- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Kimseye kendimi ispatlamak zorunda değilim aslında ama bu mesaja da cevap vermeden geçemeyeceğim..
İyi bir lisede okudum, sınıfımızdakilerin hepsi dershaneye giderken benim üniversiteye giriş için tek kaynağım tarih ve coğrafya soru bankasıydı ( 2 adet kitap yani ) ha bir de arkadaşların dersanede yaptıkları ( üzerini silerek ) test kitapçıkları...
Güzel ( özel veya dandik bir üni. değil dikkatinizi çekerim ) bir üniversitede lisans okudum. Hemde bölüm 1. si olarak bitirdim. Ve bunu hem part time çalışarak hem de hocalarıma çeviri yaparak, kendi kendime yetmeye çalışarak yaptım. Çünkü tercih yaparken babam " kendi yağınla kavrulacaksın" demişti. Üniversite okurken tüm Türkiyeyi gezdim :) okulu bitirir bitirmez kurumsal bir firmadan teklif aldım. 5 yıl çalıştıktan sonra şirketimiz şehir değişikliği yaptığı için işi bıraktım.O sırada hamileydim zaten.Evlenmem de o 5 yıllık zaman zarfında. Bu arada düğünümü de kendimiz yaptık, ne eşimin ailesinden ne de bizimkilerden kuruş dahi almayarak ve bu beklentide olmayarak .
Şimdi konuyu buna göre değerlendirin, hala aynı düşüncede misiniz? Tek başarım evlenmek miymiş ?
of tamam canım en mükemmel en haklı en en en sensin. üstün başarılarından ödülü madalya mı takalım nedir yani?