evlilik öncesi hepinizde oldu mu

Baban haksiz. Nisanlinin ailesi hic bisey yapmak zorunda degil. Koskoca insanlar evlenmek icin bi yola cikiyosa bireysel olarak bu isi yuklenebilir olmalari lazim. Baban insanlari mecbur birakiyo, yapmazlarsa kusuyo, sizi de dolduruyo bos yere. Iyi niyetli olsa elinden geleni yapar gerisine karismaz.

oturduğun yerden klavyeden çatur çutur sallamak ne kolay öyle, babamın kimseyi doldrduğu yok adam o yapmazsa eşyanıza kadar ben yaparım diyo daha ne desin aaaa ! hem de konumuz bu değil ki

nişanlım polis canım bi iki seneye şark görevi var

Insan alışıyor herşeye ben 4 yıllık evliyim hiç annemgille yasamamisim gibi geliyo,hele bebekte olursa herşeyin o oluyo başta boşluk hissedersin ama alisirsin.
Bu arada Allah tamamına erdirsin,maddiyat hic önemli diil yeterki anlasın mutlu olun,en azından kimsenin sana lafı olmaz şunu yaptık bunu yaptık diye başına kalkamazlar.

babam bi yana dünya bi yana ... :16:
O benim ilk aşkım, hayatımın prensi .. :54:
Evet ayrılık çok zor,yeterki sen mutlu ol. ..:16:

gel canım gel bi dertleşelim :))

Hah geldimm ne güzel dügününüze az kalmış :nazar:
Mutluluklar dilerim

Ya sevgilim ailesine dügün meselesi actı ve babası kendi dügününü kendin yap yuvanı da kendin kur diyor
Benim cok zoruma gidiyor bu durum
Benim babam da erkek tarafı yapmazsa ben yaparım her şeyi diyor
Bu daha cok zoruma gidiyor

Niye benim babam enayi mi :50:
Onlar 5 kurus yardım etmeyip sonra evimize gelecekler evimizde kalacaklar
Düğünümüze gelecekler takacakları takıyı bile sevgilim kredi çekip alacak
Niye sevgilim enayi mi :50:

Ben de bu durumdan muzdaribim
Ve benim ailem aman canları sağolsun demeyecek mutlaka tepki koyacaklar

Maddi durumları da yok değil arabaları var arsaları var
Ve eve çift maaş geliyor kv ve kp adayım memur ve maaşları da fene değil

ben kendim evli değilim ama ablam yakın bir zamanda evlendi.birkaç güne 1 ayları olucak.bizde de baba-kız,anne-kız ilişkileri fazladır.birbirimizden kopamıyoruz.düğün yaklaşıtıkça ne nasıl olacak kimse tutamayacak kendini diye düşünürken hiç öyle olmadı.düğünden önce hepimiz birbirimize söz verdik.düğün günü ağlamayacaktık.öylede yaptık.şenşakrak evden çıktık ve birgüzel düğünümüzü yaptık.sonuçta kız annesinden,babasından ayrılmıyor.gerçi ben ağlamayıda doğru bulmuyorum.düğün gününde kız evden çıkınca ağlamakta neyin nesi? uğursuzluktur.birnevi sınadım ve gerçekten öyle olduğunu anladım.belkide öyle değil ama insanın aklına direk o aşırı ağlamalar geliyor.ablam evlendikten 3 gün sonra bizdeydi zaten ve bugüne kadarda gelip gidiyor.
bu arada ömür boyu mutluluklar.:16:

Selamun aleykum kizlar valla benimde 3 bucuk ayim kaldi :( biyandan cok heyecanliyi yuvam olacagi icin ama hi yandanda o ayrilacagim ani düşünüp üzülüyorum ama Allah tan ben aileme arabayla 10 dakikalik mesafede oturacagim o yuzden bu yonden cok iyi hissediyorum insAllah Rabbim onlari 1 gun aglatacaksakta ömür boyu esimizle mutlu olup onu bu yonden mutlu edebilirz ..

