Evlilik öncesinde ve evlilikte cinsel istek neden farklı olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Leoparli tayti giyip eline girgiri aldigini dusun sonra kocanin gozunu onu ne gec yerleri girgirla hesabi canim istemeyen koca yoktur herhalde karisini oyle gorup tabi tecrube etmedim henuz gerek duymadim ama yapanlar ise yaradi diyo

Ay o nasıl fantezi ya
Teşekkür ederim çok aydınlandım şu an

Oncelikle zannımca merak duygusu bitiyor.cunku heran yaninda olan biri esin.
Evli olmadan onceki arzu baska oluyor isin icine ozlem vs giriyo cunku.

Ayy en anlamlı cevap sizden gelecek bence.
Neden sogudunuz?

bir sebebi yok aslinda, nisanliyken boyle kacak gocek gorusmek daha heyecanliydi sanirim. Bennbiraz heyecan seviyorum. Rutine binince gorev gibi gelmeye basladi. Ama esimi cok seviyorum, cok da mutlu oluyorum ozel biseyler paylasinca. Hatta oyle eskisi gibi atesli bile olmasa birseyler olmadiginda eksik hissediyorum. sadece eskisi gibi gorur gormez birseyler olmuyor. O kadar...

Leoparli tayti giyip eline girgiri aldigini dusun sonra kocanin gozunu onu ne gec yerleri girgirla hesabi canim istemeyen koca yoktur herhalde karisini oyle gorup tabi tecrube etmedim henuz gerek duymadim ama yapanlar ise yaradi diyo

ya su fantezileri toparladiginiz bi kaynak filan var mi azcik faydalanalim

Sevgiliyken ben isterdim daha çok merak vardı evlilik gibi değil sonuçta yan yana olsanda herşeye Özlem vardı. sonra evlendik oldu bitti sonra çok anormal birşey olarak gördüm birleşme olayını ben soğudum her gün başım ağrıyodu napim ama çok saçma boş geliyordu zamanla sen 2 dk zevk alacaksın diye ben oje makyaj çıkarıp abdest almak zorunda mıyım hergün diyodum valla kızmayın da bu ihtiyaç duyulacak birşey değil hiç bana göre niye böyle düşünüyorum bilmiyorum

Olduğunda çok güzel oluyor ama işte sıklık konusunda sıkıntı var. Demek ki sizin gibi düşünüyor o da. Çözümü de yok. Alisacagiz o zaman ne yapalım.

gardaşım bi şeye ihtiyacın var mı gardaşım

Olduğunda çok güzel oluyor ama işte sıklık konusunda sıkıntı var. Demek ki sizin gibi düşünüyor o da. Çözümü de yok. Alisacagiz o zaman ne yapalım.

bazen bizimki kaçıyo benden o zaman bi tatlı geliyo gözüme sorma sanırım biraz oynak işveli koca istiyom ben

Tekrar düşündüm de bizim evlilikte bişeyler ters gidiyo sanki

Şuan bu dertten kafayı yemek üzere olan biri olarak danışmak istiyorum ben de. Benim de eşim hergün olsa yok demeyecek ve ben bana ellmeyen yılanbin yaşasın modundayım. İşin sonu cinselliğe gidecek diye sarılmaya bile korkuyorum. Zevk aldığım iatediğim olmuyor mu oluyor ama ayda 1 2 kez. Yani hergün veya haftada 2 3 keze ne gerek var modundayım. Ve bu aramızda büyük sorunlara doğru yol alıyor. Bana da istekli olma noktasında el atsanız :)

Ay ben öyle bişey yapsam eşim, napıyosun kalk belin ağrıyacak süpürge açayım falan der Bence bu olay genel insan libidosuyla ilgili bişey. Biz 6 yıldır aynı yataktayız hiç öncesi-sonrası farkı yaşamadık. Gecelik, şu bu ben çok severim ama eşim birazdan çıkarıcağın şeyi hiç giymeye uğraşma kafasında. Kızlar böyle özelleri açmak huyum değildir ama yatarken giysi giymemek bizim sırrımız olabilir belki bilemiyorum

Sanirim evlenmeden once cinselliği yasamayan ciftlerde oluyor bu, adam da kadin da iliskiyi farkli hayal ediyor ve evlendikten sonra umdugunu bulamayinca hayal kırıklığına uğruyor, sonrası tatminsizlik, sadece gorev icabi ilişkiye girme vs.
Ama evlenmeden once duzenli cinsel yasami olup tum beklentileri uyusmasina rağmen evlendikten sonra cinsel anlamda birbirinden uzaklasan cifler varsa burda organik bir sorun olmasi muhtemel.

1- önceden yasaktı yasaklar cazip gelir Yasak olduğu için de daha heyecan vericiydi
2- önceden bir ev ve aile sorumluluğu yoktu

gizli kaçamak olmadığı için...

Herkesin kendi tercihi istegi tabi çokta guzel biz ilk zamanlar öyleydik simdi evde iki bebe var düsünemiyorum o hal durdugumu

Herkesin kendi tercihi istegi tabi çokta guzel biz ilk zamanlar öyleydik simdi evde iki bebe var düsünemiyorum o hal durdugumu
Evde biz de öyle gezmiyoruz tabiki Benim sabahlığım yatağın başında durur kalkarken takıveriyorum üstüme, ama tabi çocuk odaya girip çıkıyosa biraz sıkıntı olur. Çocuk olursa odaya kapı çalmadan girmemeyi öğretmek ilk işim olabilir Tabi öyle bişey mümkünse Ben bekarken de öyleydim çocukken de öyleydim. Üzerimde çamaşır hariç bi giysiyle yatsam bile uyuyamıyorum zor uyuyorum, hadi yanlışlıkla uyusam gece uykumda (uykum ağırdır) çıkarıyorum Değişik bi türüm bu konuda

Eşinizin cinsel tercihleri farklı olabilir mi ?

Kışın bile mi.
Yani bildiğiniz üryan mi yatiyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…