• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik oncesi cinsellik?

• Konu Sahibi Konu Sahibi begonn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

begonn

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
269
Puanlar
23
Merhabalar seffaf bir sekilde konuya girmek istiyorum, sevgilimle iki yildir beraberiz yakinlasmalar fazlasiyla oldu ama ilerisi olmadi. O istedigini soyluyor ben de istiyorum ama bunun evlilik oncesi olmasinin bir eksisi olur mu diye de dusunmuyor degilim. Bazi seyleri evlilik heycanina mi biraksam bilemiyorum veya olmasi daha mi iyi acaba. O tamamen bana birakti zorlamiyor. Yorumlarinizi bekliyorum.

Merhabalar seffaf bir sekilde konuya girmek istiyorum, sevgilimle iki yildir beraberiz yakinlasmalar fazlasiyla oldu ama ilerisi olmadi. O istedigini soyluyor ben de istiyorum ama bunun evlilik oncesi olmasinin bir eksisi olur mu diye de dusunmuyor degilim. Bazi seyleri evlilik heycanina mi biraksam bilemiyorum veya olmasi daha mi iyi acaba. O tamamen bana birakti zorlamiyor. Yorumlarinizi bekliyorum.
Yani bizim kültürümüz biraz daha farklı biliyorsun illa ki
Ama herkesin yetiştirilme tarzı çok farklı mesela benim ailemde bu bir problem olurdu ve bende öyle yetiştim
Ama sen bunu problem etmiyorsan ve onunla evlilikte düşünüyorsan olabilir yani ne denir bilemedim

Herkesin doğruları farklı olduğu için tamamen sizin seçimlerinize bağlı bi durum.

Ben adamı test etmeden evlenmezdim ki zaten yakınlaşma varmış seksten kaçma sebebi ne

Kimseyle evlilik yüzde yüz garanti degil aşkinizdan bile ölseniz evlenmeyebilirsiniz (nikah günü bile almis olsaniz) önce bu farkindaliginiz var mi?
Eger varsaaaa yaşamanizda bir sakınca olmaz.
Yoook biz evlilige garanti gozuyla bakiyorduk ayrilinca kullanildim simdi ne yapacagim diye dertlere düsecekseniz baya bir eksisi olur sizin için.

Siz karar verin simdi.

Kimseyle evlilik yüzde yüz garanti degil aşkinizdan bile ölseniz evlenmeyebilirsiniz (nikah günü bile almis olsaniz) önce bu farkindaliginiz var mi?
Eger varsaaaa yaşamanizda bir sakınca olmaz.
Yoook biz evlilige garanti gozuyla bakiyorduk ayrilinca kullanildim simdi ne yapacagim diye dertlere düsecekseniz baya bir eksisi olur sizin için.

Siz karar verin simdi.
evet farkindayim sevgiden yana bir sorun yok ama dediginiz gibi herkesin iliskisi pat diye bitebilir ben de asla %100 gozuyle bakmiyorum.

test etmek derken anlayamadim? kacan kisi de o degil benim nedenini yazdim
Performansı nasıl bunu test etmek. Yani ilerde ayrılırsak diye bakire kalma çabası gibi geldi bana zaten yakınlaşma oluyormuş fazlasıyla. Seçim senin bakire kalayım diyorsan yapma önemsiz diyorsan farkı yok

Performansı nasıl bunu test etmek. Yani ilerde ayrılırsak diye bakire kalma çabası gibi geldi bana zaten yakınlaşma oluyormuş fazlasıyla. Seçim senin bakire kalayım diyorsan yapma önemsiz diyorsan farkı yok
ayrılma gibi bir dusuncem yok ya da bakirelikle de pek ilgili değil sadece bazi seylerin heycani evlilige mi birakilmali diye dusundum

ayrılma gibi bir dusuncem yok ya da bakirelikle de pek ilgili değil sadece bazi seylerin heycani evlilige mi birakilmali diye dusundum
Evliliğin 3. Yılı da sıkılırsın o zaman yani bence önce sonra çok da önemi yok ama kişisel bir konu tabii ki. Uyumlu uyumsuz olduğunu önceden görmek iyi olur benim için açıkçası

verimli bir cinsellikte her tecrübe bir heyecan evlilik olsun olmasın,bakirelik tabun yoksa kalanı pek mühim değil

