- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Tamam arkadaş tamam hadi pasif saldırganlık bende olsun yalnız ben sizin bu aktif saldırganlığınızla uğraşmak istemiyorum daha fazla :) sizi göz ardı ediyorum, saçma sapan bi tartışmayı uzatmaya hiç gerek yok, Bye Bye
@elvanelvan88Valla iki pırttan bir şey olmaz da insan gibi kibar kibar yazılmış bir alıntıya böyle bağıra bağıra yazmanız daha fena. Allah kalıcı kusur vermesin millete hemen çemkirmek daha fena
Tamam arkadaş tamam hadi pasif saldırganlık bende olsun yalnız ben sizin bu aktif saldırganlığınızla uğraşmak istemiyorum daha fazla :) sizi göz ardı ediyorum, saçma sapan bi tartışmayı uzatmaya hiç gerek yok, Bye Bye
Ayy nasıl bana da ogreten olsa
Yapmayan var kardeşim ! bazen insan olduğunudan şüphe ediyorum burun karıştırma gaz gegerme yok hiçte görmedim
Değil mi, en azından ses yok koku yok, içindekileri yemiyorsan tabi
Hiç aklıma gelmedi ne karistirmak ne de yemek
ama siz biliyorsunuz galiba tadını
Ay anlatmayım şimdi nasıl olduğunu kız zaten bilindik bir sey öyle sır değil
Kardeşin erkek mi
özellıkle her gece uyku saatınde gaz bombaları havada ucusuyor dıyebılırım hatta esım bazen kokulu atar bombayı of yıne koktu der gulerımFarkindayim ben bu aralar fazla oldum :)
Kizlar malum size bir sorum var ♥
Sizce cok samimi uzun yillar iliskisi olan dogal insanlar yada evliler yada bekarlar yada nisanlilar vede sozluler sorum hepinize.
Afedersiniz ama zor durumda kalınca saglik için yaninizda gaz bosaltimi yapılsa hic utanmadam sıkılmadan rahat bir sekilde bilinçli yani ama mecburiyetten ne dusunursunuz.
Ben bir yandan normal diyorum saglikli bir sey bu ee o an gelmis ortam musahit bizde masallah pek dogal bir çiftiz.
Ama ben hic yapmam 2. Sahislarin arasında yapmadım da tuhafimida gidiyor.
Yani baya baha kafama bunu taktim.
Annem diyor evlenince her sey mübah alış oda bir deli zaten :)
Kısaca beni bir aydinlatin tecrubelerden yola çıkarak.
Ben kafaya takmiyim demi.
Bu arada işsiz misin arkadasim bunu mu dusunuyon ? / Yapacak daha onemli isin mi yok? Gibi seyeler dusunmek serbest çünkü bu ara işsizim tatill :)
Konu geyik degil ciddi yasadigim problem gülün diye yaptım :)
Bazı ülkelerde serbest, toplu taşıma dahil.ya bide soyle bir durum var ne zaman gelicegi bellimi:) toplu tasima araclarinda gelse napiyor insanlar tutuyor tabiki:)) sagligi bozmaz oyle tutmak falan cisimizde geliyo tutuyoz mecbur kalinca mutlaka tenha anina gelir insanin ozaman yapar yapicagini
valla gazi cisi kakayi tutabilme.ozelligi mevcut vucudunBazı ülkelerde serbest, toplu taşıma dahil.
Yok serbest derken gayet doğal bazı ülkelerde. Sesli, sessiz her versiyon. Yani ne yapalım tutup da hasta mı olalım diyorlarmış. O kadar rahat insanlar.valla gazi cisi kakayi tutabilme.ozelligi mevcut vucudunona gore tasarlanmis ortalik yerde gelirse bile yapmayin uygun bi yerde yapin diye zaten serbest yapan yapiyo kimden ciktigida belli olmaz ki ceza veren ulkeler varmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?