Evlilik sürecinde aile arası anlaşmazlık

O zaman gercekten bozma nisanlinla problemlerin yoksa diyorum ya nedense gerginlik dugunlerin olmazsa olmazi nisanlinla konu o konussun babasiyla senin baban girerse isler buyur buyumesin bence.

Babam agresif ve bu tarz konularda cok takintili yani bir gun isleri kabullense bir hafta sonra ben kabul etmiyorum diyip bozacak biri oda beni dusundugu icin yapiyor uzuluyorum diye ne kadar yansitmamaya calissamda sanirim yansiyor bu hafta sonu bizimkiler gidecek konusmaya babam bu sefer acik acik her seyi konusacagim dedi bir yandan evet konusulmasi gerekiyor cunku bundan once ayip olur vesaire diyerek cogu sey konusulmadi ama sonuc bu sanirim dogru olan bu :/

o zaman düğün yapmayın bi nikah ve küçük bi ikram yapın
ya da sokak düğünü yapın

yani bence seçenek çok
maddi açıdan başkası karşılayacaksa her şeyi kendi istediği gibi yapıp ucuza kaçması normal

Zaten isler bozulursa en son bir care bulmaya calisicaz ama insalkah o duruma dusmeyiz her sey yoluna girer :(

kayınpedere güvenip düğün yapmayacaksınız işte. az da olsa öz de olsa kendiniz yapacaksınız ki yarı yolda bırakılma tehdit edilmeyeceksiniz. bu devirde babana bile güvenmeyeceksin işte ne saçma kafalar bunlar. nişanlın biraz dişini göstersin.

kayınpedere güvenip düğün yapmayacaksınız işte. az da olsa öz de olsa kendiniz yapacaksınız ki yarı yolda bırakılma tehdit edilmeyeceksiniz. bu devirde babana bile güvenmeyeceksin işte ne saçma kafalar bunlar. nişanlın biraz dişini göstersin.

Dogru soyluyorsun ama boyle bir seyi kimse yapamiyor evlenmek o kadar basit degil malesef o kadar cok masraf oluyor ki iki kisinin altindan kalkmasi gercekten zor. Ki her baba ayni değil yani bu durum her zaman karşılaşılan bir durum degil benim babam elinden gelenin en iyisini yapmaya calisiyor.

Dogru soyluyorsun ama boyle bir seyi kimse yapamiyor evlenmek o kadar basit degil malesef o kadar cok masraf oluyor ki iki kisinin altindan kalkmasi gercekten zor. Ki her baba ayni değil yani bu durum her zaman karşılaşılan bir durum degil benim babam elinden gelenin en iyisini yapmaya calisiyor.

valla bu adamla bugun bu sorunu çözseniz yarın başka bi sorunla karşılaşırsınız. bilemiyorum. çok zor. nişanlınıza büyük iş düşüyor.

Doğulu mu eşinin ailesi buralarda genelde gündüz yapilir.bi de erkek tarafı belirlemez mi düğün yerini? Bende bunu yaşadım biz yadirgamadik ya

Doğulu mu eşinin ailesi buralarda genelde gündüz yapilir.bi de erkek tarafı belirlemez mi düğün yerini? Bende bunu yaşadım biz yadirgamadik ya

Yok doğulu değil baya batılılar hatta bilemiyorum belki de altında kötü bir niyet yoktur gerçekten ama hic bir seyi sormamak ayıp bizde tamam erkek tarafi yapar ama fikir alır kimseye haber vermeden yapılmaz bizde :/

ama kimse yapmak zorunda değil
ya da adamda olan bu

düğüne sizsiz karar vermesi çirkin

ama işte parayı veren düdüğü çalar diyor

azıcık aşım ağrısız başım deyin

her şeyinizi kendiniz yapın

yapan yok demeyin yapan çok

ama kimse yapmak zorunda değil
ya da adamda olan bu

düğüne sizsiz karar vermesi çirkin

ama işte parayı veren düdüğü çalar diyor

azıcık aşım ağrısız başım deyin

her şeyinizi kendiniz yapın

yapan yok demeyin yapan çok

Her şeyi kendimiz yapsakta bu sefer aileleri dikkate almıyorlar kimseyi dinlemiyorlar gibi problemler çikar mesele sadece evlenmek degil birazda ailenin destegini almak var. Benim sozlüm her seyi kendi yapmaya kalksa benim ailem problem yine cikarir niye destek olmuyorlar diye istenmeyen gelin durumuna duserim bu seferde. Zaten problem cikarsa her seyi goze alip bunu yapmak zorunda kalicaz.

