Evlilik öncesi korkum

Mesela erkek arkadaşınızın hangi davranışları veya sözleri x20 kat daha düşkün olduğunu size düşündürdü? Bu kısmı detaylı yazarsanız belki daha iyi yorumlanabilir..
Yani çok spesifik aslında geçirdiğim onca zamana dayanarak söylüyorum en küçük örneği vereyim haftanın 2 3 günü gündüz saatlerinde yanyanayız ve en az 2 3 defa arar annesi veya o arar ablası da aynı şekilde nerde olduğumuz ne yaptığımız hep bilinir belki sorun değil ama aklıma takılıyor sadece kendisine belli etmedim tabi bu düşüncelerimi

Amin inşallah çok sağolun

Ffg

keşke bir abim olsaydı. Babam var ama o çok kendi halinde biridir cami ve ev arasında gidip gelir. Yok bizim yaşayacağımız ev belli de ablası bizim yaşayacağımız yakın evlere bakıyor sadece. Aslında ben misafiri çok severim ailesine samimi olmakta isterim yemek yapmayıda ama dengeyi kuramazsam sorun çıkarsa dönüşü olmazsa diye kemirip duruyorum kendimi düğün yazın olursa zaman yaklaştı diye bu kuruntulara kapılıyorum hep
20 kat duskun derken?

benim esimin ailesi de birbirine cooook duskun ama cok gorgulu saygili insanlar. mutlaka haberli gelirler, bana is yaptirmamaya calisirlar, maddi meselerde hak gecmesin diye cok dikkat ederler vs vs.

Yani çok spesifik aslında geçirdiğim onca zamana dayanarak söylüyorum en küçük örneği vereyim haftanın 2 3 günü gündüz saatlerinde yanyanayız ve en az 2 3 defa arar annesi veya o arar ablası da aynı şekilde nerde olduğumuz ne yaptığımız hep bilinir belki sorun değil ama aklıma takılıyor sadece kendisine belli etmedim tabi bu düşüncelerimi
🤭 Benimki her gün arıyor ve görüşüyor. Ailesindeki kadınlara değer veriyor, onlara nasıl davranıyorsa ve kolluyorsa bana da öyle davranıyor. Her şey güzel olacak senin adına umarım, bu korkulacak bir ayrıntı değil 🙏🏻🤗

🤭 Benimki her gün arıyor ve görüşüyor. Ailesindeki kadınlara değer veriyor, onlara nasıl davranıyorsa ve kolluyorsa bana da öyle davranıyor. Her şey güzel olacak senin adına umarım, bu korkulacak bir ayrıntı değil 🙏🏻🤗
Gerçekten beni anlayarak yazdığınız için teşekkürler. Art niyetli davranmamak için konuyu açtım zaten sizlerin tecrübeleri kafamdaki bu düşünceleri silmesi adına iyi geldi

Yok ablası iyi biri gibi ama bir iki defa gördüm ve özel günlerde mesaj atıyor iyi biri ama burda okuduğum mesajlarda hep kv lerin evlilik sonrası değiştiğini okudum. Sevgilim ailesine aşırı düşkün beni biraz da korkutan bu sorun yaşarsak yalnız kalmaktan korkuyorum bir başına
O zaman sadece size yakın muhitten ev bakıyor diye ablasına kurulmanız biraz saçma değil mi?

İşte saçma dimi bunu soruyorum aslında sizin bunu yazmanız bile bana destek aslında
Ya bu işler birazda şans belki kanlı bıçaklı olursunuz belki de canciğer belli olmaz.
Gözüne batan şeyler yoksa şimdiden soğuk gidip insanları kendine düşman etme derim.
Mesafeni başından çizersen eğer sonrasında daha az sorun yaşarsın bence.
Sevgililik ya da nişanlılık döneminde çok gelip gitme mesela.
Nişanlınlada şimdiden konuşabilirsin bu konudaki düşüncelerini.

bence cok optimistik pembis olmayin, gozlemeye calisin. yukaridaki uyelerin dedigi gibi hemen gard almayin ama biraz daha dusunun bence. eger hiiiiic cekemem diyorsaniz o zaman bu yola cikmayin bence (mesela her gun konusmasi cok gicik vs diyecekseniz)

bence cok optimistik pembis olmayin, gozlemeye calisin. yukaridaki uyelerin dedigi gibi hemen gard almayin ama biraz daha dusunun bence. eger hiiiiic cekemem diyorsaniz o zaman bu yola cikmayin bence (mesela her gun konusmasi cok gicik vs diyecekseniz)
Yani bu seviyeyi çekerim napiyim seviyorum ve bana gerçekten çok değer veriyor ama sakince bekleyip aşırı samimi olmadan arada bir görüşerek devam edicem galiba tüm yazılanlardan bunu anladım

Yani bu seviyeyi çekerim napiyim seviyorum ve bana gerçekten çok değer veriyor ama sakince bekleyip aşırı samimi olmadan arada bir görüşerek devam edicem galiba tüm yazılanlardan bunu anladım
simdi cekerim diyorsun ama evlendikten sonra iliskiniz oturunca, ayni dusunmeyebilirsin... bence sen hemen evleneyim diye acele etme, gozlemlemeye devam et.

