Öncelikle kusura bakmayın, konu kapandığı için bu yola başvurdum... Konuda yazılan tavsiyelere uydum ve gittim hem ailemle konuştum hem müstakbel eş adayımla. Ailem sorunsuz karşıladı zaten sen nasıl istersen dediler, erkek arkadaşıma da gidip konuda verilen tavsiyeleri söylediğimde bir dediğimi iki etmedi. Sen nasıl istersen, ben seni mağdur etmek istesem zaten seninle evlenmem ama kendi hayatımı da ortaya koyamam dedi açık açık. Mal rejimi konusunda değişiklik yapın demişti konuda bir arkadaş bunu söylediğimde erkek arkadaşım hiç sorun etmedi tabii ki, nasıl istersen öyle olsun düzenlemeyi istediğimiz gibi yapalım ki aramızda şeffaflık açısından bir sorun olmasın. Geçen konuda ifşa olmamak için bazı şeyleri eksik anlatmıştım burada her şey tam.
Daha gidip bu adama fazlasını söylersem bu sefer ben sıkıntılı konuma düşeceğim, adam açık açık kendi kişisel malımı satarsam edinilmiş mal oluyor ve bunları sürekli satıp satıp gelirlerle büyütüyorum seninle farklı yatırımlarımız olsun seni de garanti altına alalım diyor... Ben konuyu yeni durumda fikir almak için sormuştum ve evet, işlerin güzel gitmesini istiyorum temennim bu.