- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Valla yaz kış, hatta hastayken(grip) falan bile hep aynı sadece alt iç çamaşırıyla yatıyorumKışın bile mi.
Yani bildiğiniz üryan mi yatiyorsunuz?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla yaz kış, hatta hastayken(grip) falan bile hep aynı sadece alt iç çamaşırıyla yatıyorumKışın bile mi.
Yani bildiğiniz üryan mi yatiyorsunuz?![]()
Valla yaz kış, hatta hastayken(grip) falan bile hep aynı sadece alt iç çamaşırıyla yatıyorum![]()
Valla yaz kış, hatta hastayken(grip) falan bile hep aynı sadece alt iç çamaşırıyla yatıyorum![]()
Kesinlikle bu alışmakla alakalı.sanırım bu alışmakla alakalı bende asla böyle yatamam. Hava 40 derece bile olsa üstümde tshirt şort olur. Aklıma hep ya deprem olursa diye geliyor![]()
Valla benim de bazen geliyo ama işte giyinik yatsam bile uykuda soyunduğum için bu konuda yapabileceğim pek bişey yoksanırım bu alışmakla alakalı bende asla böyle yatamam. Hava 40 derece bile olsa üstümde tshirt şort olur. Aklıma hep ya deprem olursa diye geliyor![]()
Sevgiliyken ben isterdim daha çok merak vardı evlilik gibi değil sonuçta yan yana olsanda herşeye Özlem vardı. sonra evlendik oldu bitti sonra çok anormal birşey olarak gördüm birleşme olayını ben soğudum her gün başım ağrıyodu napim amaçok saçma boş geliyordu zamanla sen 2 dk zevk alacaksın diye ben oje makyaj çıkarıp abdest almak zorunda mıyım hergün diyodum
valla kızmayın da bu ihtiyaç duyulacak birşey değil hiç bana göre niye böyle düşünüyorum bilmiyorum
![]()
Şu anin tadini cikarin benim biri 5 yas digeri 11 aylikEvde biz de öyle gezmiyoruz tabikiBenim sabahlığım yatağın başında durur kalkarken takıveriyorum üstüme, ama tabi çocuk odaya girip çıkıyosa biraz sıkıntı olur. Çocuk olursa odaya kapı çalmadan girmemeyi öğretmek ilk işim olabilir
Tabi öyle bişey mümkünse
Ben bekarken de öyleydim çocukken de öyleydim. Üzerimde çamaşır hariç bi giysiyle yatsam bile uyuyamıyorum zor uyuyorum, hadi yanlışlıkla uyusam gece uykumda (uykum ağırdır) çıkarıyorum
Değişik bi türüm bu konuda
![]()
Burcunuzu öğrenebilir miyim:)Sevgiliyken ben isterdim daha çok merak vardı evlilik gibi değil sonuçta yan yana olsanda herşeye Özlem vardı. sonra evlendik oldu bitti sonra çok anormal birşey olarak gördüm birleşme olayını ben soğudum her gün başım ağrıyodu napim amaçok saçma boş geliyordu zamanla sen 2 dk zevk alacaksın diye ben oje makyaj çıkarıp abdest almak zorunda mıyım hergün diyodum
valla kızmayın da bu ihtiyaç duyulacak birşey değil hiç bana göre niye böyle düşünüyorum bilmiyorum
![]()
isin komedisi canmYaaa koptum buna ben gülüyorum kaç dakika oldu hahahahahahahahha![]()
![]()
Yani sanırım sürekli bi afet korkusuyla yaşamadığım için ben bu halimden pek şikayetçi değilimKesinlikle bu alışmakla alakalı.
Bende asla öyle uyuyamam.
Bi yaz costum çok kısa bir sortla yattim resmen gece uyuyamadim. Bi daha da öyle yatmadim. Benimde hep korktuğum şeydir bi afet anında çıplak olmak.
Allah korusun. Dusuncesi bile kötü![]()
Vallahi Allah kolaylık versin ne diyeyimŞu anin tadini cikarin benim biri 5 yas digeri 11 aylikhersey diken ustunde çıt çıkmadan bir meme diye aglar uyanir digeri anne su anne çiş
Rabbim en kisa zamanda gönlünüze göre saglikli sihatli bir evlar nasip etsin inşallahVallahi Allah kolaylık versin ne diyeyimKeşke bizim de bir bebek olsa da kürkle yatsam geceleri
![]()
Evlenmeden önce merak vardır evlendikten sonra kalmaz , belki de umduğunu bulamamıştır . Malum şimdiki erkekler evlenene kadar o çirkin videoları izliyo. Geçenlerde bir TV programında bu konu işleniyordu erkeklerde video bağımlılığı vs bunun evliliği etkilemesinin temel nedeni tahrik seviyesi değişiyormuş tamamen algısal Bir durum yani bunları izlemeyen biri eşinin yaptığı küçük bir hareketten etkilenirken diğerinin seviyesi daha yükseklerde oluyormuş belki evlenmeden önce böyle bir alışkanlığı varsa da etkiler. Bir çok nedeni olabilir beslenme bile malum etkiliyorHerkese merhaba.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere evlilik öncesi ve evlilikteki cinsel istek konusunda oluşan farktan konuşmak istiyorum.
Flört döneminde çok istekli olan hatta size tapan bir adam evlendikten sonra neden aynı şekilde davranmaz?
Bunu kısaca "Artık elinin altında da ondan." cümlesiyle açıklayabilir miyiz cidden ya?
Konuştuğumda iş stresi, maddi kaygılar gibi cevaplar alıyorum ama önceden de vardı tüm bunlar. Şimdi ne değişti?
Benzer bir durum yaşayan var mı? Fikrinizi ve çözüm önerilerinizi öğrenmek isterim.
Ayy çok teşekkür ederim amin aminn aminnnRabbim en kisa zamanda gönlünüze göre saglikli sihatli bir evlar nasip etsin inşallah![]()
Amin canimAyy çok teşekkür ederim amin aminn aminnn![]()
![]()
Sizin de Allah bağışlasın sağlıkla büyüsünler inşallah
![]()
![]()
Ben leoparlı tayt giysem herhalde üstüme kusar gerçi benim de yüreğim kaldırmaz en iyisi düz tayt diyorum. :))Leoparli tayti giyip eline girgiri aldigini dusun
sonra kocanin gozunu onu ne gec yerleri girgirla hesabi canim istemeyen koca yoktur herhalde karisini oyle gorup
tabi tecrube etmedim henuz gerek duymadim ama yapanlar ise yaradi diyo