bencee sakın öyle bir hata yapma ilerde sürekli önüne sürer benim yerimde başkası olsaydı falan ayakları yapar erkek milleti işte evlenmeyi bekle derim canım
baskalarinin görüs acisi beni alakadar ediyor beni alakadar ettigi kadarda benim cinselige olan "merakim"da seni alakadar ediyormuski sende buraya yazma geregi duymussun ban sebebi olsun olmasin bilgim olmadigindan ban ederlersede edilir bu seni ilgilendirmez :80: sonucta sana giren cikan birsey yok bu durumda hadi güle güleeeeeeee
bencee sakın öyle bir hata yapma ilerde sürekli önüne sürer benim yerimde başkası olsaydı falan ayakları yapar erkek milleti işte evlenmeyi bekle derim canım
baskalarinin görüs acisi beni alakadar ediyor beni alakadar ettigi kadarda benim cinselige olan "merakim"da seni alakadar ediyormuski sende buraya yazma geregi duymussun ban sebebi olsun olmasin bilgim olmadigindan ban ederlersede edilir bu seni ilgilendirmez :80: sonucta sana giren cikan birsey yok bu durumda hadi güle güleeeeeeee
Canım sana benden tavsiye sakın böyle birşey yapma.
Yaptıktan sonra ya sonra ayrılırda evlenmezsek diye düşünceler oluşacak kafanda,kavgalar ettiğinizde pişman olacaksın o adamla böyle birşey paylaştığına,sonrasında üzülen sen olacaksın.Kaybetmekten korkacak kendini belkide sevgin bitse de evlenmeye mecbur hissedeceksin.
Allah korusunda ayrılırsan; sonra ileride birlikte olacağın kişi böyle bir durumu kabul eder mi nasıl söylerim diyerek tasaya düşeceksin.
O yüzden yapma hiç kendini de sonrada huzursuz etme.
Uzun uzun düşün öyle karar ver,çünkü doğru insanı bulmak çok zor ve erkeklere de bu devirde güven olmuyor.
hayat fani, ölüm ani..
ilişkiye girdiğim kişi evlenmeden ölürse..
sonrasında evleneceğim kişiye mahçup olurum..
herşey bizim planladığımız gibi olmuyo neticede..