Hatta daha şeffaf kendimden örnek vereyim 10 senedir birlikte olduğum adamla 4 senedir evliyim,sevgiliyken yetişme şeklimden dolayı herhangi bir bekaret tabum yoktu eşim daha kaçıngandı yine yetişmesi sebebiyle tecrübesi yok değildi ama bana bıraktı ilerletmek için.İleri düzeyde yakınlaşmalarımız oluyordu ama hiçbiri birleşmeye kadar varmıyordu. Evlenince vajinusmus olduğumu öğrendik epey bir efor harcadım bunu yenmek için keşke dedim ben önceden bu işi halletseymişim zaten sevişiyordum farkı ne olacaktı ki? Bir ton stres yetersizlik hissiyle boğuşmamış olacaktım. o yüzden diyorum tabunuz yoksa birbirinize güveniyorsanız -ki zaten sevişiyormuşssunuz bir penatrasyon kısmı eksik- neden olmasın diyorum ben.

Adamına göre eksisi olur
Adamınızi siz bileceksiniz

Bana göre adam beni amiyane tabirle ortada bıraksa da ortada bırakılmış hissetmem, yıkılmam

Hayatiniza aldiginiz insana gore arti ve eksisi olur. Bana gore hicbir eksisi yok, istedin ve yasadin, ayrica buda bir ihtiyac. Cogu erkekte bunu yasamis oluyor zaten. Kendi yasayip , hicbirsey yasamamis birini isteyen insanlari hayatiniza sokmazsaniz sorun yasamazsiniz.

Herkesin kendi bilmesi gerkir verdigi karari.

Bekaret senin icin cok önemliyse, adamla bir kac defa beraber olduktan sonra hevesi kacip baskasini bulursa seni artik basit bulup evlenmezse , el degmenis kiz alirsa buralara gelip aglama.
Cünkü biz buralarda bunlari hep okuduk yüzlerce kez..

Kimiside var, yillarca evlilik disi yasayip deneyip evleniyor ve gayet mutlu oluyor.
Karari kendine ve yasam tarzina göre sen vermeelisin.

Evlenmeden önce denemek lazım denilmiş de ben pek katılmıyorum.Evlillik öncesi cinsellik olmadı bizde.Eşim çok istedi ama ben istemediğim için olmadı.Ten uyuşmazlığımız olmadı aksine sanki özel bir güç önceden ölçmüş denk getirmiş gibi.

Evlenmeden önce denemek lazım denilmiş de ben pek katılmıyorum.Evlillik öncesi cinsellik olmadı bizde.Eşim çok istedi ama ben istemediğim için olmadı.Ten uyuşmazlığımız olmadı aksine sanki özel bir güç önceden ölçmüş denk getirmiş gibi.
ya sevındım adınıza ben de sanırım evlılıge ertelemek ıstıyorum mutluluklar dılerım bır omur <3

ya sevındım adınıza ben de sanırım evlılıge ertelemek ıstıyorum mutluluklar dılerım bır omur <3
Teşekkür ederim canım benim.Sen nasıl olmasını istiyorsan öyle yap.Ben de mutluluklar dilerim size 🌸

Bence gerek yok

yakinlasma dediginiz ne yani ciplak sürtünme falan mi?
eger oyleyse bunu yasayip da hala evlenmeden iliskiye girmemek bana sacma geliyor. sanki ayrilirsan baskasina "elime el degmedi" demek icin paket acilisi yapmamış gibi.
madem herseyi yasadin iliskiyi de yaşa en azindan onun tadini da al, hem adamin performansini görürsün.
tam tatmin olmadığında uzun uzun dikeylemesine durabilen organi belki senin icine girince üçüncü dakikadan sönecek vs bilemezsin ki yasamadan :)
ayrica birlikte olduktan sonra senden uzaklaşacak diye korkuyorsan oyle şerefsiz uzaklassin daha iyi. millet evleniyor nisanliyken oleyim ugruna diyen adamlar evlenip tadini alinca o moda girip uzaklasiyor. oyle olacagina erkenden farkedersin

Back
X