- Konu Sahibi Kararsiz93
Ben demiştim. Konuşurken söylemiştim. O da, ben neden senin telefonunu alayım, öyle şeylerden hoşlanmam ve telefonunu kurcalamam demişti. Sağolsun Allah razı olsun sözünün arkasında durdu. O da bana diyebilirdi. söylese kendim de öyle düşündüğüm için anormal karşılamazdım. sonrasında ilişkimiz böyle şekillendi. hiçbirimiz diğerinin özel alanını ihlal etmedik. şu da var biz +40 yaşlardayız. genç değiliz. belki çok genç olsak böyle düşünmeyebilirdik. yaşla ilgisi var mı bilemedim. çok olgun ve durgunuz.Şimdi sana tamamen katılıyorum. Ama sen evlisin. Şu an evli olarak bu yorumu yapıyorsun. Eşin diyelim senle evlenmeden önce sana dese ki telefonumun kurcalanmasını istemem. Demez misin sen hayırdır? Beni ne tanıyorsun da bunu peşinen söylüyorsun? Ya da ben senin telefonunu neden kurcalayayım. İnsan tanımadığı biri için bunu söylemez. Ya da umrunda değilse telefon söyleme gereği de duymaz.
Ben de senin gibiyim. Telefonu ortalığa atıyorum. Eşim de öyle. Ama alıp da bir gün telefonlarımıza baktığımız yok. Hiç de evlenmeden önce demedik yani telefonumun kurcalanmasını istemem diye. Bence şüpheli.