- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
kızlar bazılarınız biliyodur, kayınbabam elini cebine atmaya yanaşmadığı için kayınvalidem de oğlum kredisini çeksin düğününü de yapsın eşyasını da evini de alsın vs vs dediği için, babamın canı çok sıkıldı konuşmaya çağırdı haftaya gelecekler, bu arada babam nişanlımla konuştu işte durumları babam sonra ben babasıyla konuşucam üstüme düşenin bu kadarını yapıcam vs derse ne ala ama yok yanaşmazsa ben irtibaytı keserim irtibatım sadece nişanlın olur dedi sonra ikimizi karşısına alıp bakın hiç canınızı sıkmayın üzülmeye değmez dünya malı için sizin işi bozmaya da değmez ben niişanlını seviyorum memnunum sizde birbirinizi seviyosunuz bu benim için önemli babası annesi hiç umrumda değil, onlar yapmazsa ben yaparım eksiğinizi bırakmam siz dert etmeyin sadece düğününüze gün sayın ben maddi manevi arkanızdayım.
bende önceden böyle bi his yoktu ama şimdi babam böyle düşündüğü için ona minnettarım iyi ki var, düğün gününü düşününce hüzünleniyorum babam nişşanda bile yüzükler takılırken çok hüzünlendi düğünde napıcak üzülür mü ben nasıl babamı bırakıp gidicem o beni çok özler deyip deyip duruyorum kendi kendime... sizde de oldu mu nasıl atlattınız düğünden sonra neler yaşadınız
bende önceden böyle bi his yoktu ama şimdi babam böyle düşündüğü için ona minnettarım iyi ki var, düğün gününü düşününce hüzünleniyorum babam nişşanda bile yüzükler takılırken çok hüzünlendi düğünde napıcak üzülür mü ben nasıl babamı bırakıp gidicem o beni çok özler deyip deyip duruyorum kendi kendime... sizde de oldu mu nasıl atlattınız düğünden sonra neler yaşadınız