merhaba bayanlar, danışmak istediğim birşey var... 22 yaşındayım 2 ay sonra düğünüm var. Ama inanılmaz bunalıma girdim hiçbirşeyden zevk alamıyorum. Severek evleniyoruz fakat inanılmaz kararsızım. Yani aslında yan yana olduğumuz sürece problem Yok aslında problemde yok. Ama ne bileyim bu süreç beni çok yıprattı. Sanki evlilik için acele etmişim gibi geliyor. Sanki gençliğim biranda elimden gidecekmişim gibi. Nişanlımla defalarca konuştuk. O beni hep sakinleştirmeye bu dönemin geçici olduğunu söyler. Çocuk hemen istemiyorum 2-3 sene geçsin gençliğinizi taşıyalım diyorum hiç problem olmuyor. 25'e Yen'i girdi. Bu neyin kaygısı anlamıyorum. Evlilik için ikna etmek için neler yaptım halbuki ama şuan öyle uzaklaştım ki bu konudan çok korkuyorum. Kendisi gezmeyi sever gezdirmeyide yardımsever nazik bir insandır ondan yana hiçbir problemim Yok. Her ne kadar babası cimri olsa da aslında bana karşı hiçbir kötülükleri yok. Çalışıyorum muhasebeciyim. Üni okumadım ama meslek lisesi mezunu olduğum için işim iyi. Ya ama bilmiyorum bu dönemler mi böyle yoksa gerçekten kafayı yemek üzereyim.....