Evlilik öncesi ayrıldık

Hepsini çöpe at kıyafetlerin sonra olduğun gibi ol, onun zoruyla kapanmışsın eğer zorlamayla olduysa istediğin gibi ol, yani açıl demem ama açık mı mutlusun kapalı mı, o istiyor diye değil için ne diyorsa onu yap, okuluna başla ve hayatınını yaşa, kendine kastın mı var NE üzüyorsun kendini bu kadar

aldıgı eşya kıyafetlerden satılabileni sat parası ile yeni bir iş bulana kadar idare et.seni değiştirince mükemmel kadını buldum sanmış istediği halini beğenmemiş. gitsin aşifte ve o. lara harcatsın kendini müstehak

Bana iki seçenek sunsalar biri pırlanta gibi meslek biri pırlanta gibi koca ( öyle bir koca da yok bence ama neyse)

Hiç tereddütsüz pırlanta gibi mesleği seçerim. Nerenizle seviyorsunuz da tüm hayatınızı çöpe atabiliyorsunuz bir koca uğruna benim aklım almıyor kusura bakmayın..

Neyse yol yakınken okuluna dön meslek edinmeye bak. Sana tek kurtuluş o yolda.

üzme kendini benimkide beni kısıtlıyor ben hep tamam aşkım dedim ama karşılığı koca bir hiç
bende 6 yıllık sevgilimle evleneli 4 ay oldu ama galiba ayrılıcak benden saçma sapan şeylerden dolayı konuşmuyor suratını eğiyor bana karşı istemediği bir kıyafeti aldım diye burnumdan getirdi bende tamam aşkım değiştiririm giymem dedim bişeyde demedim dünden beri benle konuşmuyor yatakta sarılıyorum beni itip duruyor beni rahat bırak istemiyorum senin hiçbişeyini diyor neden böyle oldu benim için ölen adam neden böyle değişti hiçbir suçum yokken fedakarlık yaparken bunları duymak görmek ölme isteği uyandırıyor Allahım ya delirecem yardım et ben çok güçsüzüm kaldıramıyorum

ben tamam dedikce kısıtladı ve sonunda kapandım bile

En kötüsüde herseyimden vaz gectim okulumu yarıda bıraktım iş hayatımı bıraktım istemiyo diye hiç bişeyimin olmayısını göze aldım hep pesinden kosup sadece evlenmek istedim .
Aynı hataları yapma bir daha, bu da sana ders olsun. Önce birey ol sonra sevgili, eş...

Bu kadarına nasıl izin verdin çok şaşırdım ...
Bilmiyorum birlikte oldunuz mu ama annene de şaşırdım
Elin adamı sonuçta o kocan değil birşey değil.. Herşeyini almasına, okuluna karışmasına kadar...
Allah belki hayırlı olanı göstermiştir.
İnşaallah karşına iyi biri çıkar bundan sonra
Hemen kaldığın yerden eğitimine devam et canım toparlan

rabbim hayırlı kapılar açsın yüreğine ferahlık versin okurken içim sıkıştı bu ne vicdansızlık

ay iyi ki ayrılmışsınız. kızım sen aklınu peynir ekmekle mi yedin? allahım deliricem şimdi. verilmiş sadakan varmış git bir iki yoksul filan sevindir.

sizin yaptığınız şey fedakarlık değil başka bişey. kiblenmiyim şimdi. o yüzden bi karşılığı yok erkek tarafında. büyük hata etmişsiniz. geçmiş olsun. çok geç olmadan dişlerinizi göstermeye başlayın.

fazla değer başını eğer olmuş sesini bile duymak istemeyen bi adamla bir dakika işim olmaz allahtan belasını istiyor.engellemeyin.

Siz bu adam varlıklı olduğu için mi peşinden koşup evlenmek istediniz? Neden bu kadar size maddi olarak katkıda bulunmasına izin verdiniz? Kıyafetlerin yüzde 70'ini ona aldırmak nedir? Bir kere adam evlenmiş boşanmış ve çocuklu, onun sizin peşinizden koşup evlilik için baskı yapması gerekmez mi? Siz bundan sonra hayatım kurtuldu, ne isterse yapayım, bir de nikahı basarsam benden ballısı yok modundaydınız da planlarınız suya mı düştü. Bende böyle bir izlenim bıraktınız üzgünüm...

Neden haksız olduğu halde üste çıkan birinden haklı olduğun halde özürler diledin??? Neden? Aşk, sevgi vs deme lütfen. Ben eşimle etrafımdaki hiç kimsede görmedim bir aşk ile evlendim, hala da sürüyor aşkımız sevgimiz ama kendimizden böyle taviz vermedik hiçbir zaman. Aşk uğruna karakterimden ve sahip olduklarımdan taviz vermem. Bunları yaptıran aşktan daha kuvvetleri bir şey olsa gerek..!

Allah yardımcın olsun cok üzüldüm ana arkadasların dedigi gibi gercekten diş gööstermek lazım sanırım. Bi kere öyle baslamayınca zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…