Evlilik sizce nasl br kurum?

aslicilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
23
0
86
Ankara
slm kızlar ben 22 yasında bekarım sımdıye kadar evlılıge hıc dusunmedım nedense ıcımde hıc bır ıstek yok evlı bayanlar sızce evlılık nasıl bır kurum evlendıgınızde hayatınızda ne gıbı degısıklıkler oldu tavsıye edıyormusnz?

Harika bir kurum..Eğer aklın başındaysa,karşındaki insanın da aklı başındaysa ve kafalarınız uyuşuyorsa...

en başta sevmek gerekir,saygı gerekir,anlaşabilmek gerekir .eğer bunlar varsa , evlilik güzel bir şey tabii. ben 3 senedir evliyim çok mutluyum.rabbim herkese böyle evlilikler nasip etsin.hakkında hayırlısı olsun.

güzel olursa veziir, kötü olursa da rezil eden bi kurum, ama doğru insanı bulmuşsan yerini doldurabilecek hiç bişey yok Şeniz

cok guzel bır kurum.saygı sevgı,karsılıklı anlayıs oldugu zaman cok cok guzel bısey.ama zorlukları da yok degıl.farklı n-bır aıleye gırıyorsun.kabul gormeyebılırsın de bazen.ben yakında 3 yıl olacak evlenelı.allaha sukur cok mutluyum.aynı zamanda cok sabır fadakarlık ısteyen bır durum.eşin de anlauışlı bırı olursa tek kelımeyle mukemmel bırsey evlılık...

valla gerçek anlamda "eşini" bulursan çok güzel ama bulmazsan kötü tabii, biraz da şans işi galiba, birazda nasıl bakarsan öyle görürsünle ilgili iyi ya da kötü olacağı.

Evlilik tabii ki cok hos bir kurum; sorumluluklarininizin bilincinde olup sevgi,saygi,dayanisma ve gerektiginde sabrederek ,en onemlisi ruh esinizi bulmussaniz ve hayati onunla paylasmayi gercekten cok istiyorsaniz , daha keyifli ne olabilir??Tabii ki anlayana....

bence şu söz herşeyi anlatıyor "eşin iyi ise mutlu, kötü ise filozof olursun" :)) yani evliliğin iyi-kötü olması tamamen kişiye özgüdür. inşallah en iyisiyle karşılaşırsınız a.s.

evlilik eğer eşin iyi ise çok güzel.. sevdiğin kişi ile bir evi paylaşmak harika bir şey..

Ben 19 yıllık evli biri olarak söylemeliyimki seni tamamlayacak birini bulursan güzel bir kurum evlilik,tabi herzaman güllük gülistanlık geçmiyor ama acısıyla tatlısıyla biz bu senelere geldik çünkü sevgi vardı .Şimdiki bazı evliliklere bakıyorum da evcilik oyunu gibi hiçbirşeye katlanma yok, tahammül etme yok,yap-boz oyunu gibi en ufak şeyde yıkıyorlar yuvalarını.Tabiki saygı,sevgi bitmişse birşey diyemem.Allah herkese hayırlı kısmetler versin.Bu arada unuttum söylemeyi iki tanede oğlum var.zemuszemus

eşin kafa dengin olursa çok güzel bir kurum ama olmazsa resmen işkence gibi gelir insana
tabi herşeyde iki insanın uyuşması zor o yüzden mutlaka sabır isteyen bir kurum
ve sorumluluğu çok olan bir müessesea.sa.s

Evlilik iki kişi gerçekten anlaşabiliyorsa, bıkmadan bir ömür boyunca birlikte olabileceklerse harika bir müessese.

Evlilik flört etmeye, beraber yaşamaya hiç benzemiyor. ıyi düşünülmeli ve karar verilmeli. :1closedeyes:

bazı şeyler de şans işidir...buyrunnnnnnnnn

hemen yorum yapmak istiyoruummmm laelaelaelaelae
evlilik benim için ulaşılması zor bi kurum yani şöyle anlatıyım
2 kez düşünülmesi gereken bi kurum
bide çok erken olmaması gereken lmaz:lmaz:

Arkadaşların dediği gibi doğru kişiyle beraber olursan süper birşey...Ama yine de çok ince bir ip cambazı gibi davranılması lazım mutluluğun devamı için....Herkesin yaşaması gereken güzel bir duygu...kaydirigubbakcemile5

Kendi evliliğimden yola çıkarak açıklamak isterim
Evliliğim bi kurum değil anlaşma yok şartlar yok tek sermayemiz sevgimiz
Birimizin yorulduğu yerde diğeri omuz veriyor
Benim eksiklerimi o onun eksiklerini ben tamamlıyorum
Ve bunu hiçbi zaman başa kakmıyoruz
Annemin sağlığı nedeniyle çok ayrı kaldık
Ama başımı yastığa koyduğumda onun kokusunu duymadan uyuyamıyorum
Tek pişmanlığım eşimle evlenmek için bu kadar geç kalmış olmak
Özetle benim evliliğim bi kurum değil sıcak bi yuva

evlilik demir deblebiymis tatlim, yut yutabilirsen...guzel yanlari da var kotu yanlari da var iste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…