Evlilik öncesi ayrıldık

Yok yanlış anlamam neden anlayayım.. :)
Ben konu sahibini maddiyata meyilli gördüm, ailesi de istememiş.. Bence en sonunda ailesi ikna etmiş ve ilişki bitmiş.. :) Adam da neyin ne olduğunu anlamış, kaçmış.. :)

Baska biri olmadıgına eminim onun hattı benım üzerimeydi bütün konustufu kişilere baktım 1 tane kız bile yok ben onun içinde bitmişim bana karsı hiç bişey hissetmiyormus o yüzden kahroluyorum

Kahrolmak yerine;

Sizin hayatınızda elzem ne varsa süpürmüş resmen; onun için üzülsek,mesela okul için.

Ama geç değil.
Şimdi dik durup tekrar kendiniz olmaya, hayâllerinizi gerçekleştirmek için uğraşmaya başlayabilirsiniz.

İnşallah her şey çok iyi olur.

Düşünmek size iyi gelmez.
Sizi sevmiyor ve sesinize dahi tahammül edemiyorsa daha ne yapabilirsiniz.

Üzülmeyin n'olur.

Bakış açısı farklı ,şimdi anladım sizi daha iyi. :))

Ben de bu denli sıkıyönetim bir ilişkide konu sahibinin başka şekilde kaçırdığını düşündüm erkek arkadaşını. :)

Ama sebep para ise ayrılırken "sesini bile duymak istemiyorum " mu denir?

ortak kararlara diyecek bir sözümüz yok.
sookiestackhouse sa katılıyorum.sonuna kadar.üzülüp kızılan nokta şu:bunu giymeyeceksin,onunla konuşmayacaksın vs. diyen adam.emir veren diyeyim.sizinki uyarmış ve gözünüzü açmış.anladım.

Ben mi yanlis anliyorum yoksa bu adamin ailesi seni istememekle haklimiymis. Biten iliskide bu kadar maddiyat bahsedildigini ilk defa duyuyorum. Insanlarin bosanma davalarini goruyoruz okuyoruz birinde pirlantadan kiysfetten bahsedilmemis. Bence artik pembe gozluklerinizi cikartin ve hayatiniza kaldiginiz yerden devam edin. Zorla olmuyor bu isler

polemik falan değil amacım ama gerçekleri görmeniz lazım bence
sizin her dediginiz olmuyor bunun bir farkına varmalisiniz
istememenize rağmen kv ile oturacaksiniz

Kurtulduguna sevinmelisin dua'n kabul olmuş.parasiyla gözünü boyamaya calismis bunda da başarılı olmuş 23 yasinda cocugu olan birini sineye çekmişsin.
Seni niye terk ettigi konusuna gelince başkasını bulmuştur.nede olsa parasi var onuda birakir baskasini bulur.
Yaşın cok genc ve hic bir sey için gec değil unut gitsin kendi yoluna bak.kimse için ama hic kimse içinde deg isme

aileniz sizin üzerinize titresin kendilerinden ödün versinler iyi eğitim alın ileride zorluk yaşamayın diye sonra sen git elin manyağı için hem okuldan hem işten vazgeç. üstelik bir de kapanmalar etmeler sanki dinimizde böyle birşey varmış gibi.

seni olduğu gibi kabul etmeyen bir yobaz için hayatını hiç etmişsin resmen.

her istediğini yaparsan seni sevmez aksine değer kaybedersin aaah ah. ailelerde suç kızlarını özgüvenli, kendi ayakları üstünde duracak şekilde yetiştirmiyorlar sonra böyle manyağın birinin peşine takılıyorlar..

Baktın adam varlikli şak diye ev dizdi ee para, hediye, kiyafetlerde geliyor kim takar işi okulu bi evleneyimde sefasini surerim nasilsa dedin bence ama olmadı özetle.. gecmisolsun.

Hayırlısı olmuş okuluna dön işine dön..
Boşver elbiseleri giy gitsin eşya onlar..
Duygusal olman için sebep bile yok.. topla kendini.. genceciksin annesi de üzme..

