Evlilik öncesinde ve evlilikte cinsel istek neden farklı olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kuf

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
7.313
19.530
448
Herkese merhaba.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere evlilik öncesi ve evlilikteki cinsel istek konusunda oluşan farktan konuşmak istiyorum.

Flört döneminde çok istekli olan hatta size tapan bir adam evlendikten sonra neden aynı şekilde davranmaz?
Bunu kısaca "Artık elinin altında da ondan." cümlesiyle açıklayabilir miyiz cidden ya?
Konuştuğumda iş stresi, maddi kaygılar gibi cevaplar alıyorum ama önceden de vardı tüm bunlar. Şimdi ne değişti?
Benzer bir durum yaşayan var mı? Fikrinizi ve çözüm önerilerinizi öğrenmek isterim.

Valla evlenmeden önce bizde huhuuuvvv ölüp bitiyorduk birbirimize evlendikten sonra normale döndü istekler yani neden böyle bilmiyorum tabii
Aşağı yukarı herkes yaşıyor mu yani?

Süreklı kendılerını tatmin ettıklerı için sadece o yolu bılıolar.Evlenınce gercek ılıskıden bihaber oldukları için hüsran oluo.Yani şöyle anlatayım benim boşandığım eşimse sevgılı ve nişanlıyken daha çok ısteklıydık.Evlendık sadece kendını tatmın edıodu bahanesıde sen çok guzelsın guzellıgın karsısında kendımden gecıorum.Tek taraflı sex olmuo.Adamlar yıllarca kendını tatmın ettıgı ıcın sizide dusunmuolar.Emınım kısacık suruodur cınsellıgınız.

Benden önce de uzun süren bir ilişkide cinsellik yaşamış bir adam. Evlenmeden önce biz de çok iyiydik. Kısa falan surmuyordu. Bilmeyen adam değil yani.

Benden önce de uzun süren bir ilişkide cinsellik yaşamış bir adam. Evlenmeden önce biz de çok iyiydik. Kısa falan surmuyordu. Bilmeyen adam değil yani.
Tam anlamıyla cinsellik yaşıomuydunuz?O zaman biraz onun sızı arzulamasını saglayın.Bıraz ozletın kendınızı.Elımın altında dıye dusunuo buyuk ıhtımalle.

Tam anlamıyla cinsellik yaşıomuydunuz?O zaman biraz onun sızı arzulamasını saglayın.Bıraz ozletın kendınızı.Elımın altında dıye dusunuo buyuk ıhtımalle.
Yani hemen hemen diyeyim. İyi de o kadar açık bir iletisimimiz var ki ozletmeye çalışmak falan çok zor benim için...

Yo hayır farklı olmuyor.
İstekli olan hep istekli oluyor,istemeyen çok istemiyor.
Ama bir süre sonra rutine biniyor,onda hem fikiriz.

Her zamani senle oldugu icin Gayet normal aksam taytini giy guzel bi halıları gırgırla Şaka bi yana gayet normal canim sevgiliyken senle zamanlari kısıtlıydı

Ya bu gırgır muhabbeti hep yapılıyor, ben kaçırmışım o konuyu. Çok merak ettim, nedir bu gırgır olayı?

Ya bu gırgır muhabbeti hep yapılıyor, ben kaçırmışım o konuyu. Çok merak ettim, nedir bu gırgır olayı?
Leoparli tayti giyip eline girgiri aldigini dusun sonra kocanin gozunu onu ne gec yerleri girgirla hesabi canim istemeyen koca yoktur herhalde karisini oyle gorup tabi tecrube etmedim henuz gerek duymadim ama yapanlar ise yaradi diyo

Ben bunu seviyeye bağlıyorum, evli değilken haftada bir görüşüyordun mesela libidosu daha yüksek oluyor haliyle.
Evliyken 2-3 günde bir görüşüyo olduğundan e haliyle zamandan kaynaklı bir libido seviyesinde azalma oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…