hanımlar günaydın benim sorunum evlilikle ilgili. iki buçuk senelik bir ilişkim var ve biz artık bu ilişkimizi evlilikle taçlandırmak istiyoruz. geçen sene yazın aileme nişan yapmak istediğimizi düğünümüzü de bu yaza yapacağımızı belirttim. babam daha erken iyice tanı falan diyerek nişanımızı yapmadı. seneye dedi. eee malumunuz yeni yılda geldiğine göre artık bu nişan konusunu açmayı düşünüyorum şubat ayında gelsinler aileler tanışsın diyeceğim ama yine erken tepkisi görmekten korkuyorum. çünkü ne zaman bunu bile getirsem iyice tanı diyolar 2,5 senedir tanıyorum zaten artık daha fazla ne kadar tanıyabiliriim. daha iyi tanımak için aynı evi paylaşmam gerekiyor, halk ağzındaki deyişiyle flört sürecinde daha ne kadar iyi tanıayabilirim ki, haksız mıyım?
işte ocak ayında nişan için tutturmayı düşünüyorum ve bu kez kazanan tarafın ilişkimiz olmasını ümit ediyorum. sizden ricam bu fikrimi nasıl kabul ettireceğim, bana yardım edin. siz evlilik kararı aldığınızı nasıl söylemiştiniz? ne tür bir dille konuşursam bu iş olur