Aşağı yukarı herkes yaşıyor mu yani?Valla evlenmeden önce bizde huhuuuvvv ölüp bitiyorduk birbirimizeevlendikten sonra normale döndü istekler yani neden böyle bilmiyorum tabii
Yani isteksizlik demeyelim de artık normalleşiyor sürekli yaşıyor artık önceden zordu anlasanaaAşağı yukarı herkes yaşıyor mu yani?
İlla yasak mı olmalı yahuYani isteksizlik demeyelim de artık normalleşiyor sürekli yaşıyor artık önceden zordu anlasanaa
Ay sorma o gecelik şeyi her erkek mi aynı olurİlla yasak mı olmalı yahuÖnceden öpmem yeterdi şimdi seksi çamaşırlar giymem lazım illa. Pff.
Benden önce de uzun süren bir ilişkide cinsellik yaşamış bir adam. Evlenmeden önce biz de çok iyiydik. Kısa falan surmuyordu. Bilmeyen adam değil yani.Süreklı kendılerını tatmin ettıklerı için sadece o yolu bılıolar.Evlenınce gercek ılıskıden bihaber oldukları için hüsran oluo.Yani şöyle anlatayım benim boşandığım eşimse sevgılı ve nişanlıyken daha çok ısteklıydık.Evlendık sadece kendını tatmın edıodu bahanesıde sen çok guzelsın guzellıgın karsısında kendımden gecıorum.Tek taraflı sex olmuo.Adamlar yıllarca kendını tatmın ettıgı ıcın sizide dusunmuolar.Emınım kısacık suruodur cınsellıgınız.
Tam anlamıyla cinsellik yaşıomuydunuz?O zaman biraz onun sızı arzulamasını saglayın.Bıraz ozletın kendınızı.Elımın altında dıye dusunuo buyuk ıhtımalle.Benden önce de uzun süren bir ilişkide cinsellik yaşamış bir adam. Evlenmeden önce biz de çok iyiydik. Kısa falan surmuyordu. Bilmeyen adam değil yani.
Biz ne giydirelim peki onlara?Ay sorma o gecelik şeyi her erkek mi aynı olur
Vay arkadaş. O zaman her gün başka kılığa gireyim de merak etsin.Eee evlenmeden önce bilmiyo, gizli, merakk konusu ,cekici ,acabaa nasil acabaaa diyee dusunup duruyooo
Sonraaa meraki geciyo cekicilik bitiyo bu kadarr :)
Yani hemen hemen diyeyim. İyi de o kadar açık bir iletisimimiz var ki ozletmeye çalışmak falan çok zor benim için...Tam anlamıyla cinsellik yaşıomuydunuz?O zaman biraz onun sızı arzulamasını saglayın.Bıraz ozletın kendınızı.Elımın altında dıye dusunuo buyuk ıhtımalle.
Her zamani senle oldugu icinGayet normal aksam taytini giy guzel bi halıları gırgırla Şaka bi yana gayet normal canim sevgiliyken senle zamanlari kısıtlıydı
Ya bu gırgır muhabbeti hep yapılıyor, ben kaçırmışım o konuyu. Çok merak ettim, nedir bu gırgır olayı?
Ayy en anlamlı cevap sizden gelecek bence.Bizim de tam tersi oldu. Herif delirdi ben sogudum. Herkesin bi derdi var durur icerisinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?