- 9 Ağustos 2017
- 192
- 165
- 103
- 36
- Konu Sahibi toorudetobetrue
Nasıl? Tam anlamadımBuradaki tek kriter eğitim seviyesi olamaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl? Tam anlamadımBuradaki tek kriter eğitim seviyesi olamaz.
Hayır evlenmiyor. Herkes için aynı şey geçerli değil. Toplumumuzun çarpık evlilik anlayışı nedeniyle mıç mıç bir ilişki var evet, ama dediğim gibi herkes için geçerli değil. 4 yıl sonra ilk defa annemle kayınvalidem telefonda konuşmuş geçen ay. Onunla da sınırlı kaldı sanırım. Ne onlar ne bizimkiler öyle müdahaleci tipler olmadığı için çok şükür sorun yaşamadık.
Konu sahibi için de aynı şey geçerli. Eşlerden biri aileci olmadığı sürece her şey o kapının dışında kalır ki zaten.
canım ben 10 yıllık evliyim benim evime kv 2 defa geldi bir ilk evlendiğimde birde bebegm olunca misafir gibi geldi misafir gibi gitti benim içinde sıkıntı yok amaHayır evlenmiyor. Herkes için aynı şey geçerli değil. Toplumumuzun çarpık evlilik anlayışı nedeniyle mıç mıç bir ilişki var evet, ama dediğim gibi herkes için geçerli değil. 4 yıl sonra ilk defa annemle kayınvalidem telefonda konuşmuş geçen ay. Onunla da sınırlı kaldı sanırım. Ne onlar ne bizimkiler öyle müdahaleci tipler olmadığı için çok şükür sorun yaşamadık.
Konu sahibi için de aynı şey geçerli. Eşlerden biri aileci olmadığı sürece her şey o kapının dışında kalır ki zaten.
Merhaba hanımlar, şu anki birlikteliğimde beni düşündüren birkaç noktaya değinmek istiyor ve fikirlerinizi bekliyorum. Partnerimle aynı meslek grubunda devlet memurlarıyız.. Kendisi beni her zaman sevdiğini hissettiren son derece merhametli efendi bir adamdır. Çok da iyi anlaşırız, bunun yanında ortak eğlence ve maneviyat değerlerimiz bir. Ancak ailelerimizin eğitim düzeyleri arasındaki fark oldukça fazla, şöyle ki akrabaları arasındaki tek okumuş birey kendisi ve muhabbetlerimizde bunlar hep su yüzüne çıkıyor. Endişe ettiğim nokta şu, evlendikten sonra sizce eğitim farkı sorun yaratır mı? Teşekkür ederim..
Bu yoruma cevap veriyorum, konuya degil, lutfen bu dusunceyle kimseyle evlenmeyin.. Icinize sinmedikten sonra bi anlami yok evlenmenin..Yaş 29 olunca biraz da bacak buldum kıllısını aramayayım diyorum kendime,
ayrıca ben bunu istemedim kadın böyle soguk nevaleHayır evlenmiyor. Herkes için aynı şey geçerli değil. Toplumumuzun çarpık evlilik anlayışı nedeniyle mıç mıç bir ilişki var evet, ama dediğim gibi herkes için geçerli değil. 4 yıl sonra ilk defa annemle kayınvalidem telefonda konuşmuş geçen ay. Onunla da sınırlı kaldı sanırım. Ne onlar ne bizimkiler öyle müdahaleci tipler olmadığı için çok şükür sorun yaşamadık.
maşallah şanslıymışsınız ne diyelim kıymetini bilin :)
+1sanırım sizin aile okumuş ve eğitimliler ,
eğer karşısındakı insanları hor görme küçük görme huyları yoksa neden olması ,
ailelerin anlaşması önemli sadece biz evleniyoruz onlar değil deme sakın ,
kültür farkı illa oluyor , ama herkes kendı dengini de bulamaz .
