- 23 Haziran 2016
- 1.024
- 821
- 38
- Konu Sahibi Mavi dalgalarrr
-
Tekrar sansimi denemk istiyorummm..evlilik sözleşmesi yapılacak kadar güvensizlik olmuş bence evlenmeyin
Benim istedigim mal faln degil ya...Evlilik sözleşmesi genelde malını boşandığı eşine vermemk adına oluyorsizin dediğiniz gibi oluyor mu bilmiyorum
Benim istedigim mal faln degil ya...
Ne bileyim ..
Ilerde sikinti olursa ben istedigim zamn beni bosasin bu tarzda onun disinda zaten paylasack mal faln da yok ..
Canim simdi eski bosanma sebeplerini yeniden yazmk istemiyrum ya..Nedem bosanmıstınız daha önce? Bu kadar korkutan ne sizi ya bosamazsa diye
Canim simdi eski bosanma sebeplerini yeniden yazmk istemiyrum ya..
Ne bileyim insan korkiyor iste..
Umarim hersey guzel olacak..
Ins. Evet canim gecmise sunger cektimm..Anladım siz tamamen sünger cektiniz geçmişe.
Ama sizi bu kadar korkutacak bir adamla yeniden evlenmeyi iyi düşündünüz degil mi? Eger bundan da eminseniz sözlesme icin bir avukata danısmanızda fayda var.
Umarım hiiic o sözlesmeyi düşündürtecek bir durum yasatmaz esiniz :)
Umut ediyorum ..Ins. Evet canim gecmise sunger cektimm..
canim bunu savciliktan falan ogrene bilirsin keske eksi eşine donus yapmasaydin ama kalp bu dinletemezsin tabi olsun demekki hayirlisi ki tekrar o olmus inşallah cok mutlu olursunuz
Ikinci sansi verecem ..canim bunu savciliktan falan ogrene bilirsin keske eksi eşine donus yapmasaydin ama kalp bu dinletemezsin tabi olsun demekki hayirlisi ki tekrar o olmus inşallah cok mutlu olursunuz
Sagol canim..Canım sen bu şansı vetmeden yaşamadan içinde bitmeyecek,doğanın böle bir dengesi var,o yuzde. Bu şansı verip yaşayıp görmenden yanayım,iyide olabılır,kötüde olabılır,yenı bırınede şans versen aynı oranda ıyı çıkabılır,kötü çıkabılır,önemli olan geriye dönüp bakmaman,canım sözleşme istersen bu sonra sana kötü döner,bunu takar,ilk sorunda ıntıkam alır,bence sen yürepini serin tut,ve yaşa,bu sözleşme başını ağrıtır,emın ol,bende bazen eskilere şans berdım,içimde tamamen öldü,iyiki verdimki yaşayarak gördüm,çok çok çok öutlu ol inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?