- 15 Haziran 2016
- 7.888
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.988
- 348
- 39
- Konu Sahibi Darknessday
Ben mi size fesat art niyetli dedim?Eğer konumu okursanız görümcem evimin yanından ev bakıyor nasıl vazgeçirebilirim yardım!! YAZMADIM. Böyle yazsaydım evet fesat kötü niyetli ve ben kimim ki? Diyebilirdiniz bana. Ben gayet iyi niyetli ailesini henüz tanımadığımı ve evli olan üyelerden yorumlarını beklediğimi düşüncemin yanlış olup olmadığını sordum. Keza herkes gayet insani ve kibar bir dille düşüncemin yanlış olduğunu söylediler bende hak vererek bu düşüncemden sıyrıldım. Ama size sormak istiyorum niye fesatsın art niyetlisin gibi hiç tanımadığınız birine yükleniyorsunuz? Kötü olmak çok kolay siz iyi olun hoşgörülü olun sizden akıl isteyen birine fesat ve art niyetli derseniz bir ömür siz de mutsuz olursunuz benden demesi..
Nerede dedim lütfen gösterin!
Ben size nasıl bir kötülük yaptım?
Siz demediniz mi ablası evimin yakınından ev bakıyor ben istemiyorum bunu eş adayıma söyleyeyim mi diye? Bu nedemek oluyor, ablana söyle bizim evin yakınına taşınmasın ben istemiyorum demek olmuyor mu? Eeee bu neye varıyor, kadının hayatına burnunu sokmaya değil mi?