EVLİLİK SÖZLEŞMESI

Mavi dalgalarrr

DOLARINI BOZDUR..VATANINA YARDIM ET KARDEŞIMMM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
1.024
821
38
Merhaba arkadaşlar
Konu başligindan anlasildigi uzere konum ;Evlilik sozleşmesi..
Nedir nasil olur???
Fikirleri olanlar yazabilir mi??
Ben bir sene önce bosandim eski esim pisman oldu ve bizim bayramdn sonra nikahimiz olacak...
Ben eski esime inansamda kendimi garanti altina almk istiyorum bunu nasil yapabilirimm??
Yani neler taleb edebilirim ????
Mesela suan cocugumun velayeti bendeydii..
Ins cok mutlu oluruz da ..
Yinede ben tedbir olarak sözlesme yapsam diye dusunuyorumm...
Bu konuda bilgili olanlardan yardim bekliyorumm..
Simdiden sükranlarimi sunuyorum hepinize ...
Iyi baramlar...

Evlilik sözleşmesi genelde malını boşandığı eşine vermemk adına oluyor sizin dediğiniz gibi oluyor mu bilmiyorum
Benim istedigim mal faln degil ya...
Ne bileyim ..
Ilerde sikinti olursa ben istedigim zamn beni bosasin bu tarzda onun disinda zaten paylasack mal faln da yok ..

Dizilerden gördüğüm kadarıyla yorum yapamam valla

Ama insaallah pisman olmazsin ben olsam donmezdim bir kere cesaret edip yapmışım kimse geri donduremezdi artık ...

Canim simdi eski bosanma sebeplerini yeniden yazmk istemiyrum ya..
Ne bileyim insan korkiyor iste..
Umarim hersey guzel olacak..

Anladım siz tamamen sünger cektiniz geçmişe.

Ama sizi bu kadar korkutacak bir adamla yeniden evlenmeyi iyi düşündünüz degil mi? Eger bundan da eminseniz sözlesme icin bir avukata danısmanızda fayda var.

Umarım hiiic o sözlesmeyi düşündürtecek bir durum yasatmaz esiniz :)

Şu an sahip oldukların üzerinde eşinin hakkı olmayacak ki boşanma durumunda. Sahip oldukların evlilik öncesi mal kategorisine girmiyor mu zaten? Evlendikten sonrakileride kendi üzerine yaptır olsun bitsin .

canim bunu savciliktan falan ogrene bilirsin keske eksi eşine donus yapmasaydin ama kalp bu dinletemezsin tabi olsun demekki hayirlisi ki tekrar o olmus inşallah cok mutlu olursunuz

Ins. Evet canim gecmise sunger cektimm..

Canım sen bu şansı vetmeden yaşamadan içinde bitmeyecek,doğanın böle bir dengesi var,o yuzde. Bu şansı verip yaşayıp görmenden yanayım,iyide olabılır,kötüde olabılır,yenı bırınede şans versen aynı oranda ıyı çıkabılır,kötü çıkabılır,önemli olan geriye dönüp bakmaman,canım sözleşme istersen bu sonra sana kötü döner,bunu takar,ilk sorunda ıntıkam alır,bence sen yürepini serin tut,ve yaşa,bu sözleşme başını ağrıtır,emın ol,bende bazen eskilere şans berdım,içimde tamamen öldü,iyiki verdimki yaşayarak gördüm,çok çok çok öutlu ol inş

Ins. Evet canim gecmise sunger cektimm..
Umut ediyorum ..
Pisman oldu..
Zaten yeniden hata yaparsa devrede aracilar var direk onlara soylucem..
Yani anladi ya bence bir sene 4 ay ayri kaldik evlenmedi istwse evlenebilirdii...
canim bunu savciliktan falan ogrene bilirsin keske eksi eşine donus yapmasaydin ama kalp bu dinletemezsin tabi olsun demekki hayirlisi ki tekrar o olmus inşallah cok mutlu olursunuz
Ikinci sansi verecem ..
Sonra oisman olurum vermwzssem acaba iyi olur muyuz diye sonra dusunmek istemiyorum bu yizden ikinci sansi verecem..
Ins. Guzel olur....
Ya avukatla faln da hiç ugrasamam..
Avukat tutmak faln hem masrafli hem uzun is ya..
Basdan bazi saetlarimi soyledim yani bunlar olmazssa olmaz diye..
Ne sartin varsa kabul edecem dedi..

Sagol canim..
Zaten esim diyor ki sevgime inanmiyorsan hic baslamayalim diyor..
Inan diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…