• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik sorunum var

34Sibell34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
1
0
1
28
Daha evleneli 2 hafta oldu eşim beni babamın evine bıraktı ufak bi tartışma yüzünden. Kayınbabam evliliğime çok karışıyor özelimize kadar indi ya bıktım bnde ne yapacamı şaşırdım eşim ailesini çok dinliyor onlar dedi babasına bırak diye oda bıraktı 3 gün oldu gelmedi aramadı ne yapmalıyım ben sizce

Daha evleneli 2 hafta oldu eşim beni babamın evine bıraktı ufak bi tartışma yüzünden. Kayınbabam evliliğime çok karışıyor özelimize kadar indi ya bıktım bnde ne yapacamı şaşırdım eşim ailesini çok dinliyor onlar dedi babasına bırak diye oda bıraktı 3 gün oldu gelmedi aramadı ne yapmalıyım ben sizce
Daha 2.Haftada kocanız size ufak bir şey yüzünden sırt çeviriyorsa ve ailesinin ağzına bakıyorsa o evlilik yürümez...

Yok artık 2 haftalık ewlisinizo_O sorun neydi peki aranızda halledemedinİzmi konu kp kadar taşındı

şaka gıbı ya
2 haftalık yavru kediyi aldıgı yere ben bakamadım deyıp bırakmak gıbı
noldu kı ? nıcın tartısmıstınız

Sakin aramada sormada.Sakin kendiliğinden gitme.eğer almaya gelirse ailende tavrını koysun arkanda dursun.bir Daha seni bırakırsa birdaha geri alamayacağını uygun bir dille söylesin.uyarısını yapsın.baştan tepki koymazsaniz Ayvayı yediniz soliyim.buraya daha çok konu açarsınız...

Nasil yaa 2 haftada olacak seymi burnunu surtmek icin yapmis sen onlarin burnunu surt tavrini koy nasil bi olay buna sebep olabilir ki

Senin suan yapman gereken en akıllıca şey hemen boşanma davası açıp maddi Manevi tazminat talep etmen gerisini o ana kuzusu düşünsün. .Hala aramadı ne olcak diye tasalanmayı da lütfen bırak. .2 haftada bunu yapan adamcık 2 sene sonra canına kasteder senin!!!

Senin suan yapman gereken en akıllıca şey hemen boşanma davası açıp maddi Manevi tazminat talep etmen gerisini o ana kuzusu düşünsün. .Hala aramadı ne olcak diye tasalanmayı da lütfen bırak. .2 haftada bunu yapan adamcık 2 sene sonra canına kasteder senin!!!

Bu kocadan bi cacik olmaz. Daha ikinci haftadan anasina babasina bakıp, seni annenin evine goruruyorsa salla gitsin. Bi de maazallah hamile falan kalirsan, kurtulman zor olur. Yol yakinken defet.

Bir sürü soruyla doldum ben.. kısacık paragraf ama..
Ne böyle bir paragraftan tek başına haklılık çıkar, ne boşanma..
2 haftada işlerin buraya gelmesi için daha büyük sıkıntılar lazım..

- Kaç yıldır berabersiniz?
- Evlilik arefesi veya önce ki seremonilerde yaşanan problemler var mıydı?
- Ailelerin aralarında ki iletişim nasıl?
- Ufacık tartışma nedir?
- Kayınbaba ilk ne zaman evlilikle ilgili fikirlerini net bir şekilde koymaya başladı? Sizin tepkiniz ne oldu?
- Aileye düşkünlüğünü seziyor muydunuz daha önce? Aile karakteri nedir eşinizin?

En önemlisi.. Fevri bir insan mısınız? Tartışma zamanlarını nasıl yönetiyorsunuz mesela... Cevap verin diye yazmadım, yanlış anlamayın.. Sadece ufak bir paragraftan mesuliyet almak beni biraz ürküttü..

Siz daha iyisini bilirsiniz..

Back
X