• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik öncesi cinsel iliskiye girmek...

mrscag

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
11
1
0
Almanya
Merhaba :21:
bugün üye oldum ve bende artik bir kadinlarkulubü forum kullanicisiyim.. :33:

sizce evlenmeden önce cinsel iliskiye girmek kötü birsey mi yoksa iyi mi? :18:

düsüncelerinizi cok merak ediyorum. :17:

Canim bence mümkün olan bisey o kişiyle eğer ciddiysek ve ileride evlenme durumu varsa birlikte olurum ama lay lay lom biriyse ve eğlence pesindeyse zaten sevgili bile olmam ama hadi oldu diyelim öyle bi sevgilim asla birlikte olmam :)

ne acelesi var:53: canım evlenince bol bol girersin acele etme bence evleneceğin garanti değil sonuçta:50:

Düşüncenin ne önemi var ki ? Müslümansan haram kılınmıştır ki haram olmasaydı bile bence insanın kendine saygısızlığı olur diye düşünüyorum ,
çünkü erkeklerin görüşü belli evlenirken BEKRET istiyorlar :27::27::27:
Evlilikten öncede ilişki yaşadıysan çoğu sana kapıyı gösteriyor :113:

Aklında fikrinde bu olmalı ki konu açmışsın ,eğer istiyorsan bunu yanlış yoldasın sonra da burada 'bekretim gitti napıcam' diye konular açılıyor , istersen o konuların yorumlarını oku :51: ders olur .

Düşüncenin ne önemi var ki ? Müslümansan haram kılınmıştır ki haram olmasaydı bile bence insanın kendine saygısızlığı olur diye düşünüyorum ,
çünkü erkeklerin görüşü belli evlenirken BEKRET istiyorlar :27::27::27:
Evlilikten öncede ilişki yaşadıysan çoğu sana kapıyı gösteriyor :113:

Aklında fikrinde bu olmalı ki konu açmışsın ,eğer istiyorsan bunu yanlış yoldasın sonra da burada 'bekretim gitti napıcam' diye konular açılıyor , istersen o konuların yorumlarını oku :51: ders olur .

Arkadaşın profilinde boşanmış yazıyor. Bilmiyorum ama Burnuma fake kokuları geliyor.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Herşey zamanın da güzel. Kimseye de bu tavizi verme. Ne biliyorsun seni ortada bırakıp gitmeyecek. He bırakıp gitse ne olacakta olsun insan kendini evleneceği kişiye karşı kötü hissediyor. Evleneceği kişi de ne kadar bunu umursamasa da kendi kendini uzmenin alemi yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnancına göre değişir eğer inançlı insansan imanını yakma derim
Yok ben rahatım diyorsan daaa evleneceğin kişiye de ben böyleyim beni kabul et diyebilmelisin :34:
Yerinde olsam evliliği beklerim temiz iş ne günah ne de sonra aman evlenebilecek miyim derdin olur :1:

merakta sınır tanımıyo arkidiş:ssz:
şeytan taşlar gibi taşlanmak istiyo belkimde şu aziz mübarek günlerde:51:

bu gençlerin merakını gidermek için resimli olarak anlatmak mı lazım aslında var ya şu po... lar da öldüm bittim harika bilmem nelerden kaynaklanıyor bunlarda öyle sanıyor ben anlamadım gitti yaw

Arkadaşın profilinde boşanmış yazıyor. Bilmiyorum ama Burnuma fake kokuları geliyor.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Bence de bende şüphelendim yada 17/18yaşlarında meraklı bir ergende olabilir :27: Hangimiz üye olasıya hemen cinsellik konusu açtık ki :1: o yüzden fakedir ihtimalle , yada gruba pek meraklı olan kız gelmiştir :9:

bu gençlerin merakını gidermek için resimli olarak anlatmak mı lazım aslında var ya şu po... lar da öldüm bittim harika bilmem nelerden kaynaklanıyor bunlarda öyle sanıyor ben anlamadım gitti yaw

bence arkidiş gitsin yapsın
sonrada diktirmek için yine bize ugrucaktır:6:

Heyecanlı oluyor bi kerem, evlenince herkes biliyor ama bekarken bir heyecani oluyor :21:

biz evet dersek cinsellikmi yaşıcan
dur kız ramazan gecsin günah işleme:52::52:

Ne alakası var? forum birşeyler paylaşıp öğrenmek için değilmi? böyle saçma bir soruyla karşılaşacağımı tahmin etmem gerekirdi... Neyse bu tür sorularını kendine sakla. ;)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Ne alakası var? forum birşeyler paylaşıp öğrenmek için değilmi? böyle saçma bir soruyla karşılaşacağımı tahmin etmem gerekirdi... Neyse bu tür sorularını kendine sakla. ;)

o sacmalık size ait bayan. evlenmeden cinsellik yaşama merakınız gibi.:ssz:

ah iyiki cinselikle ilgili bir konu açtım buraya.. :D yeni hesabım bu eskisine erişemediğim için bunu açtım.. sanki bu forumda bu tür bir konu ilk açan bir benmişim gibi davranmassanız süper olur kızlar.. boşyere bu tür sohbetlere girmeye gerek yok.. Konu hoşunuza gitmiyorsa yazmazsınız olur biter sizleri zorlayan yok sonuçta. :D

Back
X