Her şeyi kendimiz yapsakta bu sefer aileleri dikkate almıyorlar kimseyi dinlemiyorlar gibi problemler çikar mesele sadece evlenmek degil birazda ailenin destegini almak var. Benim sozlüm her seyi kendi yapmaya kalksa benim ailem problem yine cikarir niye destek olmuyorlar diye istenmeyen gelin durumuna duserim bu seferde. Zaten problem cikarsa her seyi goze alip bunu yapmak zorunda kalicaz.

işte sizin aileniz de karışmayacak

iki taraf da karışmazsa huzurlu olursunuz

İşte bizde maalesef herkes karışır bu tür şeylere. Parayı veren düdüğü çalıyor gibi oluyor biraz. Kimsenin adeti birbirine uymuyor. İki taraf çok anlayışlı olacak ancak o zaman sorun çıkmaz. Kp Hakkı'nda şimdi çok şey söylenebilir ama o kendisini haklı görecek her zaman. İşiniz zor.

İşte bizde maalesef herkes karışır bu tür şeylere. Parayı veren düdüğü çalıyor gibi oluyor biraz. Kimsenin adeti birbirine uymuyor. İki taraf çok anlayışlı olacak ancak o zaman sorun çıkmaz. Kp Hakkı'nda şimdi çok şey söylenebilir ama o kendisini haklı görecek her zaman. İşiniz zor.

Zaten öyle malesef onun yüzünden bizim ilişkimiz yıpranıyor. Biraz da zihniyet meselesi benim ailemde çok şey yapıyor ama soruyor mutlu etmeye çalışıyor. Ćok degisik aileler yapı olarak çok farklı.

sözleşme yapıldıysa artık yapacak birşey yok ya büyük bir kavga çıkar ya da o salonda evlenirsiniz.çünkü adam ikinci salonu tutup iki salonunda parasını vermez

sözleşme yapıldıysa artık yapacak birşey yok ya büyük bir kavga çıkar ya da o salonda evlenirsiniz.çünkü adam ikinci salonu tutup iki salonunda parasını vermez

Sozlesme yapilmis sanirim bir miktar kapora verildi aslinda biz salonu yine kabul etmistik saati duyunca benim ailem tekrar sinirlenip her seyi basa aldi yani kabullendigimiz seydende caydirmis oldular

Merhaba 5 senelik bir iliskim var ve yakın zamanda istememiz ve sözümüz oldu her şey çok güzel ilerliyorken erkek arkadaşımın babası kimsenin haberi olmadan bir düğün salonunu ve tarihi saatine kadar tuttu tabiki ailem duyunca dogal olarak cok kizdi bu gibi konular ayriyetten konusulmustu birbirimize danisacagımız haber verecegimiz gibi... babam duyunca sinirlendi ve evlerine konuşmaya gitti biraz agir konustu yaptiginin yanlis oldugunu ileriki surecte bu gibi hataları kabul etmeyecegini soyledi hatta bunun konusuldugunu soylediginde karsi taraf boyle bir sey duymadigini soyledi. O konu orda cok fazla dillendirilmeden kapandi ve daha sonra dugun saatinin gunduz oldugunu ogrendik bu tuz biber oldu babam daha cok sinirlendi bizde hic bir dugun gunduz olmaz yadirgandı simdi bu haftasonu tekrar ziyarete gidilecek babam bana bu durumu kabullenemedigini gerekirse isi bozmaya kadar gidebilecegini soyledi erkek arkadasimin babasi asiri derecede geri kafali bir adam bunu onceden beri soyler durur ikisinin arasi cok iyi degil zaten en son bu konu yuzunden tartistiklarinda adam tehdit etmis beni çok sıkıştırırsan seni yarı yolda bırakırım diye ikimizde aynı durumdayız tabi babamında hakkı var ne yapıcam bilemiyorum hem çok öfkeliyim ,üzgünüm ve sonun nereye gideceģini bilmediğim içinde korkuyorum sonuçta 5 senelik bir iliski ikimizde birbirimizi seviyoruz

