nişanlımla uzun zamandır birlikteyiz ve 2 yıldırda nişanlıyız bu zamana kadar gayet iyi anlaştık rahatsızlık geçirdim o dönemde de yanımdaydı ama son 2 aydır didişmekten başka bişey bişey yapmıoruz düğüne bir ay kaldı ama biz dün düğünü ertelemekten yada ayrılmaktan söz ediyoduk bugünde bişeyi çözmüş deiliz sorun da şu eşyaları biraz ucuz almak istiyor bende bu tarz şeyler sık alınamıyacağı için birazcık iyi olsun istedim o da sıfır borçla evlenelim diyo tamam ona da hak veriyorum borcumuz olmazsa daha rahat geçiniriz ama üslubu beni rahatsız etti bana sen memnuniyetsin dedi ilerdede böyle yaparsan diye korkuyorum dedi canım çok sıkıldı beni anlamıyor ben memnuniyetsiz deilim sadece bazı şeyler bir kez olduğu için özeniyorum hatta çok beğendiğim bi gelinlik vardı çok pahalıydı biraz daha aradım araştırdım hem onun bütçesine hemde kendi zewkime uygun olanı buldum elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama olmuyor galiba birbirimizi anlıyamıyoruz çaresiz kaldım annemlerin hiç bişeyden haberi yok ne yapcam ben