- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
ben tamam dedikce kısıtladı ve sonunda kapandım bile
Aynı hataları yapma bir daha, bu da sana ders olsun. Önce birey ol sonra sevgili, eş...En kötüsüde herseyimden vaz gectim okulumu yarıda bıraktım iş hayatımı bıraktım istemiyo diye hiç bişeyimin olmayısını göze aldım hep pesinden kosup sadece evlenmek istedim .
üzme kendini benimkide beni kısıtlıyor ben hep tamam aşkım dedim ama karşılığı koca bir hiç
bende 6 yıllık sevgilimle evleneli 4 ay oldu ama galiba ayrılıcak benden saçma sapan şeylerden dolayı konuşmuyor suratını eğiyor bana karşı istemediği bir kıyafeti aldım diye burnumdan getirdi bende tamam aşkım değiştiririm giymem dedim bişeyde demedim dünden beri benle konuşmuyor yatakta sarılıyorum beni itip duruyor beni rahat bırak istemiyorum senin hiçbişeyini diyor neden böyle oldu benim için ölen adam neden böyle değişti hiçbir suçum yokken fedakarlık yaparken bunları duymak görmek ölme isteği uyandırıyor Allahım ya delirecem yardım et ben çok güçsüzüm kaldıramıyorum
Siz bu adam varlıklı olduğu için mi peşinden koşup evlenmek istediniz? Neden bu kadar size maddi olarak katkıda bulunmasına izin verdiniz? Kıyafetlerin yüzde 70'ini ona aldırmak nedir? Bir kere adam evlenmiş boşanmış ve çocuklu, onun sizin peşinizden koşup evlilik için baskı yapması gerekmez mi? Siz bundan sonra hayatım kurtuldu, ne isterse yapayım, bir de nikahı basarsam benden ballısı yok modundaydınız da planlarınız suya mı düştü. Bende böyle bir izlenim bıraktınız üzgünüm...Merhaba herkese şu an içinde bulundugum durum ve yalnızlık bana bu başlıgı acmama sebep oldu. 23 yaşındayım 2 yıldır bi ilişkim vardı okadar cok sevdik ki birbirimizi herseyden vaz gectik onun ailesi cok varlıklıydı benı istemediler hrrseyini bi kenara koydu benımle oldu. Sonra gel zaman git zaman biz evimizi düzdük bide bana hep hediyeler alırdı annemin benım gönlümü hoş tutardı ama hiç uyusamadık hep kıyafetime davranısıma arkadas cevreme benı kısıtladı ben tamam dedikce kısıtladı ve sonunda kapandım bile bizim dogum günlerimiz bile aynıydı bu kişi daha önce evlenığ bosanmıs cocugu var bunlara ragmen sustum cunku cok sevdim . En kötüsüde herseyimden vaz gectim okulumu yarıda bıraktım iş hayatımı bıraktım istemiyo diye hiç bişeyimin olmayısını göze aldım hep pesinden kosup sadece evlenmek istedim . Şimdi ise benden ayrılmak istedigini söyledi bu güne kadar yaptıgım yanlışları artık kaldıramadıgını. Okadar degişmişti ki hic bişeyime kıyamaz insandan benden igrenen bi insana donustu 1 ayda. Senın için canımı kanımı bile dökerim diyen adam 1 ayda senın sesini duymayı bile içim götürmüyor diyerek benden ayrıldı işin aslı kala kaldım . Hiç bi arkadasımda yok okadar yalnızım kı . Şimdi o eşyaları kimle kullanıcak ben nasıl kalkıp biriyle olucam ne içim alıyo düşündükçe ne kalbım . Kızlar bana dua edin olurmu içinde bulundugum bu durumu biran önce atlatıyım . Birde namaz kılarken dua ettim allahım dedim bana birkez daha ayrılalım derse yemin olsun ayrılıcam dedim daha namazım bitmeden ayrılalım senı istemiyorum diye mesaj attı. Sevinsemmı üzülsemmı ben napıcam dolabımdakı kıyafetlerin bile %70 ini o aldı baktıkca aklıma geliyo aglayıp duruyorum valla kahroluyorum. Aranızda bu durumu yasayan varsa yardım etsin
Neden haksız olduğu halde üste çıkan birinden haklı olduğun halde özürler diledin??? Neden? Aşk, sevgi vs deme lütfen. Ben eşimle etrafımdaki hiç kimsede görmedim bir aşk ile evlendim, hala da sürüyor aşkımız sevgimiz ama kendimizden böyle taviz vermedik hiçbir zaman. Aşk uğruna karakterimden ve sahip olduklarımdan taviz vermem. Bunları yaptıran aşktan daha kuvvetleri bir şey olsa gerek..!Allah tamamını erdirsin işh canım bilmiyorum inan bilmiyorum ama nekadar üzüldügümü anlatamam okadar güzel karakterli bi insandı kı yan yana görsen kıskanırsın üzerime titrerdi. Biz cok kavgalar ettik hiç kendi yanlışlarını görmedi bnde her yanlısımda özür diledim affetmesini istedim . Sonuc bu 1 ay önce gekinlik damatlık konusurken simdi igreniyo gibi konustu ve ayrılık nasıl atlatıcam hiç bilniyorum
Allah yardımcın olsun cok üzüldüm ana arkadasların dedigi gibi gercekten diş gööstermek lazım sanırım. Bi kere öyle baslamayınca zor oluyorüzme kendini benimkide beni kısıtlıyor ben hep tamam aşkım dedim ama karşılığı koca bir hiç
bende 6 yıllık sevgilimle evleneli 4 ay oldu ama galiba ayrılıcak benden saçma sapan şeylerden dolayı konuşmuyor suratını eğiyor bana karşı istemediği bir kıyafeti aldım diye burnumdan getirdi bende tamam aşkım değiştiririm giymem dedim bişeyde demedim dünden beri benle konuşmuyor yatakta sarılıyorum beni itip duruyor beni rahat bırak istemiyorum senin hiçbişeyini diyor neden böyle oldu benim için ölen adam neden böyle değişti hiçbir suçum yokken fedakarlık yaparken bunları duymak görmek ölme isteği uyandırıyor Allahım ya delirecem yardım et ben çok güçsüzüm kaldıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?