Üniversite iken yurtta çok sevdiğim bir arkadaşım vardı,Çok iyi bir ünv'de matematik mühendisliği okuyordu.son yıl okulun Bitmesine 2 ay kala hırt sevgilisi okulu bırakacaksın diye baskı yaptı.arkadaşımın annesi,bizler ne dediysek dinlemedi ve bıraktı arkadaşım okulu.bu olaydan 3 ay sonraki nikah gününe 2 hafta kala türlü hakaretle bıraktı kızı ,nikahtan Biriki gün kadar önce barışıp evlendiler.arkadaşımla 3 yıl annesi dahil kimse telefonda bile görüşemedi.arkadaşım 3 yılın sonunda bir çocukla terk etti o psikopatı.kucağında 2 yaşında kızı ile okulunu bitirdi.şimdi çok mutlu hayatında.mesleği var kızı ile anne babası ile mutlu mesut yaşıyor.arkadaşım da okulun son yılı o adamın baskısı ile kapanmıştı.içinden gelerek kapanmadığından terk eder etmez açıldı.
Sözün özü arkadaşım kucağında bebeği ile hayatını kurduysa senin hayli hayli yapabilmen lazım.

Değeri maddiyata göre mi biçiyorsun güzelim sen? Sana bilmem kaç binlik pırlanta aldı ve bu durumda sana çok değer vermiş mi oluyor??

O adamın verdiği değer bu şekilde ölçülüyorsa, o halde su anda senden daha fazla değer verdiği birine pırlanta almıştır onun da gözünü seninki gibi o şekilde boyamıştır ?? He ne dersin??

Ayrıca bi erkeğin a dan z ye her dediği her istediği yapılmaz. Evet seversin aşık olursun saygı duyarım ama sen ve senin gibiler kendilerini bi adam uğruna kul köle ettikçe daha da kaybediyorsunuz.

Hem hiç araştırdınmı sen ayrıldığı eşinden 1 tane de çocuğu olmasına rağmen neden ayrılmış acaba???

aldatma sinyalleri

bi erkek için hayat şeklini değiştirenler genelde hata yapıolar ve pişman oluolar bnmde lisede arkadasım vardı lise 4 e 1 gün bile gelmeden okul hayatını bitirdi bana davetiye verrken bile yapma diye yalvardım ama dinlemedi şimdi bir kızı var ve kocasının sorumsuzluğundan şikayetçi boşanmayı göze alamıo arkaasında kmsesi yok

Kendisine saygısı olmayana kimse saygı duymuyor..
Köle gibi her dediğini yapmışsınız..
Bir süre sonra da sıkılmış işte sizden..

polemik falan değil amacım ama gerçekleri görmeniz lazım bence
sizin her dediginiz olmuyor bunun bir farkına varmalisiniz
istememenize rağmen kv ile oturacaksiniz
Onu hallettik çok şükür kv nasıl olduysa siz o evde oturun bn burda rahatım kışın da soba kurcam dedi bunu herkese söylemiş :)) eşyalarını felan hep topladı gittii

tamamen birinin kontrolü altına girerek, en baştan yanlış yapmışsınız. hayatınıza bu kadar müdahale etmesine izin vermeyecektiniz. Allah'ın sevgili kulusunuz bence. Ben öyle düşünüyorum. Çünkü namazınız esnasında ettiğiniz dua, niyet bir anda karşınıza gelmiş. Her şeyde vardır bir hayır diye düşünerek, gönlünüzü ferah tutun lütfen.
Evet,zor evlilik öncesi hiç düşünmediğiniz ayrılığın başınıza gelmesi. Alışmakta zor, kabullenmekte... Ama sizin için hayırlısı diyip, sabır göstermek en iyisi olacaktır diye düşünüyorum.

Gencsin hata yapmissin. Ama normal seyler. Hatalar olmazsa olmazimiz. Ögreniyoruz hayati.
Bu olaya hayir gözüyle bak. Neresinden dönsen kardir.
Bir daha ayni hatalari yapmazsin, seni kisitlayan bir erkekle olmayacagini bilirsin.
Ya da kendini bu denli silmezsin hayattan.
Kimse icin buna degmez. Seni seven öyle sevmistir, oyuncak bebek gibi degistirmeye calisanlar psikopat, ruh emicilerdir. Böyle insanlar asla bizleri mutlu etmez.
Kendinden ödün verme. Güclü ol.
Hayatin basindasin. Basindan gecenlere üzülme ders gözüyle bak cok sey katmis olursun hayatina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…