Leoparli tayti giyip eline girgiri aldigini dusun sonra kocanin gozunu onu ne gec yerleri girgirla hesabi canim istemeyen koca yoktur herhalde karisini oyle gorup tabi tecrube etmedim henuz gerek duymadim ama yapanlar ise yaradi diyo
Ayy en anlamlı cevap sizden gelecek bence.
Neden sogudunuz?
Leoparli tayti giyip eline girgiri aldigini dusun sonra kocanin gozunu onu ne gec yerleri girgirla hesabi canim istemeyen koca yoktur herhalde karisini oyle gorup tabi tecrube etmedim henuz gerek duymadim ama yapanlar ise yaradi diyo
Olduğunda çok güzel oluyor ama işte sıklık konusunda sıkıntı var. Demek ki sizin gibi düşünüyor o da. Çözümü de yok. Alisacagiz o zaman ne yapalım.bir sebebi yok aslinda, nisanliyken boyle kacak gocek gorusmek daha heyecanliydi sanirim. Bennbiraz heyecan seviyorum. Rutine binince gorev gibi gelmeye basladi. Ama esimi cok seviyorum, cok da mutlu oluyorum ozel biseyler paylasinca. Hatta oyle eskisi gibi atesli bile olmasa birseyler olmadiginda eksik hissediyorum. sadece eskisi gibi gorur gormez birseyler olmuyor. O kadar...
Sevgiliyken ben isterdim daha çok merak vardı evlilik gibi değil sonuçta yan yana olsanda herşeye Özlem vardı. sonra evlendik oldu bitti sonra çok anormal birşey olarak gördüm birleşme olayını ben soğudum her gün başım ağrıyodu napim amaçok saçma boş geliyordu zamanla sen 2 dk zevk alacaksın diye ben oje makyaj çıkarıp abdest almak zorunda mıyım hergün diyodum valla kızmayın da bu ihtiyaç duyulacak birşey değil hiç bana göre niye böyle düşünüyorum bilmiyorum
Olduğunda çok güzel oluyor ama işte sıklık konusunda sıkıntı var. Demek ki sizin gibi düşünüyor o da. Çözümü de yok. Alisacagiz o zaman ne yapalım.
Kaçtıkça üstüme inatla gelmesi bundan demek ki :)))bazen bizimki kaçıyo benden o zaman bi tatlı geliyo gözüme sormasanırım biraz oynak işveli koca istiyom ben
Tekrar düşündüm de bizim evlilikte bişeyler ters gidiyo sanki
Ay ben öyle bişey yapsam eşim, napıyosun kalk belin ağrıyacak süpürge açayım falan derLeoparli tayti giyip eline girgiri aldigini dusun sonra kocanin gozunu onu ne gec yerleri girgirla hesabi canim istemeyen koca yoktur herhalde karisini oyle gorup tabi tecrube etmedim henuz gerek duymadim ama yapanlar ise yaradi diyo
gizli kaçamak olmadığı için...Herkese merhaba.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere evlilik öncesi ve evlilikteki cinsel istek konusunda oluşan farktan konuşmak istiyorum.
Flört döneminde çok istekli olan hatta size tapan bir adam evlendikten sonra neden aynı şekilde davranmaz?
Bunu kısaca "Artık elinin altında da ondan." cümlesiyle açıklayabilir miyiz cidden ya?
Konuştuğumda iş stresi, maddi kaygılar gibi cevaplar alıyorum ama önceden de vardı tüm bunlar. Şimdi ne değişti?
Benzer bir durum yaşayan var mı? Fikrinizi ve çözüm önerilerinizi öğrenmek isterim.
Herkesin kendi tercihi istegi tabi çokta guzel biz ilk zamanlar öyleydik simdi evde iki bebe varAy ben öyle bişey yapsam eşim, napıyosun kalk belin ağrıyacak süpürge açayım falan derBence bu olay genel insan libidosuyla ilgili bişey. Biz 6 yıldır aynı yataktayız hiç öncesi-sonrası farkı yaşamadık. Gecelik, şu bu ben çok severim ama eşim birazdan çıkarıcağın şeyi hiç giymeye uğraşma kafasında. Kızlar böyle özelleri açmak huyum değildir ama yatarken giysi giymemek bizim sırrımız olabilir belki bilemiyorum
Evde biz de öyle gezmiyoruz tabikiHerkesin kendi tercihi istegi tabi çokta guzel biz ilk zamanlar öyleydik simdi evde iki bebe vardüsünemiyorum o hal durdugumu
Aynı şeyi bende söyler oldum eşimebazen bizimki kaçıyo benden o zaman bi tatlı geliyo gözüme sormasanırım biraz oynak işveli koca istiyom ben
Tekrar düşündüm de bizim evlilikte bişeyler ters gidiyo sanki
Kışın bile mi.Evde biz de öyle gezmiyoruz tabikiBenim sabahlığım yatağın başında durur kalkarken takıveriyorum üstüme, ama tabi çocuk odaya girip çıkıyosa biraz sıkıntı olur. Çocuk olursa odaya kapı çalmadan girmemeyi öğretmek ilk işim olabilir Tabi öyle bişey mümkünse Ben bekarken de öyleydim çocukken de öyleydim. Üzerimde çamaşır hariç bi giysiyle yatsam bile uyuyamıyorum zor uyuyorum, hadi yanlışlıkla uyusam gece uykumda (uykum ağırdır) çıkarıyorum Değişik bi türüm bu konuda
Her zamani senle oldugu icinGayet normal aksam taytini giy guzel bi halıları gırgırla Şaka bi yana gayet normal canim sevgiliyken senle zamanlari kısıtlıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?