Zor bir surec, erkek tarafi kendi basina davranarak yanlis yapmış. Babaniz hakli.

Fakat olan olmus, anlayissiz tutumlari saat değişikliği konusunda da surecektir. Siz en olumsuz tabloya göre plan yapin nisanlinizla. Annelerinizi araya sokup babalarinizi yumuşatmalarini saglamaya calisin.

Profil fotografi size mi ait?

Eger oyle ise değiştirmenizi oneririm.

Olumlu olumsuz yorumlar yapilacaktir, sizi taniyan cikarsa yanlis anlasilmalara neden olabilir.
Siz her ne kadar nazik sekilde derdinizi paylasmis olsaniz bile başkalarının yorumlari sorun yaratabilir.

Sozlesme yapilmis sanirim bir miktar kapora verildi aslinda biz salonu yine kabul etmistik saati duyunca benim ailem tekrar sinirlenip her seyi basa aldi yani kabullendigimiz seydende caydirmis oldular
demekki adam suyuna gidilmesi gereken ters biri ama bu düğünlerde desteksiz yapılırsa evlendikten sonra sorun olabilir aşkın içinde bulunmayı hayal ederken borcun içinde bulabilirsiniz kendinizi nişanlınız babasının huyuna gitsin derim

valla kusura bakma babani hakli buldum kp yaptigi buyuk telbiyesizlik

Zaten bende babami hakli buldugum icin bi de onada uzuluyorum ilk evlenen kiziyim istedigi gibi olmayip bide biz uzulunce daha cok uzuluyor o yuzden bu konuda arkasinda durucam istedigini diyebilir cok fazla mudahil olmayacagim.

Zor bir surec, erkek tarafi kendi basina davranarak yanlis yapmış. Babaniz hakli.

Fakat olan olmus, anlayissiz tutumlari saat değişikliği konusunda da surecektir. Siz en olumsuz tabloya göre plan yapin nisanlinizla. Annelerinizi araya sokup babalarinizi yumuşatmalarini saglamaya calisin.

Profil fotografi size mi ait?

Eger oyle ise değiştirmenizi oneririm.

Olumlu olumsuz yorumlar yapilacaktir, sizi taniyan cikarsa yanlis anlasilmalara neden olabilir.
Siz her ne kadar nazik sekilde derdinizi paylasmis olsaniz bile başkalarının yorumlari sorun yaratabilir.

Karşı tarafın annesi baya pasif bu konuda yani bir sey yapamiyor ki zor zaten o adamla o yuzden cok beklentiyede girmiyorum

Fotograf benimdi haklisiniz dusunemedim bi an :/ bu sekilde daha iyi sanirim. Valla is artik babam acisindan karsi taraf bozarsa ben yaparim dugunu muhabbetine kadar gitti dusunun. Bu haftasonu bi aile toplantisi olucak o zaman belli olacak her sey.

demekki adam suyuna gidilmesi gereken ters biri ama bu düğünlerde desteksiz yapılırsa evlendikten sonra sorun olabilir aşkın içinde bulunmayı hayal ederken borcun içinde bulabilirsiniz kendinizi nişanlınız babasının huyuna gitsin derim

Nisanlim acisindan problem yok o evlensinde her sekilde kabul ediyor benim ailem problem cıkariyor. Iste o borc bataginda bulmaktan korkuyoruz kendimizi :/

Back
X