- Konu Sahibi selambendidi
-
İki tarafta Urfalıyız biraz bizim oraların gelenekleri ile de alakalı bu acelelicik ama doğru değil ne deseniz haklısınız. Allah yardımcımız olsun bu yolda..
Merhaba arkadaşlar..
Öncelikle umarım başlığı doğru yere açmışımdır.Bir sorunum var sözlümle konuyu forumda açma sebebimde ben mi yanlışım o mu görsün veya görelim diye. Şuanda asker de ve Seneye agustosta Allahın izniyle evine gelicek geldikten bir kaç ay sonra nişan yapmayı düşünüyoruz. Bu konu da herkes tamam ailelerimiz de onay veriyor ama konu evlilik olunca hemen nişandan bir sene sonra evlenelim diyo ne evimiz var ne birikmiş paramız ne de zengin ailelerimiz. Evlenince ikimiz çalışır bir şeyler yaparız desek bile üni okuyo olucam o yuzden 4 yıl sadece çalışan o olucak. Kredi çeksek hem ev kirasi hem kredi okul masrafım elektrk su vb dolu dolu masrafımız olucak ama o çalışır öderim bi şey olmaz. ben de diyorum ki 1 sene sonra evleneceğimize 2 sene sonra evlenelim herşeyımız tam olsun evimizi barkımızı kuralım öyle evlenelim. Siz söyleyin bekarken para biriktirmek böyle zorken evliyken vay halimize ama anlatamıyorum illa bi şey olmaz diyo. Acele edip neden dara girelim diyorum bu sefer ben seni dara sokmam diyo yani sözün kısası acele işe şeytan karışır diyorum bu kadar aceleye gerek yok diyorum ama anlayan yok ablalarım arkadaşlarım bari sizde yorumlarınızı söyleynde ben mi yanlışım o mu en azından görelim bilelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?