- 1 Aralık 2014
- 271
- 234
- 53
Sehir efsane si olurmu hiç... d.k. haplarinin bariz bi şekilde dr.lar anlatıyorlar yan etkilerini.. faydasida var tabiki ama zararları daha fazla... ben i ölüme goturuyodu nerdeyse.. damar tıkanıklığı yapiyo bazi insanlarda.... biraktim da toparladim 1 ayda... 2.si cok kilo aldiriyo...Hapın yan etkileri dediğiniz nedir? Doktordan mı aldınız bu bilgiyi? Şehir efsanesi kaynıyor ortalık.
İlk cinsel tecrübesi olacakların prezervatif kullanması pek mantıklı değil bence.
2 sene hap kullandım, evlenmeden 2 ay önce falan başladım hatta. Ben iğne için gitmiştim ama doktor hap önerdi ve hapın aslında faydalarının da olduğunu söyledi. Sivilce engelleme, adet düzenini sağlama, kist oluşumunu engelleme gibi. Tabi ki vücuda uzun süreli kimyasal yüklemek mantıklı bir seçenek değil ama öyle tüylenme, kilo alma, doğurganlığı kaybetme gibi sorunlar yaşamadım.
Siz yan etkisini gormediniz diye sehir efsanesi olarak adlandiramazsiniz.... her insanin bünyesi farklidir... insalari yanlis yonlendirmeyelim lütfen...