Siz geçen gun kp ve kvnizin gazina gelip anne babasına verip veristiren kisi misiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bazılarınız biliyodur, kayınbabam elini cebine atmaya yanaşmadığı için kayınvalidem de oğlum kredisini çeksin düğününü de yapsın eşyasını da evini de alsın vs vs dediği için, babamın canı çok sıkıldı konuşmaya çağırdı haftaya gelecekler, bu arada babam nişanlımla konuştu işte durumları babam sonra ben babasıyla konuşucam üstüme düşenin bu kadarını yapıcam vs derse ne ala ama yok yanaşmazsa ben irtibaytı keserim irtibatım sadece nişanlın olur dedi sonra ikimizi karşısına alıp bakın hiç canınızı sıkmayın üzülmeye değmez dünya malı için sizin işi bozmaya da değmez ben niişanlını seviyorum memnunum sizde birbirinizi seviyosunuz bu benim için önemli babası annesi hiç umrumda değil, onlar yapmazsa ben yaparım eksiğinizi bırakmam siz dert etmeyin sadece düğününüze gün sayın ben maddi manevi arkanızdayım.

bende önceden böyle bi his yoktu ama şimdi babam böyle düşündüğü için ona minnettarım iyi ki var, düğün gününü düşününce hüzünleniyorum babam nişşanda bile yüzükler takılırken çok hüzünlendi düğünde napıcak üzülür mü ben nasıl babamı bırakıp gidicem o beni çok özler deyip deyip duruyorum kendi kendime... sizde de oldu mu nasıl atlattınız düğünden sonra neler yaşadınız

Nisan saka gibi gelip geciyor da Ben dugunden sonra aniden cok uzuldum, babam, annem, kardesim aniden ciktilar hayatimdan. Ustelik severek de evlendim. Hala ailemi cok ozluyorum. Belki de onlardan cok uzakta oldugum icindir. Hala eve gittigimde onlari cok ozledigimi ve sevdigimi dusunuyorum. Keske hep beraber yasasaydik, hic ayrilmadaydik diyorum.

Damadin ailesini kendi ailenizden önde tuttunuz agzinizs geleni saydiniz. Orada da demistik, pismsn olursunuz diye.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

"Kayınvalidemi çağırmışlar, oturmaya. Braz hoş beşten sonra konumuza gelelim demişler. Kayınvalideme yok düğünün tüm masraflarını siz karşılayın, kim ne takacak, bilmem ne bilmem ne. Onlarında durumu yok sadece mobilya ve beyaz eşyayı karşılayabilecekler kadında böyle demiş o öyle dedikçe üstüne gitmişler."

Karıştırıyomuyum diye baktım ama senin konunmuş.
Ben anlamadım hem kayınvalidenlere hak veriyosun maddi durumları yok diye, hem de bu konunda kızıyosun.
Sanırım kafan karışık:44:

"Kayınvalidemi çağırmışlar, oturmaya. Braz hoş beşten sonra konumuza gelelim demişler. Kayınvalideme yok düğünün tüm masraflarını siz karşılayın, kim ne takacak, bilmem ne bilmem ne. Onlarında durumu yok sadece mobilya ve beyaz eşyayı karşılayabilecekler kadında böyle demiş o öyle dedikçe üstüne gitmişler."

Karıştırıyomuyum diye baktım ama senin konunmuş.
Ben anlamadım hem kayınvalidenlere hak veriyosun maddi durumları yok diye, hem de bu konunda kızıyosun.
Sanırım kafan karışık:44:

insanların açıklarının peşinde koşmayı ne çok seviyorsunuz ama bakın o alıntıladığınız satırlarda "babam" la ilgili tek cümle yok ne hikmetse kendinizi haklı çıkarcak başka satırlar bulun en iyisi komik duruma düşmeyin, neyse benim kızmamın sebebi o değil, annemlere evet o konuda kızıyorum ama o olaydan sonra o kadar çok olay oldu ki....

insanların açıklarının peşinde koşmayı ne çok seviyorsunuz ama bakın o alıntıladığınız satırlarda "babam" la ilgili tek cümle yok ne hikmetse kendinizi haklı çıkarcak başka satırlar bulun en iyisi komik duruma düşmeyin, neyse benim kızmamın sebebi o değil, annemlere evet o konuda kızıyorum ama o olaydan sonra o kadar çok olay oldu ki....
Daha onceki konularda da kpden para istemissiniz ev icin siz de bedavaya gitme niyetinde degilmissiniz anlasilan

Öncelikle haddimizi bilerek cevap yazarsak sevinirim.
Seni tanıyo muyum ki açığını aramaya çalışayım ne yazdıysan o birin yanına üç mü katmışım?
Ben sana kafan karışık sanırım dedim farkındaysan... O konunda kendin demişsin erkek tarafının durumu yok diye hatta ailen bu konunda olduğu gibi tepki verince sen ailene kızmışsın.
Ee şimdi ne değişti? Erkek tarafına miras mı kaldı?
Durup bi'öyle bi'böyle yazınca acaba hangimiz komik duruma düşüyoruz?

Bu arada moda oldu zaten konu açıp cevaplarda konu sahibini pışpışlamazsak hemen tüü.

Back
X