bosanmali miyim:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EIN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yani çok keskin yargılamamış mısınız? herkes dili çok iyi bilmek zorunda değil, dilbigisini yerli yersiz kullananlar derdini anlatmasın mı o zaman?
kaldı ki yurt dışında yaşıyorum dediği zaman Türkçesinin az olduğunu düşünmüştüm. cepten yazıyormuş meğer..

sırf laf olsun diye muhalefet olmayın lütfen.sizin şu an okuduğunuz, yazının düzeltilmiş hali.bu forumun kuralları var.kimse onun yazdıklarından ne demeye çalıştığını çözmek zorunda değil.ve telefondan geliyorum yurt dışındayım diye ne olduğu anlaşılmayan kelimeler de yazamaz.işi varsa uygun zamanında yazsın, madem cepten yazamıyor yazmasın da o zaman.

eşiniz sizinle evliyken mi italyan kızla mısıra gitmiş tatile?:53::53:

Son düzenleme:
Baska sorunlariniz var mi bilmiyorum ama tek derdiniz bu ise asilamayacak bir problem degil. Bir de olmus bitmis seyleri size anlatmalari dogru degil. Seni secmis esin ve evlenmis. Artik onunuze bakin. Bebisinizi de mutlu saglikli buyutun. Eski kiz arkadasiyla Misir' a gitmelerini falan takmayin. Sizi mutlu ediyor mu onemli olan o. Durmadan da onu hatirlatmayin. Kendinize guvenin biraz.

Esinizin unutamamasi hala akli onda kaldigindan degil, sadece vicdan azabindan...
Bence konuyu daha fazla sorup, konusup sundurmeyin...
Bu arada kayinvalideniz size nasil yaklasiyorsa oyle yaklasin, ne bir eksik ne bir fazla...

Bence bosanma sebebi degil söylediklerin.

Sen ,sana yapilanlara (kaynananlar tarafindan) kizmissin.Sonra dogum yapman ,sonrasinda yalniz olman ve bir de üstüne gecim

slklntlsl,parasizlik tuz biber olmus.

Bence daha fazla esine 10 yil önceki sevgili yüzünden bosuna yüklenme, cünkü ona kizmanin gercek sebebi %80 i ailesi ve yukarda yazdigim sebepler.Siz izine gidemiyorsunuz,ama eskisiyle Misir a gitmis falan filan...

Disardan ayrilirim diyorsun da ,ayrilacak olsan nisanliyken ayrilirdin.Ona asiktim,gözüm kördü diyorsun.Esine ikide bir ayrilalim deyip

blöf yapma,cünkü erkekler bir süre sonra yemez bunu.Birgün canina tak eder adamin ,tamam ayrilalim der o zaman da buraya yeniden

konu acarsin,cocugum var ,onca yillik emeklerim bosuna gidiyor ayrilacagiz diye aglarsin.

Ailesiyle yasananlara sünger cek, zaten görüsmüyormussunuz, esinde zorla anneme gideceksin demiyor, bak resti de cekmis.

Artik esinle ,cocugunla ilgilen ,bir huzur getir eve ,durmadan adamin basinin etini yiyip,eskileri kurcalama.
Yoksa kendine de,ailene de yazik edersin

Bence bosanma sebebi degil söylediklerin.

Sen ,sana yapilanlara (kaynananlar tarafindan) kizmissin.Sonra dogum yapman ,sonrasinda yalniz olman ve bir de üstüne gecim

slklntlsl,parasizlik tuz biber olmus.

Bence daha fazla esine 10 yil önceki sevgili yüzünden bosuna yüklenme, cünkü ona kizmanin gercek sebebi %80 i ailesi ve yukarda yazdigim sebepler.Siz izine gidemiyorsunuz,ama eskisiyle Misir a gitmis falan filan...

Disardan ayrilirim diyorsun da ,ayrilacak olsan nisanliyken ayrilirdin.Ona asiktim,gözüm kördü diyorsun.Esine ikide bir ayrilalim deyip

blöf yapma,cünkü erkekler bir süre sonra yemez bunu.Birgün canina tak eder adamin ,tamam ayrilalim der o zaman da buraya yeniden

konu acarsin,cocugum var ,onca yillik emeklerim bosuna gidiyor ayrilacagiz diye aglarsin.

Ailesiyle yasananlara sünger cek, zaten görüsmüyormussunuz, esinde zorla anneme gideceksin demiyor, bak resti de cekmis.

Artik esinle ,cocugunla ilgilen ,bir huzur getir eve ,durmadan adamin basinin etini yiyip,eskileri kurcalama.
Yoksa kendine de,ailene de yazik edersin
Esimle konustuk. Beni sevdigini soyledi..ve sadece vicdan yaotigini...haklisin..oinu bu fevri davranislarimla yormamaliyim..bende onu cok srviyorum28. De evlilik yildonumumuz

Back
X