- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
"çoğu zaman" tutulamıyor dedim. gülerken aynı anda pırtlayan da oluyor, bağırsak hareketlerinden geleceğini anlayıp uzaklaşan da. diyorum ya kocamın yanında istemeden yaptığım gazdan utanmam, o beni utandırmaz çünkü. ama arkadaş vs yanında utanırım. utanmak tutamamaya engel olmuyor işte bazen de. yoksa kimse kimsenin pis kokusunu çekmek zorunda değil.
karı koca tiksinmez benim görüşüme göre evet. bunun yaşlılığı var allah nasip ederse. hastalığı var..
Sezeryan sonrası dört gözle yapmam beklenirken dahi odada insanlar olduğu ve bir türlü gitmedikleri için yapmadım, en ala sağlık meselesi ama yapamam ben
Ocakta eşimle 13 seneyi doldurup 14.seneye dönecez ama 24 senede olsa yapamam, o da yapmaz lavaboya gider, ha uyurken falan oluyordur birbirimizi duymuşuzdur ama bile isteye doğal bişey diye diye yapmadık
Doğal olan çok şey var seks, dışkılama, burun karıştırma vs
Birde şöyle bir şey var, karı koca evde güzel güzel pırtlatıyorlar, ee evin çocuğu da tabi böyle alışıyor, gidiyor o da okulda pırtlatıyor doğal olarakarkadaşlarını diline düşmez mi bu çocuk, bi de öğretmeni de benim gibi düşünen biriyse "oğlum neden böyle yapıyorsun, kim alıştırdı seni bu merete" deyipte çocukta " annemle babam alıştırdı öğretmenim, onlar hep yapıyor" derse öğretmen de bu sebeple size "lütfen sınıfımda böyle sesler ve kokular duymak istemiyorum, çocuğunuza iyi örnek olun, gazına mukayyet olsun" diye
bir uyarı da bulunsafalan filanişte yani ben hiç hoş karşılamam böyle bir şeyi, yaşlılar, hastalar ve bebekler haricinde..
Ay ne alakası var
Benim ananem rahmetli yaşlandıkça dayanamaz tutamadı kacadi hep. Biz de güler eğlenirdik ama zekamiz oldugundan bunu aile içinde yapılan bir şey olduğunu anlardik. Okul çağında bir cocuk bunu anlayacak kapasitede yani rahat olun.
Siz kuru yediğinizde on dk da bir tuvalete koşun karı koca ama kosmayana ne hirs anlamadım yani.
Bu yorumu biraz da mübalağalı bir espri şeklinde yazdığımı anlamamış olmanıza yok artık diyorum ben de harbiden
Hani keyfen gaz atıp durmayı normal görüpte bu bu kadar garibinize gittiyse size de bişey diyemiyorum artık
Annenin, babanın, kardeşinin yanında da yapıyor musun? Ben yapmam hani çok çok sıkışıp başka yere kaçamayacak durumda kalmadıkça. Böyle gördük biz aileden. Eşimin yanında daha bile özenli olmam gerektiğini düşünürüm hatta. Yani onunla bi romantizm yaşayacaksınız, o zart zurtlar duygusallık mı aşk mı bırakır insanda.
Şimdi durum böyleyken sen rahat rahat ne çalışabilirsin ne oturup dizi izleyebilirsin o zaman. Zart tuvalete koş zurt tuvalete koş.
Aman ben yazanların coguna da inanmıyorum zaten hanımefendi kişilikleri bozulmasın diye sallıyor burada yazanların çoğu. En titiz ben görüneyim, en elit beni sansınlar.
Kim her gazı geldiğinde üşenmeden wc gider ya. Hatta ilk zamanlar rahat değilim diye sessiz yapma yöntemi bile öğretmişti bana arkadasım
Esprinizi görüp yükselttim ama anlamadınız. Saldırganlık iletişim biçimi olmuş, sizi suçlamıyorum, bu hale gelmenize sebep bu toplum. Neyse, kendi kafa seslerinizi benim açıklamalarım saymanız çok ilginç, bir capsten kişisel osuruk haritası çıkaracak kadar yetenekliyseniz harcanmayın buralarda :)
Benim arkadaşımın 1 tane kızı var tatile arkadaşıyla gitti rahat edememiş gaz cikartamadim demiş !
Ben de Şimşek çaktı hemen aileçek birbirlerinin yanında yapıyorlar demek ki
Ben babamın yanında gaz cikartamam şahsen
Ayy nasıl bana da ogreten olsa
Yapmayan var kardeşim ! bazen insan olduğunudan şüphe ediyorum burun karıştırma gaz gegerme yok hiçte görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?