Evlilik / Sevgililik / Samimiyet / Gaz / Ne Derece ?

Bende zaten keyfi olarak yapılan için diye sanırım ilk yorumumda belirtmiştim ama siz onu görmemişsinizdir tabi. Ya o kadar kaçırdığımız zaman benim de oldu muhakkak o başka bir şey benim dediğim başka yoksa bu yorumunuzla aynı fikirdeyim ben de.

Burun karistirma doğal mı ?

Ya siz benim yazdığımı iyi okumadınız mı hanımefendi? Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz hala ya? Biz hiç yaşlı görmedik mi hasta görmedik mi? Onların yaptığını anlayabilecek kadar zeki değil miydik yani? Ayrıca gülmemeye bile çalışırdık utanmasınlar diye, demek ki o kadar da naifmişiz bizde. Son yazdıklarımı iyi okurmusunuz? Aynı şeyi düşünüyoruz işte. Ben keyfi olarak yapılıp alışkanlık haline getirilmesine anlam veremiyorum diyorum. Ayrıca küçük yaştaki çocuk bunun ayrımını bir müddet pekala da yapamayabilir. Siz de devam edin zartlamalarınıza o zaman ne diyim yani

Esprinizi görüp yükselttim ama anlamadınız. Saldırganlık iletişim biçimi olmuş, sizi suçlamıyorum, bu hale gelmenize sebep bu toplum. Neyse, kendi kafa seslerinizi benim açıklamalarım saymanız çok ilginç, bir capsten kişisel osuruk haritası çıkaracak kadar yetenekliyseniz harcanmayın buralarda :)

Kızlar vala ne yorumlar gelmiş böyle :)
Genel cikardigim sonucu açıklıyorum. :)
1. Saygıyı bozmak istemeyenler yapmiyor.
2. Prenses gelinlerimiz bu isten nefret ediyor.
3. Hazirliksiz yakalanmaktan korkanlar olabilir dogaldir lafiyla gecistiriyor.
4. Kocamla sevisirim yaninda giyinemem diyenleri de gördü gözler.
5. Ben katıyım veba inmedikce vücuda yapmasin ıyyyk diyenler de var.
6. Haber verse bale iyiydi korkuyoz yahu diyenler çıktı.
7. Sen ne diyorsun yaristiriyoruz diyenlerin orani pekte azimsancak gibi degil.
8. Ben yaptim o yapmiyor diyen 1 talihli kisi var.
9. Gizlenip sonradan ortaya çıktı şaşkın olanlar var.
10. Ikimizde yapmayiz uff diyen ruh ikizleri de yok değil.
11. Magdurum da magdurum cok magdurum karsimdakini engelleyemiyorum diyenler cogunlukta gibi.

Şimdilik bu kadar sonuç cikardim :)

Eşim karnım agrıyo dıyor ben :
Salıver gitsın diyorum ama o : Yok yok yapmam diyo. Benım ıcın cok sorun degil aslında eşim hic yapmaz o yapmayınca bende yanında bilerek hiç yapmadım ama uyurken kactıgı oluyo
Onunda
Onun dısında Valla biz giyiniriz soyunuruz banyo yaparız ameliyat oldugunda yardım ettıgım bırsuru şeylerde olmadı degıl

Bayanlar bu konuda daha titiz oluyor.Erkekler saliveriyor o kadar ince olmalarini da bekleyemeyiz zaten.Erkek iste adi ustunde

7 senelik birliktelikten sonrs evlendik. adam resmen gazman çıktı. ulen 7 sene nasıl tuttun diyorum bazen

Kayınvalidem hep kızım 6 tane abiyle büyüdüm bir kere bile pırt duymadım, ne zaman evlendim eşimin ailesinde gördüm, utancımdan yerin dibine giriyordum der

Benimki dayılarına değil amcalarına çekmiş.

Benim arkadaşımın 1 tane kızı var tatile arkadaşıyla gitti rahat edememiş gaz cikartamadim demiş !

Ben de Şimşek çaktı hemen aileçek birbirlerinin yanında yapıyorlar demek ki

Ben babamın yanında gaz cikartamam şahsen

Ayy nasıl bana da ogreten olsa

Yapmayan var kardeşim ! bazen insan olduğunudan şüphe ediyorum burun karıştırma gaz gegerme yok hiçte görmedim

Saldırganlık ben de değil ki sizde. Yorumum yoğun bir gaz sıkışması yaratmış sanırım bünyenizde ama olsun, beni bu hale getiren toplum hastalar karşısında hoş görülü olmayı da öğretti neyseki :)
Bakın ben de sizin esprinizi capse dahi gerek duymadan yükselttim, nasıl, beğendiniz mi :)

Ayy nasıl bana da ogreten olsa

Yapmayan var kardeşim ! bazen insan olduğunudan şüphe ediyorum burun karıştırma gaz gegerme yok hiçte görmedim

Arkadaş millette ne bağırsak varmış ya :) Maaşallah diyeyim de nazar değmesin bari, on dk da bir gaz geliyor :) Hep bi milletin kuru fasulye sevdasından oluyo bunlar
Hayır yani kendin bunun ayıp olmadığına inanıyorsun ve yapıyorsun da, başkasının ayıp diye gidip müsait bi alanda yaptığına inanmıyorsun, dimi yani şimdi :)

Ben onu gündüz o da beni gece cekiyor yuvarlanıp gidiyoruz ben umursamıyorum kulagim artık aşina oldu gülüp geciyorum, naapsin o da gece beni cekiyor ben uyurken, benim de elimde değil

Birde hiç geğirmeyen insan hep geğiren bir insanın yanında elinde olmadan minikten geğirdiğinde geğirme ustası insan "oha oha" diyor ya kafa atasım geliyor.
*derdimi anlatcam giye geğirme sözcüğü zehirlenmesi yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…