evlilik sonrasi taniyamadigimiz kocalarimiz

goodday

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
10
0
6
35
İstanbul
Merhaba.26 yasindayim ve 1.5 yillik evliyim.esim 33 yasinda guzel gecen sevgililik ve nisanlilik sonrasinda geldigim nokta sinirlenince kufur eden bir es.vuracakmis gibi el kol hareketleri ve aikem ile gorusmemden cikardigi huzursuzluluklar.evlendikten 3 ay sonra yine ayni sebeplerden ayrilma asamasina geldik.tekrar denemeye karar vermistik.cok cagresizim.ofkeyle birseyler yapmak istemiyorum.lutfen tecrubelerinizi paylasin

Daha önce eşiniz nasıldı peki? hiç küfür etmez sakin bir adam mıydı?Yoksa siz sinyalleri görseniz de o anki duruma mı yordunuz?

O daha da sasirtici cunku sebebin ben oldugunu soyluyor.ornegin kufur etme dedigim de o zaman ettirtme diyerek savunmaya geciyor.durumunun farkinda degil.

O daha da sasirtici cunku sebebin ben oldugunu soyluyor.ornegin kufur etme dedigim de o zaman ettirtme diyerek savunmaya geciyor.durumunun farkinda degil.

yaptığını düzeltmek gibi bi niyetide yok yani. canım bu gerçekten çok kırıcı yıpratıcı. Bu şekilde seni kaybedeceğini ona hissettirmelisin bence

Back
X