Eğitimliler diye hor ya da küçük görme eğilimli tabi ki değiller, ancak çoğu aile gibi kendilerine denk dünür isterler diye düşünüyorum. Sebep olaraksa, çocuklarına sundukları imkanlar dahilinde tutturulan bir standardın evlendikten sonra da devam etmesi, bu sadece maddi olarak değil aynı zamanda manevi doyum olarak da..
tam tersi aile ile bir arada olmak zorundasın düğün süreci tercihler farklı oluyor hatta evliyken bile soeunlarin neredeyse tamamı aileler yüzünden çikiyorKapıyı kapattıktan sonra içeride kimlerin kaldığı önemli. Aileleler anlaşmış anlaşmamış çok da önemli değil bence, önemli olan çiftin mutluluğu.
Tanıdık bir gelin var eşinin ailesi akrabası vs. ona çok zıt düşmesine rağmen hiçkimseyle hiçbir şekilde sorun yaşamamış dışlanmamış ama yinede memnun değil bayram seyran tatil ailesiyle yapar eşinin ailesi sırf rahatsızlık vermemek için evine bile gitmez ama yinede memnun değil...Onun bunun kılığına kıyafetine,hayat tarzına,evine barkına takmayan önemsemeyen biriyseniz olur bu iş ama cevap olarak birine annesi sık sık görüşmeyi istermiş demişsiniz sanırım bundan rahatsızlık duyacak arayı soğutacak biriyseniz bence boşverin bu iş olmasın.Merhaba hanımlar, şu anki birlikteliğimde beni düşündüren birkaç noktaya değinmek istiyor ve fikirlerinizi bekliyorum. Partnerimle aynı meslek grubunda devlet memurlarıyız.. Kendisi beni her zaman sevdiğini hissettiren son derece merhametli efendi bir adamdır. Çok da iyi anlaşırız, bunun yanında ortak eğlence ve maneviyat değerlerimiz bir. Ancak ailelerimizin eğitim düzeyleri arasındaki fark oldukça fazla, şöyle ki akrabaları arasındaki tek okumuş birey kendisi ve muhabbetlerimizde bunlar hep su yüzüne çıkıyor. Endişe ettiğim nokta şu, evlendikten sonra sizce eğitim farkı sorun yaratır mı? Teşekkür ederim..
Evet çok haklısınız hayat tarzı derken aklıma geldi örneğin evlilik dışı birliktelik yaşayan hatta çocuk yetiştiren kuzeni var, bunu eleştirmek benim haddime değil ancak benim kültürümde yetiştirilen biri için bu kabul edilemez bir vakadır. Tabi ki herkesin doğrusu yanlışı kendisine..Tanıdık bir gelin var eşinin ailesi akrabası vs. ona çok zıt düşmesine rağmen hiçkimseyle hiçbir şekilde sorun yaşamamış dışlanmamış ama yinede memnun değil bayram seyran tatil ailesiyle yapar eşinin ailesi sırf rahatsızlık vermemek için evine bile gitmez ama yinede memnun değil...Onun bunun kılığına kıyafetine,hayat tarzına,evine barkına takmayan önemsemeyen biriyseniz olur bu iş ama cevap olarak birine annesi sık sık görüşmeyi istermiş demişsiniz sanırım bundan rahatsızlık duyacak arayı soğutacak biriyseniz bence boşverin bu iş olmasın.
Tam olarak neyi anlamadınız?Nasıl? Tam anlamadım
Hayat tarzı derken hayatı yaşayış tarzından bahsettim aslında muhafazakarlık derecesi vs. Size müdahale edilmesede rahatsızlık duyacaksınız farklı olmaları sizi rahatsız edecekse hiç bulaşmamak en güzeliEvet çok haklısınız hayat tarzı derken aklıma geldi örneğin evlilik dışı birliktelik yaşayan hatta çocuk yetiştiren kuzeni var, bunu eleştirmek benim haddime değil ancak benim kültürümde yetiştirilen biri için bu kabul edilemez bir vakadır. Tabi ki herkesin doğrusu yanlışı kendisine..