• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik sonras sendromu mu?

Oda birseymi kendim secipte evlendiğim halde evlendiğimin yaklasık 2. ayında kendimi banyoya kilitleyip evime dönmek istiyorum diye saatlerce ağlamıştım ki aramızda gecen herhengi olumsuz hiçbirsey yoktu. Birlikte romantik bir film izliyorduk filmdeki esas kızla esas oğlan evlenmeye kalkınca o evlenmesin bende eve döneyim diye kitlemiştim kendimi banyoya:)))
Sonra yaklaşık 1 yıl boyunca ailemin evine her gidecegim zaman eşimi arayıp ben eve gidiyorum diye haber veriyordum. Sanki ailemin evi bizim evimiz, eşimle yasadığımız evde eşimin evi gibiydi:))) Eşimde bende bu duruma cok gülüyorduk ama ne yaparsam yapayım engelliyemiyordum bunu. Simdi yaklasık 2,5 yıllık evliyim, ailemin evine gittiğimde kendi evime dönecegim zamanı iple çekiyorum:)))

ülen ne kadr gaddarım ben bi evlendim 1 hafta sonra annemin evine gittiğimde yabancıladım resmen evi hemen evime gitmek istedim sanki 20 küsür yıldır ben yaşamamış o evde o semtte nankörüm biraz sanırım :kedi:

ülen ne kadr gaddarım ben bi evlendim 1 hafta sonra annemin evine gittiğimde yabancıladım resmen evi hemen evime gitmek istedim sanki 20 küsür yıldır ben yaşamamış o evde o semtte nankörüm biraz sanırım :kedi:

Pes kız sana... 1 hafta da iyi adapte olmuşsun yeni evinekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Olurmu ööle şey 1 hafta da yabancılamış mış..kaydirigubbakcemile3
İnşallah annene söylememişsindir bunu..
Ben olsam annenin yerinde..yolardım saçını başınıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aynı sehırdeysen sorun yok ama baska sehırde olsan zor aılemle baska sehırlerde olsam depresyona kesın gırerdım de aynı sehırde gorusursun sıksık

Canım ilk aylarda oluyor böyle acı çekiyosun aklında kalıyor evini yatağını özlüyorsun ama evin artık burası zamanla alışırsın hatta ailenin evine gidince bir süre sonra akşam geç oldu biz eve gidelim diyorsun :)) inan kendine hayret ediyorsun. ben hala annemi çok özlüyorum hatta bazen eşimle anneme kalmaya gidiyoruz annemin yanında uyuyorum ben:))))))))) üzülme...

oy oy buda geçer bende öleydim suan bir yıllık evliyim ilk gece bile annemi istiyom diye ağlamıştım sabaha kadar uyumamıştım yaşım küçükte değil 26 yani ama ne bilim zor olmuştu hiç alışamıcam sandım ama şimdi evimi çok seviyom anneme gidince evime gelmek için can atıyom bu herkese olan bişi evinle uğraş düzenle temizle yani uğraş bul kendine aklına bile gelmicek emin ol sürekli aileni düşünürsen evine alışamazsın eşinle mutlu geçirceğin yuvana alış bence düşünsene evlenmeden önce dört gözle evlenmeyi beklyiodun.hatta ben önceden eşimle aynı yerde çalışyodum allahın her günü beraberdik ailemle vakit geçiremiyordum şimdi ise bulduğum her fırsatta anneme koşuyom bu değişken bişi zor olan neyse ona koşarsın :)))) ömür boyu mutluluklar dilerim ben şuan çok mutluyum

benim durumumda olan var mı? 5 aydır gidemiyorum annemin evine, ayrı şehirlerdeyiz çünkü...:a015:
evimi, eşimi seviyorum, alıştım ama keşke daha yakın olsaydık...

olur normaldır 1 enede alısırsın hepımızyasadık ben 8 saatlık yola ayda bır gıdıp annemlerı goruyordum 1 sene boyle gectı alıstım artık

ben evlendmde kayınvaldemlerle oturuodum evlendimin yarınki günü ağlamaya başladım anneme gidicem diye ee 17 imde evlendim okadar özledimki onları aramızdada 20 dk yol vardı şimdi tek oturuoruz annemde oturmayı falan seviorum ama insanın kendi evi gibisi yk inan bunları yaşaman doğal zamanla geçer....

yeni bir hayat eşin bu bendede oldu 5 aylık evliyim bende aynı şehirdeyim ailemle allahtan yoksa bende atlatamazdım sanırım.. Gececektir biraz sabır

bu bende olmadı ya şimdi garipsedim açıkçası.yani herkese böyle olmuş.ben de annemlerle aynı şehirdeyim.ama hiç öyle ailemi ya da baba evini özlemedim.ortamıma çok kolay alışan yapıdayım herhalde.üniversiteyi ailemden baya uzak bir yerde okudum o zaman da millet ağlardı anam babam diye ben de onları teselli ederdim.hatta aileden ayrı olmak bir yerde iyi o zaman daha iyi bireyselleşiyorsun.anasının babasının küçük kızı formatından çıkıyorsun.
yalnız sana tavsiyem aileni artık yavaş yavaş at kafandan özlüyorum diye yapışma onlara,benim kendi ailem var artık de.yoksa evliliğine zarar verirsin.benim ablam var mesela 40 yaşında 20 yıllık evli hergün annemlerdedir,kendi gelemese annemi çağırır.o da hiç hoş bir durum değil bence.herkes kendi yuvasını bilecek ben de evde annemim hergün kendi anasına babaına gidiyor olmasını bizi de peşinden sürüklüyor olmasını istemezdim.senin evliliğin çok yeni daha ilk 1-2 yıl fazla uzak kalma ama yavaş yavaş azaltmaya çalış yoksa bu kendi evini,kendi eşini ve kendi ailenin benimseyememeye kadar gidebilir diye düşünüyorum.

konu açılalı nerdeyse bi sene olcak, bi daha yazmadığına göre gelinim alışmış demekki herşey zamanla...:hulya:

Back
X