Annem yakın zamanda vefat etti. Görüştüğüm kişiyle ciddi düşünüyorum. Onun ailesi ve benim ailem birbirimize arabayla 6 7 dk mesafe içinde. Ben ve erkek arkadaşım çalışan insanlarız. Yazın düğün bile olabilir. Ancak kendimi annesiyle ve ablasıyla ilgili düşüncelerimden alıkoyamıyorum. Ya hep gelmek isterse? Ya hep huzur bozarsa? Sürekli forumdaki kv görümce olaylarını okuyorum. Erkek arkadasımın ablası şimdi erkek arkadasımın aldığı ve bizimde yaşayacağımız eve çok yakın evlere bakıyor buna da içimden sinir oluyorum. Hata mı ediyorum? sevgilime söylemeli miyim bu durumu ablasının bu kadar yakın olmasını istemediğimi? Yada yakın olması problem olur mu sizce? Aynı sokakta olsa mesela?
Siz evinizi ablasina yakin aliyor olsaniz erkek arkadasiniza soyleyin ama ablasi aliyor. Nerden alacagina karisamazsiniz.
Ilerde sorun yasayabilir misiniz?evet olabilir ama olmaya da bilir. Simdiden icinizi karartmayin.
Bastan sinirlarinizi cizin.

Bazı eylemler hayatın olağan akışı zaten , kayınvalidenin oğlunun evine gelmek istemesi vs e tabi kii aşırıya kaçırmadığı sürece , ama daha evlenmeden bunun hesabını yapmayın ..
Mesafenizi ve tavrınızı korursanız çok da sıkıntı olmayacaktır.
Her eş ailesi kötü olacak diye bir kaide de yok bu arada. :KK66:

Bazı eylemler hayatın olağan akışı zaten , kayınvalidenin oğlunun evine gelmek istemesi vs e tabi kii aşırıya kaçırmadığı sürece , ama daha evlenmeden bunun hesabını yapmayın ..
Mesafenizi ve tavrınızı korursanız çok da sıkıntı olmayacaktır.
Her eş ailesi kötü olacak diye bir kaide de yok bu arada. :KK66:
Son düşüncem de aynen sizin dediğiniz gibi günün özeti :)

Annem yakın zamanda vefat etti. Görüştüğüm kişiyle ciddi düşünüyorum. Onun ailesi ve benim ailem birbirimize arabayla 6 7 dk mesafe içinde. Ben ve erkek arkadaşım çalışan insanlarız. Yazın düğün bile olabilir. Ancak kendimi annesiyle ve ablasıyla ilgili düşüncelerimden alıkoyamıyorum. Ya hep gelmek isterse? Ya hep huzur bozarsa? Sürekli forumdaki kv görümce olaylarını okuyorum. Erkek arkadasımın ablası şimdi erkek arkadasımın aldığı ve bizimde yaşayacağımız eve çok yakın evlere bakıyor buna da içimden sinir oluyorum. Hata mı ediyorum? sevgilime söylemeli miyim bu durumu ablasının bu kadar yakın olmasını istemediğimi? Yada yakın olması problem olur mu sizce? Aynı sokakta olsa mesela?
Başta konuş ki sonradan sorun olmasın canm sen başta böyle degildin ne değişti derler evlilik çok farklı bişey. Eğer bu senin için problem olacaksa bu uygun bı dille söyleyebilirsin. Ha yok söyledikten sonra olmaz derse de inat yapma bence çünkü zaten çalışıyorum dedin en fazla kaç gün gelebilir ki

Görümcem ve benim özelliklerimi yanyana koy , nasıl sence bu iki kişi de yüz kişiden 99u felaket , kanlı bıçaklıdırlar der. Din, mezhep, ırk, siyasi görüş, hayat görüşü, hobiler, film dizi zevki herşey ama aklına gelen herşey birbirine zıt. Farklı da değil zıt. Ama biz iyi anlaşırız 😄 Çünkü her ikimizde onun hayatı beni ilgilendirmez düşüncesindeyiz ve ortak olan noktamız için birbirimize saygılıyız. Sana yakın olacak diye kötü olacak değil. Kendini kötüye şartlama.

Back
X