiç bişeye
bu forumda konuları okurken bazen çok geriliyorum.bu konuda o konulardan biri oldu.sana hem üzüldüm hem de çok kızdım.34 yaşındayım.senin ablan hatta teyzen yaşındayım.sen gene de ablayı tercih et.
1: 21 yaşında başlamışsın galiba ilişkiye.bir kadının en kolay kendini kaptıracağı yaşlar.tanışıyor olsaydık ilişkiye başlamaman için seni uyarırdım.en azından iyi düşün derdim.adam evlenmiş ve çocuğu var.aşk bir yere kadar tatlım.hadi böyle olup güzel örnekleri olup var mı?vardır.ama artı bir sorumluk alacaktın.
2:saf mısın işini ve okulunu bırakıyon?adam zengin olabilir.iflas etmek vs. gibi şeyleri duymadın mı?adam hasta olabilir,boşayabilir.ha al ayrılmışsın şimdi ne olacak.bu devirde çalışıyor mu diye de soruyorlar kızları.
3: aklın fikrin yok mu da ne derse yaptın.
4: nasıl kendine hakaret ettiriyorsun.diyemedin mi ne yanlışımı gördün diye.sesinden bile iğreniyormuş.bizimki hala ay kiminle kullanacak derdinde.hala seviyor ve özlüyor olabilirsin.duygular öyle kolay düzene girmez;ama kısa zamanda girer.
5:Allah ne kadar büyük sana işaret göndermiş.bu bile yeterli olmalı bence.
6:maddiyatı sildi de o hediyeler nereden geldi.
kendine değer ver
o benzetmeyi ben oyle dusundugum icin yapmadim ama sanirim yeterince acik ifade edilmemis. soyle diyeyim o zaman. 'calismiyorsunuz ve tum gun evdesiniz ve dogal olarak esiniz isten gelince onunla konusmak ozlem gidermek ve sohbet etmek istiyorsunuz. siz tum gun evde veya maksimum komsu ziyaretinde olacaginiz icin konulariniz adamin gozunde cok bir onem arzetmeyecek. ve siz sohbet konusu actikca uff yeter artik bi sussana diyecek ilk zamanlar icinden sonra disindan.' o zaman da iki dk susmayan kari olayina gelecek mevzu. Sen zamirini de orneklemek icin kullandim yanlis anlamayin.İki dk susmayan karı benzetmeniz hiç hoş değil
YorumunuZa düşünceniZe saygı duyuyorum ...bn ve nişanlım maddiyat delisi değiliz aldıgi hediyeler ufacık küçücük şeyler ama bizim için manevi değeri yüksek ve değerli. .. bn ona köle değilim aşk sevgi bambaşka allah herkeze tattirsin bana hediye aldı diye her dediğini de yapmiyorum sadece atamam olana kadar özel de çalışmama karşı çıkıyor buda gayet normal bence çünkü bnde özelde çalışmak zor dediğim için ikimizin ortak kararı. .
Arkadaş çevremede çok karıştı bazen çok bunaltti bu konuda ama hakliydi pis bi çevrem vardı şimdi iyiki de onlardan uzaklasmisim diyorum
Nasıl evleniyorsunuz diyorsunuz ya o adamı tanımıyorsunuz o yüzden tek yorumumla önyargıli cvb yazdiniz bizim ilişkimiz de bn ne desem oluyo şimdiye dek kalbim kırılmasın diye hep iyi kötü herseyime tamam dedi
Kisacasi bnı bn olmaktan cikaran ni durum asla olmadı çok şukür
Arkadaslar siz yanlıs anladınız. Benım demek istediğim şuydu hiç bir alım gücü bile yokken bana bunları yaptı yanı böyle deger verdi. Ben sadece sevdim onu heeseyiyle benı sevmeyen ailesini bile sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?